fuz10n Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2006 χαιρετε! κατ αρχας σε ενα συστημα με πεντιουμ 4 στα 3.0 και 512 ραμ (δε γνωριζω αλλα) ενος φιλου μου λεει οτι του παρουσιαζει το εξης προβλημα: στο φοτοσοπ πχ παταει τη γομα σε μια εικονα και κολλαει ολο το προγραμμα και μετα απο καλα 2 ΛΕΠΤΑ επανερχεται... του ειπα οτι ισως ειναι drivers του chipset μηπως εχετε καμια αλλη ιδεα?δευτερον γνωριζει κανεις αν γινεται να μπει συστημα (κεραια) και προγραμμα GPS σε υπολογιστη? φορητο συγκεκριμενα αλλα δε παιζει ρολο...
nickstamat Ιούλιος 7, 2006 #3 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από fuz10n χαιρετε! κατ αρχας σε ενα συστημα με πεντιουμ 4 στα 3.0 και 512 ραμ (δε γνωριζω αλλα) ενος φιλου μου λεει οτι του παρουσιαζει το εξης προβλημα: στο φοτοσοπ πχ παταει τη γομα σε μια εικονα και κολλαει ολο το προγραμμα και μετα απο καλα 2 ΛΕΠΤΑ επανερχεται... του ειπα οτι ισως ειναι drivers του chipset μηπως εχετε καμια αλλη ιδεα? Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η μνήμη, αλλά νομίζω επαρκεί... Κι εγώ με 512 ΜΒ το δούλευα το Photoshop για καιρό...
fuz10n Ιούλιος 7, 2006 Author #4 Ιούλιος 7, 2006 για το gps.... και δουλευει δωρεαν? δεν ξερω τιποτα απο αυτα... μου δινεις καποιες πληροφοριες παραπανω? και για το προβλημα.... δουλευει και σε συστημα παρομοιο αλλα με 256 μνημη. λες να ειναι προβληματικη η συγκεκριμενη? ευχαριστω
voudas Ιούλιος 7, 2006 #5 Ιούλιος 7, 2006 δωρεάν είναι το gps... για τί χρήση το θες? για να δεις τι πρόγραμμα χρειάζεσαι. πλοήγηση σε αμάξι? σε σκάφος? για το pc, υπάρχουν τρόποι να ελένξεις τί φταίει... memtest για τις μνήμες, άλλα για τον επεξεργαστή κλπ κλπ... μόνο εκεί του κολλάει? ή πχ και σε παιχνίδια?
satkok Ιούλιος 7, 2006 #6 Ιούλιος 7, 2006 Ελπίζω με 512 μνήμη να μη προσπαθεί να δουλέψει Δοκίμασε στο μενού του photoshop Edit --> preferences --> memory and image cache Δώσε λίγο μνήμη να ρουφήσει
plessinho Ιούλιος 8, 2006 #8 Ιούλιος 8, 2006 ναι υπάρχει φορτιστής αυτοκινήτου για laptop αλλά δεν θυμάμε να σου πω σίγουρα που πουλάνε νομίζω ότι ή στο πλαίσιο θα βρεις ή στο e-shop ή πιο δύσκολα στο multirama.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.