Jump to content

Turbo - X Titan SLI

Bonan

Recommended Posts

Παλικάρια σκέφτομαι να αγοράσω έναν Turbo -X Titan SLI και θα ήθελα τα σχόλιά σας. Έχω τον 17 WT με τον οποίο έχω προβλήματα. Κάνει "σκουπίδια" στην οθόνη (μάλλον απο υπερβολική θερμοκρασία).

Aν λες αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=330863&Merchant_Id=1&sts_cid=3 εγω δεν σου το προτεινω! 3.000euro για laptop ειναι παρα πολα!

Με λιγα λογια δεν αξιζει τα λεφτα του!

το ειδα απο κοντα. 3.1 κιλα χωρις την μπαταρια μαλλον......αν και μου φανηκε αρκετα ποιοτικο στα πλαστικα του μερη με καλα δεσιματα και η οθονη ειχε καλα χρωματα το βαρος με τιποτα δεν ηταν 3.1 κιλα......πιο πολυ κοντα στα 4.5-5.5 μου εκανε.....

Aγορασες το θεριο?Καλοριζικο.Πες μας εντυπωσεις απο οθονη και πιοτητα κατασκευης.Απο επειδοσεις μια χαρα θα ειναι ετσι και αλλιως.

Edit:Τωρα ειδα το "edit" σου ;)

Σίγουρα είναι 5 κίλα τουλάχιστον. Αφού η τσάντα είναι για την πλάτη!!!!!! Με τις θερμοκρασίες τί να γίνεται άραγε??? Φούρνος μικροκυμάτων σαν το 17"WD ??

• 2 weeks later...

Μάγκες τελικά αγόρασα το Τοshiba P100 - 143 μετά απο πρόταση του Vadergr που τη μελέτησα και το εργαλείο πετάει.... Δεν σας κρύβω οτι το πείραξα λιγάκι... Πωλείται με 1 GB μνήμης και του έριξα άλλο 1... :))

Αρχική απάντηση από AlienHack

Γιατι ρε? τα TurboX ειναι της Clevo design και εχουν αψογη θερμικη συμπεριφορα. Μην τα σνομπαρετε, και η Sager τα χρησιμοποιει

Φίλε έχω το 17' ‘WD Turbo-X και τιγανίζεις αυγά!!!!! Μου έβγαλε "σκουπίδια" η κάρτα γραφικών και το έστειλα στα κεντρικά 4 φορές μέχρι να φτιαχτεί.... Αποτέλεσμα: Μετά απο 1 μήνα που το φτιάξανε άρχισε πάλι τα ίδια κόλπα... Πές τα λοιπόν σε κανάν άλλον....

Παιδάκια το Titan το έχει αγοράσει κολλητός.Πολλά τα λεφτά κατα την γνώμη μου.Αν και είναι τόσο μεγάλο που δεν χρειάζεσαι χώρο για το ποντίκι...Το ακουμπάς πάνω του.Η οθόνη του είναι καλούλα.Αλλά επειδή ένας άλλος φίλος τσίμπησε ένα φρέσκο Acer με 2 g RAM,Core Duo kai 7600 gpu με 1600 θα σου προτεινα τον Acer...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.