tasosmos Ιούλιος 11, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Λογικα αρκει να τους πεις οτι εληξε η συνδρομη σου σε αλλη εταιρια και σκεφτεσαι να πας στη forthnet αλλα θελεις να δεις πρωτα την ποιοτητα των υπηρεσιων τους και θα σου δωσουν demo.Υγ: μπορει να χρειαζεται να αλλαξεις κατι στο username σου για να παιξει σαν dsl. πχ στην forthnet προσθετεις @forthnet.gr στο τελος. Παρε τηλ την υποστηριξη σου και πρηξε τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 11, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Δεν μου έδωσαν demo γιατι ''σε 1-2 μερες θα εχει μετατραπει η isdn προσβαση σε adsl'' μου εδωσαν μονο ενα δοκιμαστικο pass που μπαινει σε site της οτενετ μονο απλα επειδη 'της' ειπα ''δώσμου κατι έστω για να δω οτι παιζει η γραμμη μου'' Οποτε παω για μια netkarta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 11, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 off topic / athens το steam που βλεπω στο desktop σου ειναι το counter το κανονικο? μπορεις να παιξεις στο νετ? αν ναι, πες μου σε παρακαλω απο που το κατευασες,γιατι το θελω για το αδερφακι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 11, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Το steam ειναι ενα client οπου για το cs πρεπει να εχεις αυθεντικο το hl1 η το blueshift για να περασεις - κανεις combine το cd key με το steam . Εγω στο δικο μου steam εχω περασμενους κωδικους απο blueshift , cz , hl2 , με αποτελεσμα να φτανω περιπου τα 15 games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 11, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Eτοιμα και τα pass απο την οτενετ 45kb~ σταθερα κατεβασμα @ 384 . H αχρησιμοποιητη netcarta δεν χρειαζεται πλεον @ a gift 2 lab . case closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 11, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 welcome to tha future, brother Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 11, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 καλοριζικη!!! και καλοταχυτητη! αμα κατευαζεις με 45 εισαι σουπερ... εγω 40-42 παιζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 11, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Thnx <------ [χαιρομαι ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.