_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2006 Θελω μια χαρη ......... παιδία........και οποιος με βοηθησει θα του δωθουν καποια λεφτα +!Μπορέι καποιος να παραγγήλει απο αυτην την σελίδα http://www.lik-sang.com/info.php?category=308&products_id=8529 το προιον για εμενα και μετα να το στείλει σε εμένα?Σας παρακαλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 5, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Δν υπαρχει ενας που να μπορει να με βοηθήσει?? ¨( Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Ναι ρε παιδια, ελεος κανεις δεν μπορει να απαντησει στο παιδι, περασαν 37 ολοκληρα λεπτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 5, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Δν ξερω αν κανεις πλακα η οχι παντος αν ειχα καρτα ουτε καν θα ρωτουσα κανεναν απο εδω περω δν ειναι κατι τοσο δυσκολο ρε παιδια!!:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Πλάκα κάνει φυσικά... Έχε λίγη υπομονή... Είναι τόσο βιαστικό πια? Μπορείς να περιμένεις μέχρι αύριο...Προσωπικά, θα σε βοηθούσα αλλά είμαι ανήλικος και επίσης δεν έχω πιστωτική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Λοιπόν,Πας σε ένα κατάστημα Alpha Bank , Πειραιώς κτλ. και ζητάς να ανοίξεις λογαριασμό στα προγράμματα για νέους που έχει η κάθε τράπεζα (Alpha 1,2,3 κτλ.) . Οι λογαριασμοί αυτοί δεν χρειάζονται να έχεις δεσμευμένο κάποιο χρηματικό ποσό , μπορείς και να έχεις μέσα 1 ευρώ χωρίς έξοδα κίνησης λογαριασμού , και απευθύνονται και σε ανηλίκουςΜε κάθε λογαριασμό , σου δίνεται και κάρτα Visa Electron , η οποία είναι χρεωστική , δηλαδή κάτι σαν την κάρτα στα κινητά . Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα στα περισσότερα site που δέχονται Visa κάρτες , αρκεί βέβαια να έχεις στον λογαριασμό σου το ποσό το οποίο κοστίζει το προιόν που θέλεις να αγοράσεις . Τις περισσότερες τις δέχεται και το Paypal χωρίς πρόβλημαΓια περισσότερες πληροφορίες , μια επίσκεψη στο τοπικό τραπεζικό κατάστημα της γειτονιάς σου θα σε διαφωτίσει πλήρως Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Η καποια gift card. Εκδιδεις μια την "φορτωνεις" με ενα ποσο χχχ ευρω κ κανεις τα ψωνια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 20:42] Η καποια gift card. Εκδιδεις μια την "φορτωνεις" με ενα ποσο χχχ ευρω κ κανεις τα ψωνια σου! Αυτή έχω κι εγώ....."pre-paid" Visa από την Attika bank.........Πας βάζει όσα λεφτά θες να χαλάσεις και είσαι έτοιμος.......2 - 3 μέρες υπόθεση είναι..... ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Τράπεζα Αττικής και ΟΧΙ Alpha Bank........sorry........ :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
frap Ιούλιος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Δέχονται Paypal.Αν θέλεις κάνε την παραγγελία στο όνομά σου, διάλεξε αυτή την μέθοδο πληρωμής και προώθησέ μου το email με τις οδηγίες τους. Εάν πράγματι μπορώ να τους πληρώσω και να το παραλάβεις εσύ το δέμα, μου βάζεις και τα αντίστοιχα χρήματα σε Alpha ή Εθνική και τους τα στέλνω.-Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Χθες, στις 17:31] Θελω μια χαρη ......... παιδία........και οποιος με βοηθησει θα του δωθουν καποια λεφτα +!Σας παρακαλω! για τι ποσο μιλαμε????εχω εξοδα τον τελευταιο καιρο.. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 6, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ Δν ξερω αν κανεις πλακα η οχι παντος αν ειχα καρτα ουτε καν θα ρωτουσα κανεναν απο εδω περω δν ειναι κατι τοσο δυσκολο ρε παιδια!!:...: Με συγχωρεις αλλα αφου δεν ειναι τοσο δυσκολο γιατι δεν το κανεις μονος σου???Οπως ειπαν τα παιδια βγαζεις απο τραπεζα αττικης η alpha μια pre-paid visa οπως εχουν κανει και αλλα ατομα(πχ εγω) και κανεις την αγορα σου.Ειναι 3-4 μερες υποθεση και δεν εχεις υποχρεωση σε κανεναν και την κρατας για μεταγενεστερη χρηση αν θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.