Athens2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Λοιπόν . Αγόρασα ενα conex 6μηνιαιο . question 1. Μου ειπε ο πωλητης περα τα 135e του conex δεν υπαρχει κατι αλλο παγιο κλπ . Αρα εχει γραμμη και προσβαση μεσα + modem . Oρθό ? question 2. H εγκατάσταση ειναι κανα 40ρι . Ειναι διαδικασια απλη ? μπορω να την κανω μονος η να δώσω και ενα 40ρι για τον τεχνικό . ? H συνδεση ειναι μεσω isdn εχει κανει καποιος την εγκατασταση μονος του ? ειναι απλη? Τερμα τα 100e ανα διμηνο για dial up&64κ :nuke: :X: Ειναι και νεο το dslam ακα απιταριστο θα γίνει φάση λεμε
sotiris Ιούλιος 6, 2006 #2 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Λοιπόν . Αγόρασα ενα conex 6μηνιαιο . question 1. Μου ειπε ο πωλητης περα τα 135e του conex δεν υπαρχει κατι αλλο παγιο κλπ . Αρα εχει γραμμη και προσβαση μεσα + modem . Oρθό ? question 2. H εγκατάσταση ειναι κανα 40ρι . Ειναι διαδικασια απλη ? μπορω να την κανω μονος η να δώσω και ενα 40ρι για τον τεχνικό . ? H συνδεση ειναι μεσω isdn εχει κανει καποιος την εγκατασταση μονος του ? ειναι απλη?1) ναι τα πακέτα είναι όλα πληρωμένα2) ναι, εκτός αν είσαι ιδιάζουσα περίπτωση.απλά πρέπει να βάλεις το dsl modem στη γραμμή (aka να το βάλεις στην πρίζα) και πίσω από κάθε τηλέφωνο να βάλεις 1 φίλτρο.Υπάρχει και η λύση του splitter (προσωπικά εγώ έτσι τό χω), αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι, εξαρτάται από την τοπολογία του σπιτιού σου και αν είσαι διατεθιμένος να περάσεις extra καλώδιο.
unseen Ιούλιος 6, 2006 #3 Ιούλιος 6, 2006 noob δεν μπορεις να βαλεις ενα modem και θα πληρωσεις τεχνικο?
Athens2004 Ιούλιος 6, 2006 Author #4 Ιούλιος 6, 2006 Sotiris Thnx. Μπορώ ρε ξαδεφε απλα δεν ηξερα οτι ηταν διαδικασια plug n play νομιζα οτι ηθελε τπτ τρυπηματα σε τοιχους καλωδια περασμα κλπ κλπ . Ισως αν κολλήσω να κοιτάξω το βιβλιαρακι της μητρικής προτεινεις κατι αλλο ?
unseen Ιούλιος 6, 2006 #5 Ιούλιος 6, 2006 οχι της μητρικης. Μεσα στο πακετο εκει βιβλιαρακι με εικονιτσες και βηματα.
chroma Ιούλιος 6, 2006 #6 Ιούλιος 6, 2006 Βάζεις το splitter πριν το netmod και καθάρισες, τα τηλέφωνα δε τα πειράζεις. Φίλτρο σε κάθε τηλέφωνο μπαίνει μόνο σε pstn, αν και εκεί υφίσταται η λύση του splitter.
ΝTG Ιούλιος 6, 2006 #7 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από chroma Βάζεις το splitter πριν το netmod και καθάρισες, τα τηλέφωνα δε τα πειράζεις. Φίλτρο σε κάθε τηλέφωνο μπαίνει μόνο σε pstn, αν και εκεί υφίσταται η λύση του splitter. Το τελευταιο το αναλυεις λιγο?(μιας και το ενα τηλεφωνο -ας πουμε οτι- καταργηθηκε!Τι εννοεις με τo "εκει υφισταται η λυση του splitter"?Μετα το φιλτρο εκει που βγαινει η τηλεφωνικη γραμμη να μπει "τ"?
chroma Ιούλιος 6, 2006 #8 Ιούλιος 6, 2006 Έχω βάλει στη κεντρική παροχή το splitter και φιλτράρει όλες τις γραμμές του σπιτιού εκτός από μια που καταλήγει στο adsl modem.
ΝTG Ιούλιος 6, 2006 #9 Ιούλιος 6, 2006 ααααi ..σε μενα δεν παιζει αυτο... μαλλον πρεπει να αγορασω φιλτρο.... (ή αλλο πακετο σε κανα μηνα)
Malkav Ιούλιος 6, 2006 #10 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από chroma Βάζεις το splitter πριν το netmod και καθάρισες, τα τηλέφωνα δε τα πειράζεις. Φίλτρο σε κάθε τηλέφωνο μπαίνει μόνο σε pstn, αν και εκεί υφίσταται η λύση του splitter. ακριβώς και για PSTN: 1. Βρίσκεις την πρώτη πρίζα που έρχεται η παροχή τηλ. 2. Αγοράζεις πρίζα 2 γραμμών 3. Αντικαταστείς την πρίζα του βήματος 1 με αυτή του 2 στη μία γραμμή συνδέεις την παροχή τηλ. και στην άλλη το υπόλοιπο σπίτι 4. Συνδέεις το splitter ώς εξής Line ----> γραμμή παροχής τηλ. Phone ----> γραμμή σπιτιού NT/modem ----> modem/router τα μόνα μειωνεκτήματα είναι ότι η πρώτη πρίζα μπορεί να μην βρίσκετε κοντά στο pc, οπότε τραβάς καλώδια. επίσης χάνεις και την έξοδο τηλ. του splitter.
sotiris Ιούλιος 6, 2006 #11 Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από chroma Βάζεις το splitter πριν το netmod και καθάρισες, τα τηλέφωνα δε τα πειράζεις. Φίλτρο σε κάθε τηλέφωνο μπαίνει μόνο σε pstn, αν και εκεί υφίσταται η λύση του splitter. Σωστός ο bill, δεν είδα το isdn part :nada:
Athens2004 Ιούλιος 7, 2006 Author #12 Ιούλιος 7, 2006 Πριν λίγο το πήρα στα χερια μου το conn-x @ isdn , και μεσα εχει απο οτι βλεπω το sagem f@st 840 modem , αν και καλοκαιριατικα δεν θα χρησιμοποιω πολύ net αξιζει η απο τώρα αγορα καποιου καλύτερου modem ? Eπισης η κεντρικη πριζα isdn ερχεται απο το σαλονι στο δωματιο οπου και εχω το netmod στο γραφειο απο κατω , τον διαχωριστη πρεπει να τον βάλω απο το σαλόνι ε ? .
Malkav Ιούλιος 7, 2006 #13 Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Eπισης η κεντρικη πριζα isdn ερχεται απο το σαλονι στο δωματιο οπου και εχω το netmod στο γραφειο απο κατω , τον διαχωριστη πρεπει να τον βάλω απο το σαλόνι ε ? . απλά πριν το netmod.
CaptainMilo Ιούλιος 7, 2006 #14 Ιούλιος 7, 2006 Ρίξε μια ματιά και εδώhttp://adslgr.com/forum/showthread.php?t=7834&garpg=4
Athens2004 Ιούλιος 11, 2006 Author #16 Ιούλιος 11, 2006 Εκανα την εγκατάσταση , μου ενεργοποιησαν και την γραμμή , αλλά δεν μου μεταφέραν τους κωδικους απο την isdn-->adsl με αποτελεσμα να το κοιταω να λεει ''operational'' αλλα να μην μπορώ να συνδεθώ . Οποτε αυριο πάλι . Υπάρχει καμια ''κάρτα'' 10 ωρών ας πουμε που να ''παιζει'' με την οτενετ γραμμή μου ώστε να πάρω μια ιδεα απο σήμερα ?
magicman Ιούλιος 11, 2006 #17 Ιούλιος 11, 2006 αν θες καρτα παρε μια νετκαρτα αλτεκ (προσεχε μην παρεις Χρονοκαρτα)... 5 ευρο 10 ωρες να κανεις την δουλεια σου. και εγω ετσι ειχα κανει πριν 1 βδομαδα οταν περιμενα να μου ενεργοποιησουν την συνδρομη.
tasosmos Ιούλιος 11, 2006 #18 Ιούλιος 11, 2006 Παρε τηλ την υποστηριξη του conx και ρωτα τους αν μπορουν να σου δωσουν demo account. Αν σου πουν οτι δεν δινουν παρε forthnet (801-100 8000 με αστικη χρεωση) και πες τους το ιδιο.
magicman Ιούλιος 11, 2006 #19 Ιούλιος 11, 2006 σωστο και αυτο,αλλα η φορθνετ θα του δωσει? δεν πρεπει να εισαι συνδρομητης προς ενεργοποιηση? δηλαδη να περιμενεις για συνδρομη.
Athens2004 Ιούλιος 11, 2006 Author #20 Ιούλιος 11, 2006 Η γραμμη παντως ειναι οκ [φωτό μόντεμ] . Απλά δεν μου απενεργοποιησαν την idsn αοριστου για να την κανουν 384. . .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.