Jump to content

Αλλαγη 939 σε Χ2...AMD

athlon=greek

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

πηρα το πλαισιο και μου ειπαν οτι κοστιζει 324 τελικη!!!!:confused: Ολοι οι αλλοι δεν εχουν και θα ξερουν απο δευτερα-τριτη!:tomato:

Εγώ αγόρασα σήμερα. 4600 στα 240 :)

Ίσως πέσουν και άλλο οι τιμές από Σεπτέμβρη, αλλά ήθελα να τον χαρώ τώρα που έχω χρόνο :)

Υποτίθεται ότι πήρα καλό stepping. Θα δείξει. Ακόμα δεν ασχολήθηκα με o/c απλά τον έβαλα στη θέση του 3000+. Έχω ακούσει ότι τα καλά κομμάτια θα ανεβάσουν >5000+ με αέρα πολύ εύκολα.

Ναι ρε συ. Και θα το ανεβάσω και ρεύμα θα του δώσω. Απλά σήμερα είχα χρόνο μονό για τα βάλε-βγάλε. Από αύριο θα τον λιώσω :)

Λες με τις OCZ Platinum PC5000 (special edition for DFI) να μην ανέβει? :p

ειναι καλες αυτες οι μνημες(ανεβασε ενα shot με τα timmings να κοζαρουμε λιγουλακι) και ιδιαιτερα ΤΟ DFI,αργοτερα θα παω και εγω σε dfi με AM2 SOCKET κατα το γεναρη μερια:worship:

ειναι καλα μηχανηματα οι amd x2,δε μου λες τι παστα του εβαλες για την απαγωγη της θερμοτητας;

ελεγα να δοκιμασω την akasa AK 450-5G εχει ασημι μεσα στη συνθεση της, αλλα μαλλον θα βαλω την as5 τελικα.

παίδες ποιον να χτυπίσω??? 4400+ ή opteron165?? (κλινώ προς 165...) για πολύ τέντωμα!!!

μην ακουσω για conroe pls :) δεν σκοπευω να αλλάξω μητρική και μνήμες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.