Kostan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να επεκτείνω την ακτίνα "δράσης" του US Robotics 9108. Θέλω να μπορώ να το συνδέω με το φορητό (Wi-Fi σύνδεση) . Το "τοπογραφικό" έχει ως εξής : Το router είναι σε ημι-υπόγειο 1,6 μέτρα κάτω από το έδαφος και το φορητό είναι στην επιφάνεια και σε απόσταση (σε ευθεία γραμμή) 20 - 25 μέτρα απ' αυτό, δεν υπάρχει οπτική επαφή μεταξύ τους γιατί μεσολαβούν και 3 τοίχοι πάχους 12 εκ. περίπου (έκαστος). Τι νομίζετε πως είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω ένα Access point (όπως αυτό εδώ της D-Link http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=1214 ) ή ένα Wireless Range Extender (thw D-Link http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=9976 ) ή τίποτε από τα παραπάνω γιατί λόγω της θέσης των δεν μπορούν να συνδεθούν!!! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Ιούλιος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Έτσι ακριβώς την είχα πατήσει και εγώ, και έχω ένα 2100AP που κάθεται στο ράφι.Κανόνας 1ος: Τα D-link για extender δουλεύουν μόνο μεταξύ τους, αν μπείς στην σελίδα τους και διαβάσεις τα fags θα το δείς. ’ρα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν extender στο us robotics.Κανόνας 2ος: To extender πρέπει να είναι σε θέση που θα έχει καλό σήμα απο το access point (το extender δεν το βλέπεις σαν συσκευή πουθενά, το ρυθμίζεις και το βάζεις στο ρεύμα.)Πρόταση:Αν σου έχεις καλώδια στον τοίχο, Ένωσε το 9108 με ένα άλλο access point με καλώδιο και βάλε το άλλο access point εκεί που θα έχεις το laptop σε άλλο κανάλι για να μην κάνουν παρεμβολές μεταξύ τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostan Ιούλιος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Ευχαριστώ panos2k, θα πάω μάλλον για το AP της USR για να αποφύγω το πρόβλημα της ασυμβατότητας, είναι και 20 Eυρώ πιό φθηνά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Ιούλιος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Και πάλι πάντως τσέκαρε αν δουλεύουν σε extender mode με το δικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.