Jump to content

Συνθεση νεου pc για games

nikoscbr

Recommended Posts

Παιδια,καλημερα θα ηθελα τη βοηθεια σας στη συνθεση του νεου μου pc.Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 4000 ευρω,οποτε θελω να παρω κατι πολυ καλο.Η χρηση θα ειναι ιντερνετ,παιχνιδια σε υψηλη αναλυση -οποτε παω για κορυφαια καρτα γραφικων η και για SLI - ταινιες σε DVD και γενικη χρηση,ιντερνετ κλπ.

Σκεφτομαι για τον 965 σε Core i7,μητρικη την Rampage 2 Extreme,μνημες τις Dominator GT στα 2000,καρτα την Geforce 295 -προτιμω της Nvidia- και κουτι το Cosmos S.Επισης εχω ηδη 24αρα οθονη,σκληρους δισκους,ποντικι-πληκτρολογιο και καρτα ηχου,οποτε κοιταω κυριως τα βασικα εξαρτηματα.

Εχω σκοπο να κανω ενα μετριο overcloking,αλλα οχι ακραιο,θελω να ειναι δηλαδη σταθερο για καθημερινη χρηση.

Επισης,εχω τα εξαρτηματα για υδροψυξη-δηλαδη τριπλο ψυγειο,μπλοκ,ρακορ,αντλια,ρεζερβουαρ κλπ,αλλα επειδη ΔΕΝ εχω την πειρα στο στησιμο της,θα ηθελα να αναλαβει το στησικο της καποιος εμπειρος στην υδροψυξη,ωστε να γινει σωστα και να μην εχω καθολου διαρροες -εχω "καει" στο παρελθον-.

Μπορει να γινει κατι τετοιο η το ξεχναμε;Δεν θελω να πειραματιστω με κατι που δεν ξερω απο μονος μου.

Με βαση τα παραπανω,τι εξαρτηματα θα μου προτεινατε για κατι καλο μεχρι τις 4000 ευρω; Καταλαβαινω οτι το ποσο ειναι πολυ,αλλα θελω να παρω κατι κορυφαιο. :cool:

Αν και από ότι κατάλαβα έχεις αποφασίσει τι θέλεις τότε είναι λίγο δύσκολο να σου αλλάξουμε γνώμη,

θα σου έλεγα να μην πας σε nvidia και να πάρεις μια η ακόμα δυο ati για να δεις ταχύτητα κ γραφικά ιδικα με την νεα σειρα 57**

Αφού έχεις οθόνες κ δίσκους θα σου προσθέσω μόνο έναν ssd για το λειτουργικό.

Όσο για την υδροψυξη που έχεις πρέπει να σιγουρευτείς ότι το μπλοκ σου κάνει για τον ί7 γιατί αν δεν κάνει θα πρέπει να πάρεις ένα νέο.

Τώρα δεν πιστεύω να βρεις κάποιον να σου στήσει την υδροψυξη κ με τα δικά σου πράγματα, λίγο δύσκολο δλδ σε μαγαζί να γίνει αυτό.

Στα multirama extreme κάνουν συνθέσεις με νεράκι αλλά και πάλι δεν γνωρίζω παραπάνω καλύτερα να μην μιλαω.

Δεν είναι τπτ δύσκολο φίλε μου..υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο νετ κ ακόμα ποιο πολλές συνθέσεις παιδιών ακόμα κ εδώ μέσα που με πολύ όμορφες φωτογραφίες κ λίγο την φαντασία σου θα δεις πώς να στήσεις την υδροψυξη σου.

Αγοράζεις ένα σακουλάκι tire up και ένα τεφλον κ προσέχτηκα βιδώνεις όλα τα ρακορ με λίγο τεφλον όπου χρειάζονται κ μετά αφού βάλεις τα λάστιχα στα ρακορ τα δένεις με τα δερματικά, κάνεις μια δοκιμαστική εκκίνηση και εξαέρωση με μερικές φέτες απορροφητικού χαρτιού κάτω από κάθε σύνδεση κ είσαι οκ.

(εγώ φυσικά δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό, τα δένω ρίχνω το νερό κ πατώ το κουμπί, τόσα χρόνια δεν έχει χάσει τπτ)

Δες λοιπόν τι σου προτείνω χωρίς να αλλάξω πολύ τις προτιμήσεις σου.

Το τροφοδοτικό κ τις κάρτες δεν τις έχει άμεσα το πλαίσιο αλλά απ όσο είδα μπορείς να τα πάρεις από αλλού. Υπάρχουν σε άλλα μαγαζάκια.

post-81-1414343321,0343_thumb.jpg

Αν και από ότι κατάλαβα έχεις αποφασίσει τι θέλεις τότε είναι λίγο δύσκολο να σου αλλάξουμε γνώμη,

θα σου έλεγα να μην πας σε nvidia και να πάρεις μια η ακόμα δυο ati για να δεις ταχύτητα κ γραφικά ιδικα με την νεα σειρα 57**

Αφού έχεις οθόνες κ δίσκους θα σου προσθέσω μόνο έναν ssd για το λειτουργικό.

Όσο για την υδροψυξη που έχεις πρέπει να σιγουρευτείς ότι το μπλοκ σου κάνει για τον ί7 γιατί αν δεν κάνει θα πρέπει να πάρεις ένα νέο.

Τώρα δεν πιστεύω να βρεις κάποιον να σου στήσει την υδροψυξη κ με τα δικά σου πράγματα, λίγο δύσκολο δλδ σε μαγαζί να γίνει αυτό.

Στα multirama extreme κάνουν συνθέσεις με νεράκι αλλά και πάλι δεν γνωρίζω παραπάνω καλύτερα να μην μιλαω.

Δεν είναι τπτ δύσκολο φίλε μου..υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο νετ κ ακόμα ποιο πολλές συνθέσεις παιδιών ακόμα κ εδώ μέσα που με πολύ όμορφες φωτογραφίες κ λίγο την φαντασία σου θα δεις πώς να στήσεις την υδροψυξη σου.

Αγοράζεις ένα σακουλάκι tire up και ένα τεφλον κ προσέχτηκα βιδώνεις όλα τα ρακορ με λίγο τεφλον όπου χρειάζονται κ μετά αφού βάλεις τα λάστιχα στα ρακορ τα δένεις με τα δερματικά, κάνεις μια δοκιμαστική εκκίνηση και εξαέρωση με μερικές φέτες απορροφητικού χαρτιού κάτω από κάθε σύνδεση κ είσαι οκ.

(εγώ φυσικά δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό, τα δένω ρίχνω το νερό κ πατώ το κουμπί, τόσα χρόνια δεν έχει χάσει τπτ)

Δες λοιπόν τι σου προτείνω χωρίς να αλλάξω πολύ τις προτιμήσεις σου.

Το τροφοδοτικό κ τις κάρτες δεν τις έχει άμεσα το πλαίσιο αλλά απ όσο είδα μπορείς να τα πάρεις από αλλού. Υπάρχουν σε άλλα μαγαζάκια.

Καλη η προταση σου,αλλα οντως προτιμω καρτα της Nvidia και επισης μνημες,αφου θα παρω τις dominator,γιατι να μην παρω στα 2000 ghz αντι στα1600; Επισης δεν θελω ακομη SSD,ειναι νωρις ακομη δεν εχουν ωριμασει σαν τεχνολογια και περνανε ακομη τις "παιδικες ασθενειες".Χωρια το οτι εχω ηδη σκληρους.

Για την υδροψυξη εχω ηδη μπλοκ της ΕΚ και κανει και για τον 975,το προβλημα ειναι η ελλειψη εμπειριας στο στησιμο,γιατι δεν θελω να ρισκαρω διαρροες μετα.Γι'αυτο ρωταω αν μπορει κανεις να με βοηθησει στο στησιμο της.Ναι,υπαρχουν οδηγιες στο ιντερνετ,αλλα αλλιως ειναι καποιος εμπειρος.

Επειδη εχω ηδη ολα τα υλικα για την υδροψυξη,(μεχρι και σωληνες tygon 3603)ειναι δηλαδη αδυνατο να με βοηθησει καποιος γνωστης;

Αυτο θα ειναι το 2ο pc μου,οποτε θα χρειαστω κι ενα ασυρματο ρουτερ,λεω για το FritzBox το 7240,για να συνδεσω πανω και τα 2.:cool:

Επισης δεν θελω ακομη SSD,ειναι νωρις ακομη δεν εχουν ωριμασει σαν τεχνολογια και περνανε ακομη τις "παιδικες ασθενειες".Χωρια το οτι εχω ηδη σκληρους.

Σε ποιές παιδικές ασθένειες αναφέρεσαι? Εγώ πάντως έχω 3 samsung slc και δεν τους έχω δώσει ούτε ασπιρίνη .Θεωρώ επίσης την αγορά τους (σε σχέση απόδοσης -πραγματικής διαφοράς με πρίν) μια απο τις πιο ουσιαστικές αγορές που έχω κάνει .Είναι κρίμα σε ένα τόσο κορυφαίο σύστημα σαν αυτό που θέλεις να στήσεις , να μην σκέφτεσαι την αγορά SSD

Για την υδροψυξη εχω ηδη μπλοκ της ΕΚ και κανει και για τον 975,το προβλημα ειναι η ελλειψη εμπειριας στο στησιμο,γιατι δεν θελω να ρισκαρω διαρροες μετα.Γι'αυτο ρωταω αν μπορει κανεις να με βοηθησει στο στησιμο της.Ναι,υπαρχουν οδηγιες στο ιντερνετ,αλλα αλλιως ειναι καποιος εμπειρος.

Επειδη εχω ηδη ολα τα υλικα για την υδροψυξη,(μεχρι και σωληνες tygon 3603)ειναι δηλαδη αδυνατο να με βοηθησει καποιος γνωστης;

Καλό θα είναι να μας πεις και σε ποια πόλη είσαι .

Οσο και να θέλει κάποιος να σε βοηθήσει αν εχετε 500km απόσταση το βλέπω αρκετά δύσκολο

Σε ποιές παιδικές ασθένειες αναφέρεσαι? Εγώ πάντως έχω 3 samsung slc και δεν τους έχω δώσει ούτε ασπιρίνη .Θεωρώ επίσης την αγορά τους (σε σχέση απόδοσης -πραγματικής διαφοράς με πρίν) μια απο τις πιο ουσιαστικές αγορές που έχω κάνει .Είναι κρίμα σε ένα τόσο κορυφαίο σύστημα σαν αυτό που θέλεις να στήσεις , να μην σκέφτεσαι την αγορά SSD

Καλό θα είναι να μας πεις και σε ποια πόλη είσαι .

Οσο και να θέλει κάποιος να σε βοηθήσει αν εχετε 500km απόσταση το βλέπω αρκετά δύσκολο

Οι SSD ειναι νεα τεχνολογια φιλε μου,ξερω οτι ειναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με τους παλιους,αλλα ειναι λογικο,να χρειαζεται καποιος χρονος για να ωριμασουν και να γινουν το ιδιο αξιοπιστοι οπως οι τυπικοι σκληροι δισκοι.Γι'αυτο και δισταζω για αγορα SSD,γιατι παν'απο'ολα μ'ενδιαφερει η αξιοπιστια,το να μη μου βγαλουν δηλαδη προβληματα.Απο ταχυτητα δε το αμφισβητω,δε συγκρινονται καν με τους απλους σκληρους,το καταλαβαινω αυτο.

Εκτος αυτου,εχω ηδη αρκετους σκληρους -2 βελοσιραπτορες 300αρηδες,1 Caviar Black 1 tb,και αλλους 4 ραπτορες 150αρηδες.

Ε,κριμα δεν ειναι να τους αχρηστευσω τοσους σκληρους;

Xωρια το οτι οι βελοσιραπτορες οι 300αρηδες δεν πανε κι ασχημα σε Raid 0.Bασικα δεν θελω να αγορασω κατι που δεν εχει δοκιμαστει κι αποδειχτει πληρως αξιοπιστο,αυτο ειναι το σκεπτικο μου γενικα.

Σε ποια πολη; Κεντρο Αθηνα ειμαι φιλε μου δεν υπαρχει τετοιο προβλημα,στο κεντρο ειμαι κοντα στην Αλεξανδρας.

Για την υδροψυξη εχω προμηθευτει ηδη ολα τα εξαρτηματα μεχρι και ειδικο εργαλειο για το σφιξιμο των πλαστικων σφικτηρων εχω παρει,απο τον Gary Stofer του Sidewinder Computers,χωρια τους 3603 διαφανεις tygon,τα διαφορα ρακορακια,tire-up αντλια,τριπλο Black Ice 360,ρεζερβουαρ μεγαλο κλπ κλπ.Εχω δηλαδη ολα οσα χρειαζονται,το προβλημα ειναι οτι δεν εχω μεγαλη εμπειρια στο στησιμο τους και εκει ειναι που θα χρειαστω βοηθεια.Επισης υπαρχουνε και 6 καλοι ανεμιστηρες Scythe S-FLEX F στις 1600 στροφες για διαταξη push-pull στο BlackIce 360,συν φυσικα το υγρο τοσο το μπλε FeserOne οσο και το WFI το απεσταγμενο με την κοκκινη εττικετα.Απλα δισταζω γιατι δεν εχω την εμπειρια και φοβαμαι να μην εχω διαρροες και μου καψει την καρτα γραφικων η καποιο αλλο εξαρτημα,εκει ειναι που κολλαω.

Την εχω πατησει παλιοτερα λογω διαρροων απο τα λαστιχα των ρακορ και δεν θελω να καψω καμμια καρτα γραφικων η τροφοδοτικο γι'αυτο και λεω για καποιον εμπειρο που να ξερει απο υδροψυξη :cool:

[ATTACH]6174[/ATTACH]

Αυτο που λες για τους ssd πολυ απλα δεν ισχυει. Κανενα προβλημα αξιοπιστιας η οτιδηποτε αλλο. Παρε δεν θα χασεις!

Για την υδροψυξη μην φοβασαι. Παρε μεταλικα τσερκια για λαστιχα κηπου, βιδωσε τα οσο πανε και θα εισαι οκ. ;)

post-952-1414343321,048_thumb.png

Δεν τιθεται θεμα αξιοπιστιας των SSD. Ισα ισα επειδη δεν εχουν μηχανικα μερη ειναι ακομη πιο αξιοπιστοι απο τους παλιους δισκους. Η τεχνολογια τους δεν ειναι και τοσο καινουρια, εχει τις ριζες της στα usb φλασακια, σου εχει χαλασει ποτε usb φλασακι??? εμενα ποτε. Μονο προβλημα ειναι η τιμη τους και αυτο γιατι η παραγωγη των ειδικων τσιπ μνημης ειναι ακομα περιορισμενη σε ποσοτητα. Μπορεις να εχεις εναν SSD για το λειτουργηκο σου και το page file των windows και ολα τα υπολοιπα σε 2raptor raid0. Τον δισκο τους 1TB στη θεση σου θα τον εκανα εξωτερικο με μια ειδικη θηκη που υλοποιει e-sata...

Αλλαξε την μητρικη με την EVGA SLI Classified V. Η Rampage 2 Extreme βγηκε banana.

Δεν ξερω αν παρακολουθεις τι γινεται με το νεο hardware, παντως αν παρεις τωρα καρτα nvidia θα βαρας το κεφαλι σου σε 1-3 μηνες. Γιατι πολυ απλα η Nvidia δεν εχει κυκλοφορησει ακομη την νεα της σειρα. Αν σκευτεσαι να το φτιαξεις αμεσα, πας σε ATI. ;)

Αφου τα εξαρτηματα της υδροψυξης τα εχεις ηδη, και εχεις αποφασισει και για κουτι, γιατι δεν το παραγγελνεις, να στησεις απο τωρα μεσα την υδροψυξη χωρις HW μεσα; μπορεις να πειραματιστεις οσο θελεις χωρις τον φοβο να καταστρεψεις κατι...

Επισης δεν θελω ακομη SSD,ειναι νωρις ακομη δεν εχουν ωριμασει σαν τεχνολογια και περνανε ακομη τις "παιδικες ασθενειες".

επειδη κατι δεν πιανω, μπορεις να μου πεις ποιες ειναι αυτες οι "παιδικες ασθενειες";

Γιατι τον X25-E ρε παιδια??

Καλυτερα δεν ειναι να παρει 2x128 για να ειναι απλας??

ειπαμε το budget ειναι μεγαλο αλλα μην το χ.... κι ολας! :p

με 2 x Intel X25-M πιστευω πως θα ειναι καλυμενος.

αλλωστε, ποιος εχει C: μεγαλυτερο απο 160GB;

Edit..

Που θα τους βρει ρα αμεσα??

Eχει και απο τους παλιους αλλα no trim..

τοσα μαγαζια σε εβαλα ρε!

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=17593 - Διαθέσιμο εντός 24 ωρών

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=15469&catid=404 - Διαθέσιμο εντός 3-7 ημερων

:p

Αλλαξε την μητρικη με την EVGA SLI Classified V. Η Rampage 2 Extreme βγηκε banana.

Δεν ξερω αν παρακολουθεις τι γινεται με το νεο hardware, παντως αν παρεις τωρα καρτα nvidia θα βαρας το κεφαλι σου σε 1-3 μηνες. Γιατι πολυ απλα η Nvidia δεν εχει κυκλοφορησει ακομη την νεα της σειρα. Αν σκευτεσαι να το φτιαξεις αμεσα, πας σε ATI. ;)

Αφου τα εξαρτηματα της υδροψυξης τα εχεις ηδη, και εχεις αποφασισει και για κουτι, γιατι δεν το παραγγελνεις, να στησεις απο τωρα μεσα την υδροψυξη χωρις HW μεσα; μπορεις να πειραματιστεις οσο θελεις χωρις τον φοβο να καταστρεψεις κατι...

επειδη κατι δεν πιανω, μπορεις να μου πεις ποιες ειναι αυτες οι "παιδικες ασθενειες";

ειπαμε το budget ειναι μεγαλο αλλα μην το χ.... κι ολας! :p

με 2 x Intel X25-M πιστευω πως θα ειναι καλυμενος.

αλλωστε, ποιος εχει C: μεγαλυτερο απο 160GB;

Φιλε Σακη,εξαιρετικη η ιδεα σου να στησω απο πριν την υδροψυξη,πραγματικα δεν το ειχα σκεφτει αυτο ! Πραγματικα πολυ καλη ιδεα ! Το κουτι θα ειναι το Cosmos S,γιατι παιρνει ανετα το τριπλο ψυγειο το BlackIce 360 που ηδη εχω.

Για τη μητρικη ειναι οντως τοσο κορυφαια η EVGA ; Αν επιτρεπεται,γιατι βγηκε πατατα η Rampage 2 Extreme;

Ναι φιλε Σακη,παρακολουθω το hardware και επειδη ξερω για την κυκλοφορια της νεας καρτας (fermi) της Nvidia,δεν θα παρω τωρα αλλη καρτα.Απλουστατα,θα βγαλω την παλια μου GTX280 απο το παλιο μου pc και θα την βαλω στο νεο,μεχρι να βγει η fermi.

Ενταξει,αφου ειναι απροβληματιστοι οι SSD θα το σκεφτω παιδια.

Εχουνε οντως τοση διαφορα ταχυτητας με τους παλιους ωστε ν'αξιζει τον κοπο; Eιναι και αρκετα ακριβοι ρε γαμωτο...

Το budget που διαθετω μπορει να παει το πολυ μεχρι 4500 ευρω,οθονη εχω μια 24αρα Eizo,και για τροφοδοτικο επειδη θελω να βαλω 2 καρτες γραφικων σε SLI λεω για το ST1200AF του Hi-Pro,εχω το ιδιο στο παλιο pc και ειναι θηριο,δεν καταλαβαινει τιποτα..

Εννοειται για λειτουργικο θα βαλω τα 7 στα 64bit,τωρα απο μνημη ποια μου προτεινετε;Υπαρχει τιποτα καλυτερο απο τη Dominator GT της Corsair; Π.χ. εχω διαβασει για την Perfect Storm της GSkill στα 2133 την εχει δοκιμασει κανεις ομως;

Το ασχημο στην ολη ιστορια ειναι οτι πρεπει να παρω κι ενα πραγματικα καλο UPS και τα καλα,δηλαδη τα online κοστιζουν παρα πολυ γαμωτο ! Π.χ. εχω βρει αυτο: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/UPS/APC-Smart-RT-UPS-Online-3000V.htm καλο αλλα πανακριβο.Τωρα θα μου πειτε γιατι θελω τοσο δυνατο UPS,γιατι θα συνδεσω τα παντα επανω και θελω να'μαι ησυχος απο θεμα τασης.Εχω ενα αρχαιο 1200αρι MGE αλλα ειναι standby και δεν αρκει πλεον για την ισχυ ολων των περιφερειακων.

Για την υδροψυξη,εχω το plexi block της Ek Supreme,δηλαδη αυτο:

http://www.ekwaterblocks.com/shop/blocks/cpu-blocks/ek-supreme-plexi.html οποτε κανει και για τους Core i7.

Aυτο που με προβληματιζει ειναι πρωτον το στησιμο της υδροψυξης (θα ηθελα δηλαδη βοηθεια απο καποιο γνωστη ωστε να γινει σωστα)και δευτερο το κοστος του UPS που ειναι πολυ ακριβο.Πιθανοτατα ν'αφησω εξω το UPS (για τα χριστουγεννα) και με τα χρηματα του να παρω καλυτερα εξαρτηματα,νομιζω οτι αυτο ειναι μια καλη λυση.

Αν ολα πανε καλα μεσα σε αυτη την εβδομαδα θα παραγγειλω τα εξαρτηματα,πλην UPS το οποιο απ'οτι βλεπω θα παει για τις γιορτες.

Απο μνημη ποια ειναι η καλυτερη που μπορω να παρω; Η Dominator GT,η GSkill η καποια αλλη ;

:rolleyes:

Εdit: μεχρι στιγμης εχουμε αυτα: http://www.plaisio.gr/Cart.aspx?Action=UpdateCart τι αλλο θα προσθετατε; :gyros

Για τη μητρικη ειναι οντως τοσο κορυφαια η EVGA ; Αν επιτρεπεται,γιατι βγηκε πατατα η Rampage 2 Extreme;

δεν ρωτας καλυτερα τον jax7480 που την εχει; :p

Ενταξει,αφου ειναι απροβληματιστοι οι SSD θα το σκεφτω παιδια.

Εχουνε οντως τοση διαφορα ταχυτητας με τους παλιους ωστε ν'αξιζει τον κοπο; Eιναι και αρκετα ακριβοι ρε γαμωτο...

ειναι το μονο πραγμα στον υπολογιστη σου, που θα καταλαβεις οτι αναβαθμισες. μιλαμε για ΑΛΛΕΣ ταχυτητες!

για τροφοδοτικο επειδη θελω να βαλω 2 καρτες γραφικων σε SLI λεω για το ST1200AF του Hi-Pro,εχω το ιδιο στο παλιο pc και ειναι θηριο,δεν καταλαβαινει τιποτα..

Εκτος του οτι για να τραβηξεις 1200Watt θελεις 3+ PC σαν και αυτο, αφου θελεις να πας σε τοσα, γιατι να δωσεις + 135 ευρω; To Hipro-Tech ST-1200E-AF και το Silverstone Olympia SST-OP1200 ειναι τα ιδια και ειναι τροφοδοτικα της Seventeam (original model Seventeam "Thundering" ST1200E-AF) . Υπαρχει μια συζητηση επι του θεματος εδω.

τωρα απο μνημη ποια μου προτεινετε;Υπαρχει τιποτα καλυτερο απο τη Dominator GT της Corsair; Π.χ. εχω διαβασει για την Perfect Storm της GSkill στα 2133 την εχει δοκιμασει κανεις ομως;

οι GSkill Perfect Storm 2133 με CL7 ειναι οι καλυτερες της αγορας, το θεμα ειναι αλλο, απο που θα τις αγορασεις;

απο UPS δεν εχω ιδεα! :p

Εκτος του οτι για να τραβηξεις 1200Watt θελεις 3+ PC σαν και αυτο, αφου θελεις να πας σε τοσα, γιατι να δωσεις + 135 ευρω; To Hipro-Tech ST-1200E-AF και το Silverstone Olympia SST-OP1200 ειναι τα ιδια και ειναι τροφοδοτικα της Seventeam (original model Seventeam "Thundering" ST1200E-AF) . Υπαρχει μια συζητηση επι του θεματος εδω.

οι GSkill Perfect Storm 2133 με CL7 ειναι οι καλυτερες της αγορας, το θεμα ειναι αλλο, απο που θα τις αγορασεις;

απο UPS δεν εχω ιδεα! :p

Καλα,φιλε Σακη,δεν παιζεσαι ! Ξερεις τα παντα απο hardware,εισαι απαιχτος !

Για τις GSkill,γιατι το λες αυτο; Η GSkill δεν τις πουλαει απο καποιο καταστημα η online store? Περιεργο μου φαινεται !

Επισης το κοστος του τροφοδοτικου μαλλον θα το αποφυγω,εχω κι ενα 600αρι Enermax (αυτο με το χρυσαφι χρωμα στο κουτι) οποτε θα βαλω το 600αρι στο παλιο pc και το ηδη υπαρχον 1200αρι στο νεο.Ετσι θα περισσεψουνε και 370 ευρω επιπλεον για καλυτερα εξαρτηματα.

Για τους SSD δεν ειναι παρα πολυ λιγα τα 80gb; Παραπανω δεν υπαρχουν (π.χ.300-500gb); H ειναι ακομη απλησιαστα;

Επισης μπορω να βαλω 2 καρτες γραφικων (π.χ. τις Fermi οταν βγουν) στην EVGA σε SLI; Μ'ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα των γραφικων,οποτε με 2 καρτες σε SLI δεν θα ειμαι ok;

Επειδη θα αφησω το παλιο pc μονο με τα απαραιτητα,θα βγαλω δηλαδη εκτυπωτη,σκανερ,ηχεια,ζιπ και λοιπα,νομιζω οτι τα 600watt του Enermax θα φτανουν,ετσι; Εφοσον δεν θα εχει εξτρα περειφερειακα συνδεδεμενα και 1 μονο καρτα γραφικων,δεν θα αρκουν τα 600watt;

Για τις μνημες της GSkill μου κανει εντυπωση αυτο που λες.

Η ιδια η εταιρεια δεν εχει καποιο μαγαζι που να τις πουλαει;

Τι προβλημα υπαρχει; :rolleyes:

Tι σε κανει να πιστευεις οτι οι Ferni θα ειναι καλυτερες απο 5870??:D

Αν ηταν καλυτερες δεν θα ειχαν βγει??:p

επισης μνημες ακριβες παρε μονο αν τις χρησιμοποιησεις σωστα μιας και δεν θα παιζουν στα 2133 με το light oc που σκευτεσαι να κανεις.

Πολλα λ7 δινεις παντως και δεν κανει αφου σε 1 εξαμηνο χαλαρα αυτα που θα παρεις δεν θα αξιζουν μια.

Μπορεις να εχεις αναλογες επιδόσεις και χωρις high end κομματια.

Tι σε κανει να πιστευεις οτι οι Ferni θα ειναι καλυτερες απο 5870??:D

Αν ηταν καλυτερες δεν θα ειχαν βγει??:p

Τιποτα,απλα μεχρι τωρα επαιρνα της Nvidia,δεν εχω παρει ποτε της ATI,απλα ειναι θεμα συνηθειας αν θες.Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι και οι 5870 ειναι καλες καρτες,απλα εχω "συνηθισει" στη Nvidia,τιποτε αλλο.

ΕDIT: ενταξει,θα το σκεφτω αρκετα,δεν ειναι και απαραιτητο να παρω τα πιο ακριβα εξαρτηματα.Θα το δω.:cool:

Παιδια,καλημερα θα ηθελα τη βοηθεια σας στη συνθεση του νεου μου pc.Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 4000 ευρω,οποτε θελω να παρω κατι πολυ καλο.Η χρηση θα ειναι ιντερνετ,παιχνιδια σε υψηλη αναλυση -οποτε παω για κορυφαια καρτα γραφικων η και για SLI - ταινιες σε DVD και γενικη χρηση,ιντερνετ κλπ.

Μια ερωτηση , για ποσα χρονια θα κρατησεις αυτο το μηχανημα?

Για την χρηση για την οποια προοριζεται το μηχανημα , τα 4κ ειναι υπερβολικα. Μπορεις με 1,5κ να στησεις ενα κορυφαιο μηχανημα τωρα και σε 1-1,5 χρονο να αναβαθμιστεις και παλι με αλλο 1,5κ κοκ κοκ

Μια ερωτηση , για ποσα χρονια θα κρατησεις αυτο το μηχανημα?

Για την χρηση για την οποια προοριζεται το μηχανημα , τα 4κ ειναι υπερβολικα. Μπορεις με 1,5κ να στησεις ενα κορυφαιο μηχανημα τωρα και σε 1-1,5 χρονο να αναβαθμιστεις και παλι με αλλο 1,5κ κοκ κοκ

Γενικα,δεν συνηθιζω να αναβαθμιζω καθε εναμιση χρονο,συνηθως τα κραταω 3-4 χρονια.Ετσι κι αλλιως οτι και να παρεις σε 1 χρονο θα ειναι ξεπερασμενο,το καταλαβαινω αυτο.:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.