Qlim4X Ιούλιος 8, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από unknown αμ μπραβο!!!κατι τετοιο ψαχνω αλλα σε βενζινοκινητο....αλλα νταξει δεν θα κολλησουμε και εκει....40χιλιομετρα δεν ειναι και λιγα.....το ξερω οτι μερικα πανε και 90+ αλλα.... ’κουσες όμως τι είπε ψάχνει ακόμα ανταλλακτικά.Για αυτό λέω μακριά από tamiyaTo θέμα είναι να πάρεις κάτι που θα το ευχαριστηθείς στο έπακρο και να μπορέσεις να το φτιάξεις όπως θες πχ οπισθεν 3speed και πολλά άλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 8, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2006 Όχι δεν είχα πρόβλημα να βρω ανταλλακτικά. Απλά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ (είχα ξεχάσει το θέμα). Αλλά τώρα που μου το θυμήσατε τό ψαξα και βρήκα. Μόνο μπροστινά λάστιχα δεν έχω βρει ακόμα (διαφορικό βρήκα μεταλλικό, αυτό που είχε ήταν πλαστικό). Το όνομά του Tamiya Grasshopper 2 (α, και φοράει το "μικρό" μοτέρ, μάλλον πρέπει να του πάρω το μεγαλύτερο!). Βέβαια το δικό μου θεωρείται πια αντίκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 8, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2006 εσπασα 2 φορες τον ελικα,πολυ δυσκολο στο χειρισμο του,καλα που εχω μικρο μοντελο παντος η εμπειρια ειναι φοβερη,εστω και με 6καναλο χειρηστηριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 8, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από def εσπασα 2 φορες τον ελικα,πολυ δυσκολο στο χειρισμο του,καλα που εχω μικρο μοντελο παντος η εμπειρια ειναι φοβερη,εστω και με 6καναλο χειρηστηριο Θυμάμαι και εγώ μερικές καλές στουκες μου η πιο φτηνή ήτανε περίπου στα 50ευρω αίνο μια καλή στοίχησε 450-550(σαν νέος χωρίς fail safe system έφυγε το αμαξάκι με πάνω από 110 στην πιστά αποτέλεσμα να πάω για new ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούλιος 9, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από def [06-07-2006 16:38] καιρος να ασχοληθουμε και λιγο με το αερομαντελισμο σαν μεγαλα παιδια που ειμαστε ηρθε και το καινουριο μου παιχνιδακι,και φυσικα αρχιναμε με τα μικρα μοντελα σαν αρχαριοι που ειμαστε καλημερα και απο εμενα πεταω ακριβως το ιδιο μοντελο με brushless setup και απλα "σκοτωνει" ειναι το δευτερο ελικοπτερακι συν γυρω στα 7-8 αεροπλανα που εχω κυριως θερμικα και μεγαλα οτι θελετε να ρωτησετε εδω ειμαι καλες πτησεις * το ελικοπτερακι το πουλαω με brushless setup και μπαταρια λιθιου 1800mah - εχει κανει 2-3 πτησεις μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 9, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από kom καλημερα και απο εμενα πεταω ακριβως το ιδιο μοντελο με brushless setup και απλα "σκοτωνει" ειναι το δευτερο ελικοπτερακι συν γυρω στα 7-8 αεροπλανα που εχω κυριως θερμικα και μεγαλα οτι θελετε να ρωτησετε εδω ειμαι καλες πτησεις * το ελικοπτερακι το πουλαω με brushless setup και μπαταρια λιθιου 1800mah - εχει κανει 2-3 πτησεις μονο ok,σε ευχαριστω για την ενημερωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 21, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Ξερει κανείς σελίδα που πουλάνε βενζινοκήνιτα αμαξακια για χώμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Ιούλιος 21, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 www.kalfakis.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 21, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Ξερει κανένας να μου προτίνει καποιο αυτοκινητο βενζινοκίνητο για χωμα στα 250 περιπου αλλα καλή μάρκα?οπως kyosho,tamiya! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 21, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 17:16] www.kalfakis.gr α μπραβο!σε αυτον ειχα παει και μου ειχε πει για 300-450ευρω αν θυμαμαι καλα για κατι tamiya...μονοδρομος πρεπει να ειναι τελικα ενα φτηνο και καλο αμαξακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 21, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από unknown α μπραβο!σε αυτον ειχα παει και μου ειχε πει για 300-450ευρω αν θυμαμαι καλα για κατι tamiya...μονοδρομος πρεπει να ειναι τελικα ενα φτηνο και καλο αμαξακι. Φτηνό και καλό απλά δεν στέκι στον μοντελισμό ότι πληρώνεις παίρνεις Καλυτέρα κάτι καλό που θα σου μείνει παρά κάτι που θα το κλαις αν δεν βρίσκεις ανταλλακτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 21, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 http://www.dsaw-hobbies.com/ αντιπροσωπος της kyosho@K_Marios: μπορεις να κοιταξεις για βενζινοκινητο buggy αλλα θα σου παει καπου στα 300Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 22, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2006 Τ0σα δ3ίνω και 3γω!Μπορ3ι κάπ0ιο να μ0υ πρ0τίν3ι 3να καλο της tamiya h kyosho π0υ είναι τα καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούλιος 23, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Μαριε,εγω ειχα το Mad Force της kosho.Ηρθε κομματια και το συναρμολογησα εγω...Στην αρχη ειχα προβλημα με το καρμπυρατερ,μετα ηθελε 6κιλο servo το οποιο δεν ηταν συμβατο με τον δεκτη που ειχα και τελικα αλλαξα και τηλεκατευθυνση...Μετα μου σπασε ενα ακρομπαρο....Και τελικα βαρεσε μπιελα....Εγω παντως στο λεω για να ξερεις,αν ειναι να ασχοληθεις με το σπορ αυτο,πρεπει να εχεις $ γιατι ζηταει συνεχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 23, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 για αυτο τι λές http://www.kyosho.co.jp/web/products/car_bike/buggy/inferno/tr15/tr15-e.html ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 23, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ για αυτο τι λές http://www.kyosho.co.jp/web/products/car_bike/buggy/inferno/tr15/tr15-e.html ? καλο ειναι αυτο και φοραει τον δευτερο δυνατοτερο κινητηρα(ειναι 2.44cc) που δινει η kyosho...παλιοτερα που ειχα ρωτησει εκανε καπου στα 350Ε χωρις τηλεκατευθυνση! Επισης δεν ειναι ετοιμο, πρεπει να το συναρμολογησεις εσυ...οπως ειπε και ο Γιωργος πιο πανω αν δεν εχεις φραγκα για συντηρηση αστο καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 23, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 12:30] καλο ειναι αυτο και φοραει τον δευτερο δυνατοτερο κινητηρα(ειναι 2.44cc) που δινει η kyosho...παλιοτερα που ειχα ρωτησει εκανε καπου στα 350Ε χωρις τηλεκατευθυνση! Επισης δεν ειναι ετοιμο, πρεπει να το συναρμολογησεις εσυ...οπως ειπε και ο Γιωργος πιο πανω αν δεν εχεις φραγκα για συντηρηση αστο καλυτερα 1)το φράκγα για συντήρηση το λές γενικά η για αυτα που δν ειναι ετοιμα? 2)Αυτο της kyosho που σου είπα εχει και μηχανη μεσα ?(δν εχει μονο τηλεκατευθηνση?αν ναι μια ηλεκατευθηνση ποσο εχεΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούλιος 23, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 14:43] 1)το φράκγα για συντήρηση το λές γενικά η για αυτα που δν ειναι ετοιμα?2)Αυτο της kyosho που σου είπα εχει και μηχανη μεσα ?(δν εχει μονο τηλεκατευθηνση?αν ναι μια ηλεκατευθηνση ποσο εχεΙ? 1)Και για τα δυο.Ομως καλυτερα να το εχεις συναρμολογησει εσυ γιατι θα ξερεις καθε φορα τι χαλαει,που,και πως να το αλλαξεις.2)Μια τηλεκατευθυνση δυκαναλη,υπολογισε γυρω στα 150.Εμενα αυτο το TR-15 δεν μ αρεσει καθολου και δεν το προτεινω.Εχει τον αποτυχημενο και απαρχαιωμενο GS15,τη στιγμη που οι GS εχουν φτασει στο .28.Δεν ξερω ποσο κανει αλλα εγω θα πηγαινα για το inferno GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 23, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 13:07] 1)Και για τα δυο.Ομως καλυτερα να το εχεις συναρμολογησει εσυ γιατι θα ξερεις καθε φορα τι χαλαει,που,και πως να το αλλαξεις.2)Μια τηλεκατευθυνση δυκαναλη,υπολογισε γυρω στα 150.Εμενα αυτο το TR-15 δεν μ αρεσει καθολου και δεν το προτεινω.Εχει τον αποτυχημενο και απαρχαιωμενο GS15,τη στιγμη που οι GS εχουν φτασει στο .28.Δεν ξερω ποσο κανει αλλα εγω θα πηγαινα για το inferno GT Θελω buggy στα 350 το ανωτερω καλής μάρκας !Απαντα to pm ου σου έστειλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 23, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra 1)Και για τα δυο.Ομως καλυτερα να το εχεις συναρμολογησει εσυ γιατι θα ξερεις καθε φορα τι χαλαει,που,και πως να το αλλαξεις.2)Μια τηλεκατευθυνση δυκαναλη,υπολογισε γυρω στα 150.Εμενα αυτο το TR-15 δεν μ αρεσει καθολου και δεν το προτεινω.Εχει τον αποτυχημενο και απαρχαιωμενο GS15,τη στιγμη που οι GS εχουν φτασει στο .28.Δεν ξερω ποσο κανει αλλα εγω θα πηγαινα για το inferno GT γιατι λες τον gs15 αποτυχημενο??? το παιδι θελει να σκασει μεχρι 350Ε αρα δεν μπορει να παρει πιο δυνατο κινητηρα απο τον 15αρι...οσο για το inferno gt που λες αυτο κανει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600Ε...φοραει 28αρι(κομπος θα πηγαινει)!!!! παντως και γω συμφωνω οτι ειναι καλυτερα το rc που θα παρεις να το φτιαξεις μονος σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.