Jump to content

Rma από Πλαίσιο

Georgesod

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν μια c-800 e deluxe ψόφησε, την πήγα χθες πέρασε από έλεγχο όλα εντάξει και το θέμα ήταν τι θα γίνει. Σήμερα με πήραν τηλ και μου είπαν ότι θα την στείλουν στην Ασία και ότι θα γυρίσει του αγίου .... Κανονικά δεν δικαιούμαι να πάρω πιστωτικό; Γιατί το συζήτησα χθες με τον τεχνικό και λέει ότι έτσι κανονικά πρέπει να γίνει. Βασικά τι λέι ο νόμος και πως πρέπει να το χειριστώ;

Κοίτα αν σου κάνουν πιστωτικό θα σου την υπολογίσουν για μία αστεία τιμή 30 - 40 Ευρώ και θα σου πούν οτι και καλά τόσο κάνει.

Μου είχε τύχει αυτό με μία Α7V600 που όταν την αγόρασα (70 Ευρώ τότε) μετά απο 10 μέρες δεν την πούλαγαν πιά και μου είπαν κοίτα στο σύστημα μας αυτήν την στιγμή αυτή είναι η τιμή της(40 Ευρώ).

Και τους είπα άστα αυτά και πίστωσε την όσο την πήρα, και έτσι έγινε.

Τώρα θα σου έλεγα να τους πιέσεις να σου δώσουν μια αντίσττοιχη για 775

χωρίς να πληρώσεις φυσικά και πάρε μια φτηνή για 478 να κάνεις την δουλειά σου.

’μα ήταν σοβαροί ας είχαν rma stock

Αλλά περιέργο πώς δεν σου δίνουν καμία απο το hyperstock τους:p

Ναι έτσι κάνουν όταν αποσύρουν ένα προιόν. Μου είπαν 50. Αλλά δεν θα τους περάσει θα πάω εκεί αύριο και θα γίνει χαμός. Απλά χρειάζομαι να ξέρω τι λέει ο νόμος για τέτοιες περιπτώσεις. Ξέρει κανείς;

Κάνε ένα search για 'εγγύηση' ή κάτι παρόμοιο, θυμάμαι υπήρχε σχετικό thread πριν 2-3 μήνες με αναφορές στην ελληνική και κοινοτική νομοθεσία.

Ο νόμος είναι στα χέρια σου, στο πλαίσιο ότι τους πείς θα το κάνουν ευγενικά και ήρεμα:

-Φέρε μια μητρική που να έχει τα ίδια πράγματα και να είναι οκ μέσα στην βδομάδα, για κάτι που το πήρες 100+ δεν μπορεί να σου δώσουν πίσω 40!

Σου είπα ζήτα 775 σφραγισμένο

Νομίζω οτι ο νόμος λέει για RMA σε ένα μήνα.

Η νόμιμη διαδικασία αυτή είναι όπως σου την είπαν.

Εν τούτοις στο κατάστημα της Αγ. Παρασκευής μου έδωσαν άμεσα αντικατάσταση, σε 4 προιόντα τον τελευταίο χρόνο.

Μήπως δεν έχουν το ίδιο προιόν στην αποθήκη ή χάλασε και το Πλαίσιο?

Αρχική απάντηση από mariosalice

Νομίζω οτι ο νόμος λέει για RMA σε ένα μήνα.

Η νόμιμη διαδικασία αυτή είναι όπως σου την είπαν.

Οι όροι της εγγύησης λένε θα αντικασταθεί με ένα ίσης αξίας, όχι να στο πιστώσουν όσο κάνει τώρα (σύμφωνα με αυτούς, κιόλας)

H πίστωση είναι βάσει της αξίας ΑΓΟΡΑΣ και όχι της σημερινής αξίας. *

Ισχύει αυτό που είπε ο Μάριος, ότι δικαιούνται και 30 ημέρες για RMA.

Το Πλαίσιο δεν έχει χαλάσει (ευτυχώς) αλλά ισως με το συγκεκριμένο να έχουν πρόβλημα.

* Υπάρχουν μαγαζιά στην Αθήνα, που σέβονται 100% το νόμο και αναφέρω το εξής: Αναποφάσιστη κοπέλα (σωωωωωωωωώπα...!) πάει, αγοράζει 5-6 παντελόνια στις 31 Ιανουαρίου. Τα δοκιμάζει σπίτι της, γιατί στο μαγαζί τα δοκιμαστήρια έχουν ουρά, και μετά την 1η Φεβρουαρίου που είχαν εκπτώσεις, τα επιστρέφει για να πάρει άλλο νούμερο, παίρνοντας όμως κι άλλα 3-4 επειδή η τιμή που τα είχε πάρει ήταν μεγαλύτερη από την τωρινή τους! Οπότε και υπήρχε διαφορά.

Ρε παίδες εμένα στο Ηράκλειο Κρήτης , μου χάλασε ο ράπτορας, τον πήγα, τον έδωσα, συμπλήρωσα ένα χαρτί και επιτόπου μου δώσανε άλλο! Μέσα σε 5 λεπτά!Ας ελπίσω πως δε θα χαλάσει και το πλαίσιο, το τελευταίο αξιόπιστο μαγαζί για τους επαγγελματίες!

Τελικά χαλάσαν και αυτοί. Μητρική που πριν 4-5 μήνες την είχαν 200 ακατέβατα λόγω dothan, τώρα σύμφωνα με το σύστημά τους :alien: (επειδή τους τελείωσε) έχει 50. Τέλος πάντων περιμένω 1 μήνα να την στείλουν στην asus. Μετά έστω και με μια ώρα καθυστέρηση :whip:

Αρχική απάντηση από Georgesod

Τελικά χαλάσαν και αυτοί. Μητρική που πριν 4-5 μήνες την είχαν 200 ακατέβατα λόγω dothan, τώρα σύμφωνα με το σύστημά τους :alien:(επειδή τους τελείωσε) έχει 50. Τέλος πάντων περιμένω 1 μήνα να την στείλουν στην asus. Μετά έστω και με μια ώρα καθυστέρηση :whip:

σωθηκες , περιμενεις αυγουστιατικα να παρεις μητρικη...καλη 28η οκτωβριου

ρε παιδια, ο hipro5, εδωσε ενα ΠΟΛΥ χρησιμο λινκ,που πρεπει να το εχουμε ως μπουσουλα στις συναλλαγες μας με επιχειρησεις....

διαβαστε το καλα, ψαξτε αν η περιπτωση σας ειναι μεσα σε αυτες,εκτυπωστε το,και πηγαινετε στο μαγαζι να διεκδικησετε το δικιο σας ,αφου εχετε πια κ το νομο με το μερος σας....

(αν αποδειξετε οτι εισαστε μεσα σε καποια απο αυτες τις περιπτωσεις,δεν υπαρχει περιπτωση το μαγαζι να μην σας "φοβηθει")!

καλα κανουν οι περισσοτεροι και ψωνιζουν απο εξω

• 3 weeks later...

Λοιπόν περίμενα ένα μήνα και χθές με πήραν τηλ ότι ήρθε η μητρική από την asus. Την βάζω πάνω και no boot ενώ οι ανεμιστήρες δουλεύουν. Επίσης ο ένας ide controller πρέπει να είναι off γιατί το λαμπάκι του ενός dvd παραμένει κολλημένο. Και το reset δεν λειτουργεί. Σήμερα θα έχει καλό show εκεί :devil:

Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 05:29]

Λοιπόν περίμενα ένα μήνα και χθές με πήραν τηλ ότι ήρθε η μητρική από την asus. Την βάζω πάνω και no boot ενώ οι ανεμιστήρες δουλεύουν. Επίσης ο ένας ide controller πρέπει να είναι off γιατί το λαμπάκι του ενός dvd παραμένει κολλημένο. Και το reset δεν λειτουργεί. Σήμερα θα έχει καλό show εκεί :devil:

Να ημουν απο μια μερια να το δω αυτο!:devil:

Χωσε οσο μπορεις!:rant:

Ενα μηνα περιμενες!:sick:

καλα ρε gmt τι σου έδωσαν τη μητρική κάπιου άλλου φουκαρα που ήταν να την στείλουν για rma? ήταν σφραγισμένη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.