disssconected Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Λέω να στήσω ένα κατεβαστήρι που θα δουλεύει όλη μέρα, και απο το πλαίσιο προσπάθησα να διαλέξω καλά, ποιοτικα και πάνω απόλα φτηνά κομμάτια...Λοιπόν παρακάτω φαίνονται αυτά που διάλεξα...1) motherboard: ASUS M2NPV-VM (sAM2, DDR2, VGA) (93 euro)2)μνήμη: JETRAM RAM 512Mb DDR DIMM PC3200-400 (45 euro)3)dvd: LG 4167 Double Layer - (Retail) (45euro)4) επεξεργαστής: amd sempron 3000 1,6Aghz (sAM2, 256kb) (80 euro)5)kouti : misusvisi (καλο middle κουτάκι όμως) το χω απο παλια6)power supply: ACER 300w (επίσης μάπα αλλα δεν κοιτάω αυτό) επίσης απο παλιαΛοιπόν......να μου πείτε πως σας φαίνετε αυτο και βασικά θέλω να μου πείτε προτάσεις για επεξεργαστή και motherboard....θέλω AMD proccesor κάτω απο 2 ghz και μια καλή motherboard... και πάνω απόλα αθορυβια και σταθεροτις......
voudas Ιούλιος 6, 2006 #2 Ιούλιος 6, 2006 εγώ θα πήγαινα σε 754 για να γλιτώσω κανα 60ευρω ακόμα... μιας και η παραπάνω δύναμη είναι περιττή στα κατεβαστήρια. σίγουρα αυτό που διάλεξες είναι πιο αναβαθμίσημο μελλοντικά.άλλα 6 ευρώ από εδώ http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.331658άλλα 3 από εδώ http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554757και προσωπικά επειδή έχω 2 αντιγραφικά στο μεγάλο pc, στο κατεβαστήρι δεν έβαλα. οπότε γλιτώνεις κ κανα 40ρι από εκεί ΑΝ δε σε πειράζει...
steve_m Ιούλιος 6, 2006 #3 Ιούλιος 6, 2006 Το ΑΜ2 παιρνει μνημη ddr2 και οχι ddr.Oποτε αλλαζεις τη μνημη και εισαι ενταξει.
ΝTG Ιούλιος 6, 2006 #4 Ιούλιος 6, 2006 απροσεχτο σε βρισκω.... (@voudas)Σε αυτη τη μητρικη ddr2 πρεπει να βαλεις οχι οτι βρεις πιο φτηνα μεταξυ ddr kai ddr2!Αν θες ακομα πιο φτηνο μην παρεις dvdrw αλλα ενα καλωδιου δικτυου....
inertiacreep Ιούλιος 6, 2006 #7 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από disssconected Δηλαδή να πάρω μνήμη ddr2? Αναγκαστικά, μόνο DDR2 παίρνει η μητρική που διάλεξες (και όλες οι AM2 γενικότερα). Ερώτηση : γιατί το κουτί είναι μησουσβήσει? τί γίνεται τότε? :D
disssconected Ιούλιος 6, 2006 Author #8 Ιούλιος 6, 2006 Χα χα χα...καλο...όχι εντάξει ευτυχώς δεν είναι αμάξι το κουτί μου....αμα ήτανε....θε έπρεπε να τσουρλάω στις κατιφόρες.....εννοώ οτι η μάρκα είναι ανύπαρκτη.....(του κιλου που λέμε...) αλλα την δουλεία του την κάνει....(να μην επιτρέπει στις μύγες να κάθονται στην motherboard και μου χαλάνε την μοντα.....)
Dr.Paneas Ιούλιος 6, 2006 #9 Ιούλιος 6, 2006 Χμ... για να λες κατεβαστήρι αρα λογικα έχεις DSL σύνδεση στο Internet. Συνεπάγεται πως πρεπει να έχει και ενα DSL λειτουργικο (Damn Small Linux) :heheΕνα καλο και οικονομικότατο σύστημα είναι: * Pentium 200mhz * 64mb ram * 8x CDROM * 1.44mb floppy drive (for boot floppy, if needed) * VGA monitor and video card capable of handling at least 16 bit color * a mouse with a scroll wheel
disssconected Ιούλιος 7, 2006 Author #10 Ιούλιος 7, 2006 οχι οχι.....Dr. Paneas θέλω σύστημα σταθερό δυνατό και αναβαθμίσιμο μελλοντικά....πως να στο πω.....να μην κλέγεται ο γιος μου σε μερικά χρόνια οτι θέλει καλο pc....(έχουμε ακόμα μέλλον......) άσε που θα μου λέει να του κάνω και φορμάτ να βάλω windows xp γιατί θα έχει linux.....xaxaaxa:) Υ.Γ: Προς όλους τους Linuxades....το ψάχνω για Linux στο κατεβαστήρι (αν και άσχετος απο δαυτα) όμως θέλω να μορφωθώ......αν θέλετε λοιπόν μπορείτε να μου πείτε που να διαβάσω σχετικά και γύρω απο ta linux...?
disssconected Ιούλιος 7, 2006 Author #11 Ιούλιος 7, 2006 Επίσης πιο antivirus na βάλω στο κατεβαστηρι? Απο το nod32 είμαι ευχαριστημένος....επίσης είχα και μια μεγλαλη περίοδο το bitefender 9 pro plus...εξίσου καλό....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.