crazyantonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2006 Γεια σας εχω οτενετ adsl 512 με μοντεμ οχι ρουτερ μηπως χερετε καποιον τροπο με τον οποιο μπορω να συνδεομαι αυτοματα χωρις να παταω τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssjin5 Ιούλιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 αυτου που μου ερχετε στο νου ειναι να τα βαλεις να στην εκκινηση...το προβλημα σου παντος το ροτησε και αλλος. αν ψαξεις λιγο μεσα στο forum θα το βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Ιούλιος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 αν πεις λιγο url θα με βοηθουσες πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Ιούλιος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 στις ιδιότητες της σύνδεσης DSL απενεργοποιείς τις επιλογές αναμονή για password και αριθμό κλήσης (καλύτερα βάλε επιπλεόν να κάνει αυτόματο redial αν πέσει η γραμμή). Πριν να το κάνεις το παραπάνω πρέπει να έχεις κάνει μία επιτυχή σύνδεση να σου αποθηκεύσει τους κωδικούς. έπειτα σέρνεις το είκονίδιο της σύνδεσης στο start->programms->startup όπου δημιουργεί μόνο του συντόμευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούλιος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27686 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Ιούλιος 9, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 τπτ δν πιανει και αυτο με το .bat και αυτο που μου ειπες dorian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.