Jump to content

Γιατί κλείνει η σύνδεση??

ganastasiou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γιατι κλείνει η σύνδεση μου ADSL όταν δεν είμαι στον υπολογιστή και απλά έχω βάλει κάτι να κατεβάζει?

Μήπως μπαίνει μπροστά κανένας screensaver που απενεργοποιεί τη σύνδεση με τον isp ή με το ίδιο το modem;

χμμ εχεις modem ή router αν εχεις router τοτε μεσα στις ρυθμησεις του εχει καπου να γινεται απενεργοποιηση απο τον ISP αν μεινει για καποια ωρα ανενεργο.... :)

Αρχική απάντηση από ssjin5

αν μεινει για καποια ωρα ανενεργο.... :)

Αρχική απάντηση από ganastasiou

όταν δεν είμαι στον υπολογιστή και απλά έχω βάλει κάτι να κατεβάζει?

άτοπο.

αν κολισε το dl και δεν συνεχιζει με down 0kbs δεν ειναι ανενεργο? οπως και να εχει μεσα στο router υπαρχει τετοια επιλογη εξαρτατε απο router σε router..

modem έχω νομίζω όμως ότι είναι με το utorrent και κάτι παίζει με το DHT το απενεργοποιήσα το έβαλα και δούλεψε μιά χαρά όση ώρα τουλαχιστον το έχω κάνει απλά δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει το DHT τη λύση τη βρήκα στο faq του μtorrent αν δεν είναι εντάξει θα ξαναστείλω...Ευχαριστώ πάντως...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.