nickthegreek Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Μπορεί κάποιος που έχει ακούσει και τα 2 τροφοδοτικά ή ξέρει να μου πει πιο είναι ποιο αθόρυβο γιατί απο επιδόσεις και σταθερότητα ξέρω ότι παίζουν στα ίδια επίπεδα. Παρακαλώ ας μην αναφερθούν άλλα τροφοδοτικά γιατί η επιλογή δεν είναι για μένα και το παιδί που τα θέλει τον ενδιαφέρει μόνο να μάθει πιο είναι το πιο αθόρυβο.Ευχαριστώ guysss
Vadergr Ιούλιος 6, 2006 #2 Ιούλιος 6, 2006 Για το liberty δεν εχω αποψη.Το hiper ομως πραγματικα δεν ακουγεται.
knight_77 Ιούλιος 6, 2006 #3 Ιούλιος 6, 2006 Αν κρινω απο το δικο μου Liberty 500w θα ελεγα οτι ειναι αθορυβο λογο του 120αρι που εχει και γυρναει περι τις 1000rpm.Για το Hiper απο διαφορα reviews που διαβασα λεγεται οτι σε υψηλο φορτιο ο πισω 80αρης κανει σχετικο θορυβο.Απο εκει και περα εξαρταται και το ποσο ευαισθητος ειναι ο καθενας στο θεμα θορυβου...
nickthegreek Ιούλιος 6, 2006 Author #4 Ιούλιος 6, 2006 Το ξέρω ότι και τα 2 είναι αθόρυβα...Το θέμα είναι πιο είναι το ΠΙΟ αθόρυβο :) Εψαξα και ούτε ένα κάπου να τα συγκρίνουν και τα 2.
Nos-Dio Ιούλιος 6, 2006 #5 Ιούλιος 6, 2006 Αφου δεν τον ενδιαφερει τιποτα αλλο γιατι δεν παιρνει ενα silentmaxx passive?
nickthegreek Ιούλιος 6, 2006 Author #6 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 13:33] Αφου δεν τον ενδιαφερει τιποτα αλλο γιατι δεν παιρνει ενα silentmaxx passive? Δεν ξέρω γιατί..Μπορεί επειδή τα βρήκε ετοιμοπαράδοτα και του άρεσαν εμφανισιακά. Είναι και modular. Τι να πω
Nos-Dio Ιούλιος 6, 2006 #7 Ιούλιος 6, 2006 Οκ αμα του αρεσει να το βλεπει να ειναι και modular ας εχει και τα 20db στην καλυτερη..Αναλογα τις προτεραιοτητες σου παιρνεις.
zaxos Ιούλιος 6, 2006 #8 Ιούλιος 6, 2006 Σε περιπτωση που εχεις mobo DFI πρόσεξε γιατι υπαρχουν πολλα conflict με τα liberty..(πχ δεν ξεκιναει καθολου το pc)
ergotelis Ιούλιος 6, 2006 #9 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από nickthegreek Μπορεί κάποιος που έχει ακούσει και τα 2 τροφοδοτικά ή ξέρει να μου πει πιο είναι ποιο αθόρυβο γιατί απο επιδόσεις και σταθερότητα ξέρω ότι παίζουν στα ίδια επίπεδα. Παρακαλώ ας μην αναφερθούν άλλα τροφοδοτικά γιατί η επιλογή δεν είναι για μένα και το παιδί που τα θέλει τον ενδιαφέρει μόνο να μάθει πιο είναι το πιο αθόρυβο.Ευχαριστώ guysss Το.... Seasonic!!
alexkhr Ιούλιος 7, 2006 #10 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Το.... Seasonic!! Το παλικάρι ζήτησε να αναφερθούμε μόνο σε αυτα τα δύο.
ergotelis Ιούλιος 7, 2006 #11 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από alexkhr Το παλικάρι ζήτησε να αναφερθούμε μόνο σε αυτα τα δύο. Και τι με αυτό, απαγορεύεται να εκφέρω μια τρίτη άποψη?Εκτός και αν υπάρχουν άλλης φύσης περιορισμοί(θέλει να αγοράσει από συγκεκριμένο κατάστημα που έχει αυτά τα 2) .Πάντως αν δεν τίθεται τέτοιο θέμα, επειδή έχω ακούσει και τα 3 θα το συνιστούσα καλύτερα.Αλλιώς μάλλον προς liberty....
ΝTG Ιούλιος 7, 2006 #12 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Και τι με αυτό, απαγορεύεται να εκφέρω μια τρίτη άποψη?Εκτός και αν υπάρχουν άλλης φύσης περιορισμοί(θέλει να αγοράσει από συγκεκριμένο κατάστημα που έχει αυτά τα 2) .Πάντως αν δεν τίθεται τέτοιο θέμα, επειδή έχω ακούσει και τα 3 θα το συνιστούσα καλύτερα.Αλλιώς μάλλον προς liberty.... ρε ergotelis μην ψιλοαρπαζεσαι....δεν ειναι θεμα χουντικης απαγορευσης...Απλα στο πρωτο ποστ ο -ας πουμε- ενδιαφερομενος λεει Παρακαλώ ας μην αναφερθούν άλλα τροφοδοτικά γιατί η επιλογή δεν είναι για μένα και το παιδί που τα θέλει τον ενδιαφέρει μόνο να μάθει πιο είναι το πιο αθόρυβο.
ergotelis Ιούλιος 7, 2006 #13 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG ρε ergotelis μην ψιλοαρπαζεσαι....δεν ειναι θεμα χουντικης απαγορευσης... Απλα στο πρωτο ποστ ο -ας πουμε- ενδιαφερομενος λεει Παρακαλώ ας μην αναφερθούν άλλα τροφοδοτικά γιατί η επιλογή δεν είναι για μένα και το παιδί που τα θέλει τον ενδιαφέρει μόνο να μάθει πιο είναι το πιο αθόρυβο. Ναι το είδα,δεν αρπάχτηκα κακώς φαίνεται κάτι τέτοιο στο πόστ μου! Για αυτό πρόσθεσα αν δε τίθεται περιορισμούς από το κατάστημα αγοράς υπάρχουνε και άλλες λύσεις! Γιατί στην Ελλάδα δε τα φέρνουνε πολλοί, πάντως κατά τα άλλα όπως είπα το liberty είναι πιο αθόρυβο, απλά δεν είναι τελειώς "αθώο"(γιατί έχουνε ακουστεί διάφορα όπως αναφέρθηκε με τις dfi)
ergotelis Ιούλιος 7, 2006 #14 Ιούλιος 7, 2006 Λοιπόν επειδή διάβασα ότι ψάχνατε τέστ, ορίστε 3 Link από το ίδιο site,ανάλογα το φορτίο: http://www.matbe.com/divers/zoom/comparatif-d-alimentations-db-a-charge-15v/000000023947.png/ http://www.matbe.com/divers/zoom/comparatif-d-alimentations-db-a-charge-13875v/000000023949.png/ http://www.matbe.com/divers/zoom/comparatif-d-alimentations-db-a-idle-13875v/000000023951.png/ Στο ίδιο συγκριτικό μη παραλείψετε να διαβάσετε τα σχόλια συνολικά και στους άλλους τομείς, θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα!
Qlim4X Ιούλιος 7, 2006 #17 Ιούλιος 7, 2006 Για enermax δεν ξερώ όμως όσο για το Hiper απλά είναι ότι πιο ήσυχο έχω ακούσει μετά τα Tagan
stratos1978 Ιούλιος 7, 2006 #18 Ιούλιος 7, 2006 OCZ ModStream 520 .....aaaaaθορυβοοοοοοο ...σαν να μην εχεις τροφοδοτικο ...καθολου :p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.