disssconected Ιούλιος 7, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Σας λέω είναι όπως ακριβώς ο backdoor beasty 2.07.....ena double click kai paei....δεν ξέρω άλλα ρε παιδια ξέρω μόνο οτι υπάρχει γιατί το χω δει....δυο μέρες ψάχνω γενικά γι αυτο το πραμα. Δυο μέρες........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Ιούλιος 7, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Λοιπόν ξέθαψα ένα πρόγραμμα άπό το Limewire....το λένε Netspeeder. Φοβάμαι να το δοκιμάσω στο καλό pc και το κατεβαστήρι είναι ακόμα στα σχέδια.....Ποιός θέλει να δοκιμάσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Ιούλιος 7, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Το τσέκαρα και με το Nod32 και φαίνεται οκ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Ιούλιος 7, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 750 kb ειναι...κατέβασα και άλλο ένα Netspeeder που ειναι 2,751kb...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 7, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Δώσε σε μένα...! Τα φορμάτ τα κάνω για πλάκα, οπότε δεν έχω πρόβλημα! Επίσης, δε νομίζω ότι χρειάζεται προγραμματάκι για να επιταχύνεις την πρόσβαση στο ίντερνετ με συμπίεση εικόνων... Ας πούμε η Forthnet που έχω εγώ έχει την εξής δυνατότητα: βάζεις ως proxy server accelerator.forthnet.gr και πόρτα 8010 για μέτρια συμπίεση ή 8020 για υψηλή συμπίεση... Λογικά θα εχουν κάτι παρόμοιο και οι άλλοι ISPs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Ιούλιος 7, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 ok.......e-mail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Ιούλιος 7, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 εγώ πάλι τα χω βαρεθει τα φορμάτ..... Λοιπόν όσοι θέλετε τα e-mail σας prive......σας ξαναλέω.....αν και ελεγμένα τα προγράμματα δεν τα έχω δοκιμάσει....use at your own risk..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 7, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 το βρηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Ιούλιος 7, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 marie sto stelnw........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 7, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από disssconected ok.......e-mail? nickstamat1990@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.