yiancar Νοέμβριος 4, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Λοιπόν GV , με το βίος που ήρθε και χωρίς ιδιαίτερο ψαξικο είμαι στα 215 stable bootari και 220 αλλα δεν... σειρά έχει ένα bios update και συνεχίζουμεGeorgesodhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Dominator-GT-6GB-DDR3-1866-Intel-Core-i7-Ram-Kit-3-x-2GB-PC3-15000.htm260 eur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 4, 2009 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Πολλά χρήματα αδερφέ! Καλό φλασάρισμα και περίμένουμε screenshots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dread77 Νοέμβριος 4, 2009 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Λοιπόν GV , με το βίος που ήρθε και χωρίς ιδιαίτερο ψαξικο είμαι στα 215 stable bootari και 220 αλλα δεν... σειρά έχει ένα bios update και συνεχίζουμεΑπό την προσωπική μου εμπειρία το "μαμίσιο" bios είναι το καλύτερο. To μόνο μειονέκτημα που έχει είναι πως αν θέλεις να απενεργοποιήσεις το turbo πρέπει στα CPU settings να το κάνεις disabled σαν τελευταία ρύθμιση και από εκεί F10 και save/exit αλλιώς αν το κάνεις disabled και πας και πειράξεις άλλη ρύθμιση (ακόμα και αν φαίνεται disabled) θα παραμείνει ενεργποιημένο.Πολύ καλό είναι και το S61A το οποίο σου δίνει δυνατότητα να μπουτάρεις με αρκετά ψηλό bclock (225+), αλλά έχει ένα θέμα με τις τάσεις των μνημών. Σε μένα δίνει μέχρι 0.04V περισσότερο από αυτό που δίνω στο bios.Πάντα να μετράς και με πολύμετρο τις τάσεις.Επίσης από το S61A και μετά σε αφήνει να ρυθμίσεις από το bios το Β2Β (Cas Delay) το οποίο "δίνει" αρκετά, αλλά όσο το κατεβάζεις σε κόβει σε bclock.Κατά τα άλλα η μητρική είναι κορυφή... χρόνο, όρεξη και άζωτο να έχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Νοέμβριος 4, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 αυτό είναι το max που έβγαλα stable σε bclock 225 μένει στο screen τις evga. Ήμουνα με το s61d φυσικά , αύριο να δοκιμάσω και το s61a αφού λες ότι πάει τόσο πιο πάνω [ATTACH]6346[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Νοέμβριος 5, 2009 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Stable για κάθε μέρα πόσο είσαι; (Σε core speed και με τι ρεύμα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 5, 2009 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Μιας και η Μobo προορίζεται για bench.. μας νοιάζει να δούμε αυτά που δεν κάνουν οι άλλες. Άλλωστε οτι και να πάρεις 4ghz για καθε μερα θα τα εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Νοέμβριος 5, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 δεν ξέρω από αύριο θα αρχίσω να ψάχνω stable μονο που επείγον χρειάζομαι υδρόψυξη ο cpu τα έχει παίξει στα 222 bclock από την ζεστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.