JohnnyX Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Εχω ενα ipod video και σκεφτομαι να το αξιοποιησω και ως video (θα μου πειτε τοτε γιατι πηρες video....γιατι απλα δε το πηρα μου το πηραν δωρο...ipod δε θα επερνα ποτε) . Το πακετο ρε περιλαμβανει a/v cable (σαμπως και τι περιλαμβανει !)Απο οτι βλεπω ειναι αρκετα ακριβο 25+ ...τι στο καλο ενα καλωδιο ειναι Η μηπως οχι ? Τι εννοω μπορω να το φτιαξω εγω αν παρω ενα 4-πολικο βυσμα ? μηπως ειναι πιο συνθετο απο οτι φαίνετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Getting the Video out of Your New iPod--for Cheap! Έχω πολύ λίγα video clips στο δικό μου και δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν θα σε ξοδέψει και αν παίξει θα γλυτώσεις τα χρήματα για το original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούλιος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Εχω νεα ..πηρα ενα ετοιμο με 5 ..και παλι πολλα αλλα δεν ηθελα να εμπλακω με κολλητιρια κτλ (οχι ομως με την επωνυμια ipod a/v cable) ..δηλαδη ενα mini kack 3.5 4πολικο-> 3πλο rca και δουλευει μια χαρα . Απλα το συγκεκριμενο καλωδιο1) το καναλι που θεωρει ως video (κιτρινο) ειναι audio και αντιστοιχως ενα καναλι audio ειναι video μικρο το κακο ομως..2) μετα απο ακαθοριστο χρονο σταματαει το playback.. κοβετε ο ηχος..και συνεχιζει η ταινια μετα απο λιγο χωρις ηχο ομως !!! Μαλλον φταιει το mini jack που δε μπαινει καλα μεσα στην υποδοχη του ipod γιατι παιζοντας λιγο καταφερα να παιζω ολο το batman begins χωρις κολλημαΡε τους απατεωνες της apple ...θελουν και 30 ευροπουλα για το καλωδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Από ότι κατάλαβα (δες τα σχόλια της σελίδας παραπάνω) υπάρχουν διαφορετικοί τύποι mini jack/rca καλωδίων (περίεργο πάντως) και οι ασυμβατότητες-κολλήματα που βλέπεις οφείλονται στο καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.