kritikos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2006 έχω το boot cd acronis true image και θέλω να ρωτήσω πώς θα κάνω boot με το cd (το βάζω με την εκκίνηση του pc και δε γίνεται τίποτα) κι έπειτα πώς θα κάνω backup σε dvd τα πάντα στο pc! ευχαριστώ
inertiacreep Ιούλιος 7, 2006 #2 Ιούλιος 7, 2006 Τι εννοείς, δεν bootαρει από το cd και συνεχίζει στα windows? Μήπως έχεις προβληματική κόπια? Δοκίμασέ το αν μπορείς σε άλλο pc να βεβαιωθείς. Από την άλλη δοκίμασε και την τελευταία έκδοση (9.κάτι νομίζω) για windows, είναι πολύ καλό και βολικό πρόγραμμα και όλη η διαδικασία του backup γίνεται σε περιβάλλον win, χωρίς επανεκκινήσεις κτλ.
Alexisferos Ιούλιος 7, 2006 #3 Ιούλιος 7, 2006 ελπιζω να εχεις δημιουργησει το boot δισκακι σου και να επιλεγεις απο το bios της μητρηκης σου να bootarei απο το οπτικο μεσο που ειναι το δισκακι. επισεις αν ολα αυτα τα εχες σωστα και το backup αρχειο στον δισκο σου πολυ απλα κανεις restore. το να κανεις ενα back up με το acronis ειναι απλη δουλεια αλλα για να το γραψεις σε dvd μαζι με το boot image πρεπει να ασχοληθεις λιγακι.εδω μπορεις να διαβασεις ενα πολυ καλο οδηγο (στην πρωτη σελιδα εχει οδηγο δημηουργιας του backup και στην τελευταια εχει την δημιουργια boot dvd μαζι με το backup image. )http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=16742ελπιζω να σε βοηθησουν οι οδηγοι..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.