ganastasiou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2006 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γιατι κλείνει η σύνδεση μου ADSL όταν δεν είμαι στον υπολογιστή και απλά έχω βάλει κάτι να κατεβάζει?
trendy Ιούλιος 7, 2006 #2 Ιούλιος 7, 2006 Μήπως μπαίνει μπροστά κανένας screensaver που απενεργοποιεί τη σύνδεση με τον isp ή με το ίδιο το modem;
ssjin5 Ιούλιος 7, 2006 #3 Ιούλιος 7, 2006 χμμ εχεις modem ή router αν εχεις router τοτε μεσα στις ρυθμησεις του εχει καπου να γινεται απενεργοποιηση απο τον ISP αν μεινει για καποια ωρα ανενεργο....
Malkav Ιούλιος 7, 2006 #4 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ssjin5αν μεινει για καποια ωρα ανενεργο.... Αρχική απάντηση από ganastasiouόταν δεν είμαι στον υπολογιστή και απλά έχω βάλει κάτι να κατεβάζει? άτοπο.
ssjin5 Ιούλιος 7, 2006 #5 Ιούλιος 7, 2006 αν κολισε το dl και δεν συνεχιζει με down 0kbs δεν ειναι ανενεργο? οπως και να εχει μεσα στο router υπαρχει τετοια επιλογη εξαρτατε απο router σε router..
ganastasiou Ιούλιος 7, 2006 Author #6 Ιούλιος 7, 2006 modem έχω νομίζω όμως ότι είναι με το utorrent και κάτι παίζει με το DHT το απενεργοποιήσα το έβαλα και δούλεψε μιά χαρά όση ώρα τουλαχιστον το έχω κάνει απλά δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει το DHT τη λύση τη βρήκα στο faq του μtorrent αν δεν είναι εντάξει θα ξαναστείλω...Ευχαριστώ πάντως...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.