Jump to content

Tι VGA μου προτείνετε??

TurboX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε όλους! Εχω μία GeForce FX5200 και το Σύστημα που έχω δύο-τριών χρόνων παλιό.

Και μάλλον έχει έρθει η ώρα να το αλλάξω σιγά σιγά, αρχίζοντας από την VGA!

Δεν είμαι ο τρελός ο gamer, αλλά τουλάχιστον να παίζω με "αξιοπρέπεια" και όχι καρέ καρέ κάποια αγαπημένα παιχνίδια.

Τι VGA μου προτείνετε λοιπόν σε AGP? με κόστος γυρω στα 100-120 ευρώ?????? :)

αν προκειτε να κρατισεις την ιδια μητρικη και τον επεξεργαστη... μια 6600 gt αν μπορεσεις να βρεις (((ή ακομα καλητερα μια 7600 νομιζω σε AGP <-- δεν ειμαι συγουρος γι'αυτο)))

ψάξε ορέ κάτι σε μεταχειρισμένο κατά την γνώμη μου....... :D:D παιζει και καμια x800 να βρεις..... :D:D

Εγώ φίλτατε Κώστα δεν θα σου πρότεινα να δαπανίσεις τόσα χρήματα για μία κάρτα AGP αφού πρέπει να αγοράσεις και RAM γιατί με την 256 που έχεις δεν θα δεις μεγάλη διαφορά από την 5200 άρα άμα είναι πάμε παρέα να πάρουμε καμία stock σε κάπως χαμηλή τιμή ώστε να πάρεις και μία RAM 512 για το σύστημά σου ώστε να δεις μία καλή διαφορά στην απόδοση του συστήματός στα παιχνίδια.

ΥΓ:αύριο θα πάμε για καφέ που μου έλεγες μόνο πες και σε κανένα γκομενάκι να έρθει γιατί αλλιώς εγώ δεν έρχομαι!!!!!!!!

Ευχαριστώ παίδες για την τόσο γρήγορη ανταπόκριση!!!!!!!

Μάλλον θα ψάξω σε κανένα στοκ να μου κάπως φθηνότερα (λέμε τώρα....)

Αλλά για την 7600GS πείτε μου περισσότερα, χαρακτηριστικά, τιμή περίπου, και που θα τη βρω.

Ευχαριστώ!

Αρχική απάντηση από plessinho-13-

Εγώ φίλτατε Κώστα δεν θα σου πρότεινα να δαπανίσεις τόσα χρήματα για μία κάρτα AGP αφού πρέπει να αγοράσεις και RAM γιατί με την 256 που έχεις δεν θα δεις μεγάλη διαφορά από την 5200 άρα άμα είναι πάμε παρέα να πάρουμε καμία stock σε κάπως χαμηλή τιμή ώστε να πάρεις και μία RAM 512 για το σύστημά σου ώστε να δεις μία καλή διαφορά στην απόδοση του συστήματός στα παιχνίδια.

ΥΓ:αύριο θα πάμε για καφέ που μου έλεγες μόνο πες και σε κανένα γκομενάκι να έρθει γιατί αλλιώς εγώ δεν έρχομαι!!!!!!!!

Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να πάμε σε κανενα stock, γιατί έχω κάτι δουλειές αυτές τις μέρες.

Θα σου πω όταν τα πούμε

http://skroutz.gr/search.php?sp_keyword=7600gs&sp_catcode=SKROUTZ

stock δεν παιζει να την βρεις.......ειναι τελευταιο μοντελο.υπαρχει κανονικα σε ολα τα μαγαζια σχεδον στα ραφια.:)

Υ.Γ.οπως ειπαν και παραπανω η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις για τα χρηματα που διαθετεις.

Βρε TURBO σε όλα τα καταστήματα υπάρχει.

Όσο για χαρακτηριστικά δες ένα παράδειγμα CLUB3D 7600GS..Αυτή βέβαια είναι PCIx. :unsure:

Και κάνε και ένα search στο forum για επιδόσεις.

Τι να πω ρε παιδιά είστε όλοι παλικάρια!

Φοβερή βοήθεια και πολύ γρήγορα!

Ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από TurboX [Σήμερα, στις 01:07]

Τι να πω ρε παιδιά είστε όλοι παλικάρια!

Φοβερή βοήθεια και πολύ γρήγορα!

Ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τιποτα φιλε, να σαι καλα

μας χρωστας 50 εκαστος

Και κατι αλλο ρε παιδια, εκμεταλλευομενος την καλλοσυνη σας,

ποιο προγραμμα χρησιμοποιω για να μου μετρησει τα fps στα παιχνίδια

που παίζω?

Αρχική απάντηση από giorgos th.

Το fraps

Καλα ρε φιλε ποτε προλαβες να απαντησεις?

Εισαι σαινι!!!!!!

Ευχαριστω!

Ρε μάγκες έψαξα για την 7600GS. Αλλά αυτή βγαίνει μόνο σε PCI-E και

εγώ έχω AGP, οπότε δεν έχω ελπίδες για αυτήν.

Από την άλλη βρήκα σήμερα σε stock την 6600GT, που μου προτείνατε

πιο πάνω, γύρα στα 100 ευρώ. Καλά είναι?

Υ.Γ. Βρήκα και μία ΑΤΙ Χ1300 στο Πλαίσιο γύρω στα

6600GT ή Χ1300

ποια είναι καλύτερη?

Χ1300??ουτε για αστειο..

η agp 7600GS εχει βγει στην αγορα απο οσο ξερω..αλλα εξωτερικο προς το παρων..

αν κανεις λιγη υπομονη..

Αρχική απάντηση από TurboX

Από την άλλη βρήκα σήμερα σε stock την 6600GT, που μου προτείνατε

πιο πάνω, γύρα στα 100 ευρώ. Καλά είναι?

μεταχειρισμενη 6600GT(με υπολοιπο εγγυησης) βρισκεις με λιγοτερα απο 100 ευρω για πλακα..οποτε ασε την stock..

πες μας λιγο απο τι αποτελειται το συστημα σου,γιατι καπου διαβασα-ποστ #6- οτι εχεις 256ΜΒ ram..

σε προτρεπω να παρεις καμια 512 μνημη asap!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.