ssjin5 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 μπορει να μου απαντησει καποιος αν η SAMSUNG LE32R71B LCD TV 32'' εχει ενσωματωμενο tv tuner ή πρεπει να αγορασω εξωτερικο... ? στα ιδια περιπου χρηματα παιζει και η SONY KDL-32S2010 BRAVIA LCD με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη HEEEEELP γιατι εκανα σημερα την παραγγελια και ισα που προλαβαινω να την σταματησω.... βιάστικα ξανά μανά...
steve_m Ιούλιος 6, 2006 #2 Ιούλιος 6, 2006 Λογικα κι εφοσον ειναι lcd-tv θα εχει ,μαλιστα οσα προιοντα αναγραφουν επανω το "lcd-tv" πρεπει να εχουν.Αλλιως οποιαδηποτε lcd γινεται και τηλεοραση με καποιο εξωτερικο tuner.Εχεις καποιο link για το προιον?
ssjin5 Ιούλιος 6, 2006 Author #3 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από steve_m Λογικα κι εφοσον ειναι lcd-tv θα εχει ,μαλιστα οσα προιοντα αναγραφουν επανω το "lcd-tv" πρεπει να εχουν.Αλλιως οποιαδηποτε lcd γινεται και τηλεοραση με καποιο εξωτερικο tuner.Εχεις καποιο link για το προιον? http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D4%C7%CB%C5%CF%D1%C1%D3%C7&low=1100
voudas Ιούλιος 6, 2006 #5 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ssjin5 μπορει να μου απαντησει καποιος αν η SAMSUNG LE32R71B LCD TV 32'' εχει ενσωματωμενο tv tuner ή πρεπει να αγορασω εξωτερικο... ? στα ιδια περιπου χρηματα παιζει και η SONY KDL-32S2010 BRAVIA LCD με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη HEEEEELP γιατι εκανα σημερα την παραγγελια και ισα που προλαβαινω να την σταματησω.... βιάστικα ξανά μανά... η απορία είναι αν έχει ψηφιακό? αν έχει πάνω από 1? ή έστω 1 (duh)?
ssjin5 Ιούλιος 6, 2006 Author #6 Ιούλιος 6, 2006 αφου δεν λεει αν εχει tv tuner επανω λεω να την σταματισω την παραγγελιa
ΝTG Ιούλιος 6, 2006 #7 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ssjin5 αφου δεν λεει αν εχει tv tuner επανω λεω να την σταματισω την παραγγελιa αφου εχει tv-tuner!!!!! oι παραπανω απορουνε αν εννοεις ψηφιακο tv-tuner!(και εγω το ιδιο δλδ)
steve_m Ιούλιος 6, 2006 #8 Ιούλιος 6, 2006 Αφου η sony εχει σιγουρα ψηφιακο δεκτη τι καθεσαι και σκας με τη samsung,παρε τη sony .
spc Ιούλιος 6, 2006 #9 Ιούλιος 6, 2006 Αν δεν κάνω λάθος, η σειρά R7 ΔΕΝ έχει DVB-T ενώ η SONY και έχει και έχει και καλύτερη ποιότητα εικόνας.(αναλογικό tuner εννοείται ότι έχουν και οι 2)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.