Jump to content

Αναζήτηση μοντέλου tv-tuner

johnnymous

Recommended Posts

βρήκα μια κάρτα tv-tuner(κ' radio) και δεν ξέρω μάρκα και μοντέλο. Είναι μία πράσινη κάρτα με ένα κομμάτι μέταλλο πάνω τις που γράφει pinnacle. είναι γύρω στα 3-4 χρόνων για να καταλάβεται αγοράστηκε μαζί με έναν π4 2,0Ghz, μια radeon 9600pro. Τότε ήταν καινουργια και ακριβή.. Έχετε καμιά ιδέα? Ψάχνω για τους drivers για να την χρησιμοποιήσω..

Pinnacle PCTV Pro , Rave , stereo κλπ κλπ παρόμοιες είναι αυτές έχω κι εγώ την ιδία.

Δυστυχώς η pinnacle έχει αισχρή υποστήριξη.

Drivers

http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV/PCTV/PCTV+PRO+Support/Software+Updates+and+Drivers/PCTV+Vision/Pinnacle_PCTV_5_90+AudioLevel+Control+Patch.htm?mode=documents

Επέλεξε τους 5,5 αυτοί κανουν, από πάνω είναι updates που για να εγκατασταθούν πρέπει να έχεις τις αμέσως επόμενες εκδώσεις από τους 5,5 που δε τις έχω βρει πουθενά...

(πάνε πακέτο με το pctv vision αλλά μόλις το κατεβάσεις μπορείς άνετα να στήσεις μονο τους drivers και να χρησιμοποιήσεις όποιο άλλο πρόγραμμα θες)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.