johnnymous Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2006 βρήκα μια κάρτα tv-tuner(κ' radio) και δεν ξέρω μάρκα και μοντέλο. Είναι μία πράσινη κάρτα με ένα κομμάτι μέταλλο πάνω τις που γράφει pinnacle. είναι γύρω στα 3-4 χρόνων για να καταλάβεται αγοράστηκε μαζί με έναν π4 2,0Ghz, μια radeon 9600pro. Τότε ήταν καινουργια και ακριβή.. Έχετε καμιά ιδέα? Ψάχνω για τους drivers για να την χρησιμοποιήσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 βαλε το dscaler και κανε ενα autodetect.κατα 99% θα σου βρει το μοντελο μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούλιος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Pinnacle PCTV Pro , Rave , stereo κλπ κλπ παρόμοιες είναι αυτές έχω κι εγώ την ιδία.Δυστυχώς η pinnacle έχει αισχρή υποστήριξη.Drivers http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV/PCTV/PCTV+PRO+Support/Software+Updates+and+Drivers/PCTV+Vision/Pinnacle_PCTV_5_90+AudioLevel+Control+Patch.htm?mode=documents Επέλεξε τους 5,5 αυτοί κανουν, από πάνω είναι updates που για να εγκατασταθούν πρέπει να έχεις τις αμέσως επόμενες εκδώσεις από τους 5,5 που δε τις έχω βρει πουθενά...(πάνε πακέτο με το pctv vision αλλά μόλις το κατεβάσεις μπορείς άνετα να στήσεις μονο τους drivers και να χρησιμοποιήσεις όποιο άλλο πρόγραμμα θες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Κατεβασε το Dscaler που είπε και ο προλαλήσας και μάλλον δεν θα χρειαστει να κατεβάσεις τίποτα άλλο Dscaler 4.1.15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιούλιος 6, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 και πως δουλεύει αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.