Jump to content

Προβλημα με overclock σε q6600

Recommended Posts

Ρε παιδια τι γινεται??Πηγα να κατεβασω το τελευταιο bios απο το asus update και ειναι πιο παλιο απο αυτο που εχω τωρα...Μηπως αυτο που εχω τωρα ειναι beta?

απο οτι βλεπω ο Q6600 υποστιριζεται απο το 0303 και μετα. Το τελευταιο ειναι το 0408. εσυ ποιο εχεις;

μπορεις να δεις ποιο BIOS εχεις στην πρωτη εικονα του Boot. ;)

rev_no2.gif

Ιδου.. http://img14.imageshack.us/img14/1027/1001965to.jpg

-----

http://img39.imageshack.us/img39/9215/1001968f.jpg Oι ρυθμισεις..To cpu ratio setting δεν με αφηνει να το βγαλω απο το auto...

http://img4.imageshack.us/img4/1962/1001969h.jpg Και τα timings..

Tο CPU Ratio δεν υπαρχει λογος να το πειράξεις.

Η καποιo Bug του BIOS θα ειναι..ή το strap που έχει δεν σου δίνει την δυνατότητά να έχεις 1:1.

Παραξενα ολα παντως.

ψαξε να βρεις την επιλογη "FSB Strap to North Bridge".

μου φαινεται πολυ περιεργο να μην υπαρχει...

Αν δεν το βρεις, κανε ενα θεμα εδω και ρωτα αν υπαρχει αυτη η επιλογη, αν σου πουν οτι δεν υπαρχει μαλλον θα πρεπει να πας για αλλη μητρικη. :(

Απ οτι μου ειπε καποιος εκει δεν πρεπει να υπαρχει οποτε του χρονου παμε για πληρη αναβαθμιση...Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια σας...

εκτος απο την αλλαγη της μητρικης εχεις και την εναλλακτικη της αλλαγης των μνημων. Αν βαλεις 1000αρες μπορεις να φτασεις μεχρι 400FSB (400x9=3600). Παντως τωρα δεν ειναι και η καλυτερη χρονικη στιγμη να παρεις μνημες μιας και εχουν παρει τα πανω τους απο οτι βλεπω. Ισως βρεις καποιον να πουλαει...

βεβαια υπαρχει και το αλλο ερωτημα, δεν εχει επιλογη για το FSB Strap, θα κρατησει 400FSB;

εκτος απο την αλλαγη της μητρικης εχεις και την εναλλακτικη της αλλαγης των μνημων. Αν βαλεις 1000αρες μπορεις να φτασεις μεχρι 400FSB (400x9=3600). Παντως τωρα δεν ειναι και η καλυτερη χρονικη στιγμη να παρεις μνημες μιας και εχουν παρει τα πανω τους απο οτι βλεπω. Ισως βρεις καποιον να πουλαει...

βεβαια υπαρχει και το αλλο ερωτημα, δεν εχει επιλογη για το FSB Strap, θα κρατησει 400FSB;

400 FSB με Quad + P43 + 500 Mhz μνήμες = no go.:p

Γνωμη μου ειναι να πας σε μητρικη.Μπορεις να βρεις αρκετα φτηνες μητρικες με Χ38/P45 που θα μπορουν να κλοκαρουν τον Q σου.

Μεχρι ενα σημειο ομως γιατι μετα θα σε κοβει η ψυξη,και οι μνημες που εχεις τωρα.

Το θεμα δεν ειναι τι μπορεις να κανεις, το θεμα ειναι να ψαξεις να βρεις τις αναγκες σου. Οταν τις βρεις, θα ειναι πλεον προφανες το τι πρεπει να κανεις. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.