Jump to content

μοντελισμος

def

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από _K_Marios_

theHitm@n διαβασες το πμ που σου έστειλα?Απαντα αν γίνεται !

το thunder tiger γιατι κανει 250 και εχει 18αρι κ δυο ταχύτητες?

γιατι πολυ απλα ειναι thundertiger ;) Οτι πληρωνεις παιρνεις

Nai αλλα πάει πάρα πολύ καλά

Γιατι πάει τόσο καλά?

Ξερεται κανένα αλλο αμαξάκι να μου προτήνεται στα 350 το πολύ (γιατί δν μου έχεται προτείνει κανένα)buggy στα ιδια και καλύτερα χαρακτηριστικά απο αυτο της Thundertiger?

Τελικά θα πάρω αυτο μάλλων http://www.kyosho.co.jp/web/products/car_bike/buggy/inferno/mp75_sports_ready/mp75_sports_re-e.html

πως το βλέπετε θα ειναι καλύτερο απο το thunder tiger sst απο αυτό εδώ δλδ-->http://www.modelsport.co.uk/?CallFunction=ShowSpecification&ItemID=24040 ?????........θα πηγαίνει γρηγορότερα?

theHitma@n

Δεν κανει ο 15αρης πλεον,ειναι πολυ παλιος και μπορει να βρει πολυ καλυτερο με τα ιδια λεφτα απο αλλη εταιρια.Δεν νομιζω να τον ικανοποιησει οπως θα πηγαινει και ειδικα αν δεν εχει ταχυτητες το αμαξακι.Στο χωμα μπορει να ειναι διασκεδαστικο αλλα στην ασφαλτο θα κολαει κατω,οχι σαν το impreza αν θυμασαι:D

Μαριε

το καναι που διαλεξες εννοειται ειναι καλυτερο απο το TR-15 και γενικοτερα μια πολυ καλη επιλογη.Εχει τουλαχιστον τον gs21 που θα το κινει αξιοπρεπως και μπορεις να παρεις εναν picco ή wasp που ειναι ιδιο μεγεθος αλλα μαμαει στη κυριολεξια...Τα tamiya δεν μ αρεσουν καθολου.Εχεις ακουσει αυτο που λενε μακρυα απο μας?

Δεν ξερω,εγω ψινομαι για GS28 στο mad Force...Οπως λεει κι ο Future,I don't know what 's gonna happen:devil:

Giorgos_Cupra speaking btw

δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε τοσο αρνητικοι με τον 15αρι αφου κανενας απο εμας δεν τον εχει δει να δουλευει!!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ δλδ...Νιο μην παιρνεις παραδειγμα απο το Mad Force...Aλλο buggy αλλο Μοnster, απλα τα πραγματα.Ο 15αρης θα κινει αξιοπρεπεστατα το buggy. Απο την στιγμη που θα παρει buggy, το αμαξακι θα φοραει λαστιχα με καρφια αρα θα μπορει να κανει χαβαλε και μπαντες σε ΟΛΕΣ τις επιφανειες, ειτε ειναι χωμα ειτε ειναι ασφαλτος...

Αυτο που διαλεξες Μαριε δεν συγκρινεται με το ΤΡ15. Ειναι κλασσεις ανωτερο. Ομως για ριξε και ενα τηλεφωνακι στην kyosho να σου πει καμια τιμουλα γιατι εμενα μου φαινεται ακριβο...και γενικοτερα αν δεν παρεις 2-3 τηλεφωνακια δεν προκειτε να κανεις δουλεια.

Αρχική απάντηση από Nio_S2000 [Σήμερα, στις 09:42]

theHitma@n

Δεν κανει ο 15αρης πλεον,ειναι πολυ παλιος και μπορει να βρει πολυ καλυτερο με τα ιδια λεφτα απο αλλη εταιρια.Δεν νομιζω να τον ικανοποιησει οπως θα πηγαινει και ειδικα αν δεν εχει ταχυτητες το αμαξακι.Στο χωμα μπορει να ειναι διασκεδαστικο αλλα στην ασφαλτο θα κολαει κατω,οχι σαν το impreza αν θυμασαι:D

Μαριε

το καναι που διαλεξες εννοειται ειναι καλυτερο απο το TR-15 και γενικοτερα μια πολυ καλη επιλογη.Εχει τουλαχιστον τον gs21 που θα το κινει αξιοπρεπως και μπορεις να παρεις εναν picco ή wasp που ειναι ιδιο μεγεθος αλλα μαμαει στη κυριολεξια...Τα tamiya δεν μ αρεσουν καθολου.Εχεις ακουσει αυτο που λενε μακρυα απο μας?

Δεν ξερω,εγω ψινομαι για GS28 στο mad Force...Οπως λεει κι ο Future,I don't know what 's gonna happen:devil:

Giorgos_Cupra speaking btw

To thunder tiger sst πηγαινε πολύ καλά για εμένα!Εχει 2 ταχύτητες!

Αυτο που διάλεξα πόσες ταχυτητες έχει?[ το INFERNO MP-7.5 SPORTS ReadySet ειναι αυτο που διάλεξα]

Τελικα αποφάσισα να δώσω 450 καμεια καλύτερη πρόταση οπως της XRAY η κάποιο άλλο?

• 3 months later...

ΠΩΛΕΊΤΑΙ ... ΚΑΛΟ ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΜΕ ΕΞΙ ΜΌΝΟ ΤΕΠΟΖΙΤΑ ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΛ FUTABA ΤΟ ΔΙΝΩ 320 Ε ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙς ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ bah ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

(by DJD)

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ;

Καλώς ήρθες και καλώς κέρδισες μια κίτρινη κάρτα. Διάβασε πάλι τους όρους χρήσης και τα ξαναλέμε.

εξηγησε μου λιγο σε παρακαλω αν σου είναι ευκολο.....και που να βαλω την αγγελια.......και μην στεναχωριεσαι δεν θα σου λειψει η αγγελία:cool: :sick: :whistling :p :hi:

• 5 years later...

θέλω να ασχοληθώ με τον μοντελισμό... βρήκα αυτό το αμαξάκι: http://www.e-rcshop.gr/index.php/el/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=387&category_id=5 είναι καλό???τι άλλο θα χρειαστεί να αγοράσω μαζί???τι καύσιμο καίει??:wall::wall::wall:

theHitm@n διαβασες το πμ που σου έστειλα?Απαντα αν γίνεται !

το thunder tiger γιατι κανει 250 και εχει 18αρι κ δυο ταχύτητες?

θέλω να ασχοληθώ με τον μοντελισμό... βρήκα αυτό το αμαξάκι: http://www.e-rcshop.gr/index.php/el/...&category_id=5 είναι καλό???τι άλλο θα χρειαστεί να αγοράσω μαζί???τι καύσιμο καίει??

γιατι πολυ απλα ειναι thundertiger ;) Οτι πληρωνεις παιρνεις
θέλω να ασχοληθώ με τον μοντελισμό... βρήκα αυτό το αμαξάκι: http://www.e-rcshop.gr/index.php/el/...&category_id=5 είναι καλό???τι άλλο θα χρειαστεί να αγοράσω μαζί???τι καύσιμο καίει?? :sorry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.