Jump to content

SAMSUNG LE32R71B LCD TV 32'' TUNER?

ssjin5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μπορει να μου απαντησει καποιος αν η SAMSUNG LE32R71B LCD TV 32'' εχει ενσωματωμενο tv tuner ή πρεπει να αγορασω εξωτερικο... ? στα ιδια περιπου χρηματα παιζει και η SONY KDL-32S2010 BRAVIA LCD με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη HEEEEELP γιατι εκανα σημερα την παραγγελια και ισα που προλαβαινω να την σταματησω.... βιάστικα ξανά μανά...

Λογικα κι εφοσον ειναι lcd-tv θα εχει ,μαλιστα οσα προιοντα αναγραφουν επανω το "lcd-tv" πρεπει να εχουν.Αλλιως οποιαδηποτε lcd γινεται και τηλεοραση με καποιο εξωτερικο tuner.Εχεις καποιο link για το προιον?

Αρχική απάντηση από steve_m

Λογικα κι εφοσον ειναι lcd-tv θα εχει ,μαλιστα οσα προιοντα αναγραφουν επανω το "lcd-tv" πρεπει να εχουν.Αλλιως οποιαδηποτε lcd γινεται και τηλεοραση με καποιο εξωτερικο tuner.Εχεις καποιο link για το προιον?

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D4%C7%CB%C5%CF%D1%C1%D3%C7&low=1100

Αρχική απάντηση από ssjin5

μπορει να μου απαντησει καποιος αν η SAMSUNG LE32R71B LCD TV 32'' εχει ενσωματωμενο tv tuner ή πρεπει να αγορασω εξωτερικο... ? στα ιδια περιπου χρηματα παιζει και η SONY KDL-32S2010 BRAVIA LCD με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη HEEEEELP γιατι εκανα σημερα την παραγγελια και ισα που προλαβαινω να την σταματησω.... βιάστικα ξανά μανά...

η απορία είναι αν έχει ψηφιακό? αν έχει πάνω από 1? ή έστω 1 (duh)?

αφου δεν λεει αν εχει tv tuner επανω λεω να την σταματισω την παραγγελιa :(

Αρχική απάντηση από ssjin5

αφου δεν λεει αν εχει tv tuner επανω λεω να την σταματισω την παραγγελιa :(

αφου εχει tv-tuner!!!!!

oι παραπανω απορουνε αν εννοεις ψηφιακο tv-tuner!(και εγω το ιδιο δλδ)

Αφου η sony εχει σιγουρα ψηφιακο δεκτη τι καθεσαι και σκας με τη samsung,παρε τη sony .

Αν δεν κάνω λάθος, η σειρά R7 ΔΕΝ έχει DVB-T ενώ η SONY και έχει και έχει και καλύτερη ποιότητα εικόνας.

(αναλογικό tuner εννοείται ότι έχουν και οι 2)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.