helloween Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Σημαντικές μειώσεις της ALTEC TELECOMS για συνδρομές Altecnet ADSL αορίστου χρόνου06/07/2006H Altec Telecoms τηρεί τη δέσμευσή της, να παρέχει πάντα οικονομικές χρεώσεις ADSL σε όλους τους συνδρομητές της, μειώνοντας έως και 52,7% τις χρεώσεις τιμοκαταλόγου Altecnet ADSL αορίστου χρόνου.http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=203〈=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 μπραβο η κουκλιτσα μου......ευγε της...αν και παιζει κατι περιεργο...στο jetpack 384 που εχω λεει οτι θα πληρωνω μονο 20(παραλιγο) και για τα δυο(γραμμη+adsl)Aκομα πιο φτηνα δλδ...ελπιζω να μην παιζει λαθος γιατι για αυτο αγοραστηκε...λινκυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Ωραια . Αντε να ακολουθουν και οι υπολοιποι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 επιτέλους πέφτουν και οι τιμές των flatrate!! σιγά σιγά να ακολουθούν και οι υπόλοιποι παρακαλώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 απο σεπτεβριο αναμενεται ολοι οι isp να ριξουν τις τιμες πολυ... για αυτο μην δεσμευεστε με συμβολαια και πακετα για πολυ καιρο,για να μην πληρωνεται μετα με τις παλιες τιμες. εξου και οι πολλες προσφορες που κυκλοφορουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Δλδ λες να μην κανω 8μηνη συνδεση ΗΟL 142 για 4mbit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 τι να σου πω.. εσυ αποφασιζεις... εγω απλα ειπα αυτο εχω μαθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.