Jump to content

2 ερωτησεις!

fuz10n

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χαιρετε! κατ αρχας σε ενα συστημα με πεντιουμ 4 στα 3.0 και 512 ραμ (δε γνωριζω αλλα) ενος φιλου μου λεει οτι του παρουσιαζει το εξης προβλημα: στο φοτοσοπ πχ παταει τη γομα σε μια εικονα και κολλαει ολο το προγραμμα και μετα απο καλα 2 ΛΕΠΤΑ επανερχεται... του ειπα οτι ισως ειναι drivers του chipset μηπως εχετε καμια αλλη ιδεα?

δευτερον γνωριζει κανεις αν γινεται να μπει συστημα (κεραια) και προγραμμα GPS σε υπολογιστη? φορητο συγκεκριμενα αλλα δε παιζει ρολο...

Αρχική απάντηση από fuz10n

χαιρετε! κατ αρχας σε ενα συστημα με πεντιουμ 4 στα 3.0 και 512 ραμ (δε γνωριζω αλλα) ενος φιλου μου λεει οτι του παρουσιαζει το εξης προβλημα: στο φοτοσοπ πχ παταει τη γομα σε μια εικονα και κολλαει ολο το προγραμμα και μετα απο καλα 2 ΛΕΠΤΑ επανερχεται... του ειπα οτι ισως ειναι drivers του chipset μηπως εχετε καμια αλλη ιδεα?

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η μνήμη, αλλά νομίζω επαρκεί... Κι εγώ με 512 ΜΒ το δούλευα το Photoshop για καιρό...

για το gps.... και δουλευει δωρεαν? δεν ξερω τιποτα απο αυτα... μου δινεις καποιες πληροφοριες παραπανω?

και για το προβλημα.... δουλευει και σε συστημα παρομοιο αλλα με 256 μνημη. λες να ειναι προβληματικη η συγκεκριμενη?

ευχαριστω;)

δωρεάν είναι το gps... για τί χρήση το θες? για να δεις τι πρόγραμμα χρειάζεσαι. πλοήγηση σε αμάξι? σε σκάφος?

για το pc, υπάρχουν τρόποι να ελένξεις τί φταίει... memtest για τις μνήμες, άλλα για τον επεξεργαστή κλπ κλπ... μόνο εκεί του κολλάει? ή πχ και σε παιχνίδια?

Ελπίζω με 512 μνήμη να μη προσπαθεί να δουλέψει

phot1xh.jpg

Δοκίμασε στο μενού του photoshop

Edit --> preferences --> memory and image cache

Δώσε λίγο μνήμη να ρουφήσει

ναι υπάρχει φορτιστής αυτοκινήτου για laptop αλλά δεν θυμάμε να σου πω σίγουρα που πουλάνε νομίζω ότι ή στο πλαίσιο θα βρεις ή στο e-shop ή πιο δύσκολα στο multirama.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.