Jump to content

noob dsl απορίες.

Athens2004

Recommended Posts

Λογικα αρκει να τους πεις οτι εληξε η συνδρομη σου σε αλλη εταιρια και σκεφτεσαι να πας στη forthnet αλλα θελεις να δεις πρωτα την ποιοτητα των υπηρεσιων τους και θα σου δωσουν demo.

Υγ: μπορει να χρειαζεται να αλλαξεις κατι στο username σου για να παιξει σαν dsl. πχ στην forthnet προσθετεις @forthnet.gr στο τελος. Παρε τηλ την υποστηριξη σου και πρηξε τους...

Δεν μου έδωσαν demo γιατι ''σε 1-2 μερες θα εχει μετατραπει η isdn προσβαση σε adsl'' μου εδωσαν μονο ενα δοκιμαστικο pass που μπαινει σε site της οτενετ μονο απλα επειδη 'της' ειπα ''δώσμου κατι έστω για να δω οτι παιζει η γραμμη μου''

Οποτε παω για μια netkarta.

untitled8wc1.jpg

off topic / athens το steam που βλεπω στο desktop σου ειναι το counter το κανονικο? μπορεις να παιξεις στο νετ? αν ναι, πες μου σε παρακαλω απο που το κατευασες,γιατι το θελω για το αδερφακι μου.

Το steam ειναι ενα client οπου για το cs πρεπει να εχεις αυθεντικο το hl1 η το blueshift για να περασεις - κανεις combine το cd key με το steam . Εγω στο δικο μου steam εχω περασμενους κωδικους απο blueshift , cz , hl2 , με αποτελεσμα να φτανω περιπου τα 15 games.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.