Jump to content

remote access monitoring

rockxk

Recommended Posts

καλημερα,

ρε παιδια εχω φτιαξει χρηστη στο www.dyndns.org και εχω πιστευω ανοιξει και την πορτα στο

router αλλα τιποτα.

μηπως εχει καποιος καποιο manual με screens να στειλει ?

καλημερα,

λοιπον εχω το netgear dg834g το οποιο το υποστηριζει και στο τεστ μου λεει good ή ok δε

θυμαμαι καλα.παντος δουλευει στο ρουτερ

στον internet explorer δε γραφω αυτο που εχω διαλεξει?

μπορει καποιος να μοθ πει ενα ενα τα βηματα που κανουμε στα windows,στο firewall ,στο ουτερ και στο dyndns.org?

Αφού δουλεύει στο router και σου λέει ότι είναι οκ τότε πες σε κάποιον να κάνει ping το όνομά σου στο dyndns, πχ rockxk.dyndns.org

Στο router κάνεις port forward τα ports που θέλεις να προωθούνται σε κάποιο μηχάνημα στο lan σου, καθώς επίσης και allow στο firewall.

Στα windows δε χρειάζεται να κάνεις κάτι, εκτός αν έχεις και εκεί firewall που πρέπει να κάνεις ξανά allow το port.

οκ πινγκ κανω και απανταει κανονικα

οποτε στον inteernet explorer-firefox που πληκτρολογουμε π.χ www.xxxxxxx.com θα πρεπει τωρανα πληκτρολογησω π.χ rockxk.dyndns.org και θα αμεσως θα παρω τον ελεγχο

του η/υ κανωντας παραλληλα log off στον χρηστη που θα καθεται εκεινη την ωρα?

οποτε θα μπορω να δουλευω σαν να βρισκομαι μπροστα του?

κοιτα για να μη μπερδευτω.εχω κανει.εγω θελω βασικα να μπορω να διαχειριζομαι

μεσω web interface τον Η/υ στο σπιτι σα να βρισκομαι μπροστα.μηπως πρεπει να χρησιμοποιησω κατι αλλο και εχω μπερδευτει?διοτι εχω dynamic ip .

Ναι εχεις μπερδευτει.

Ναι πρεπει να χρησιμοποιησεις και κατι αλλο.

Το dyndns ειναι το πρωτο βημα. Ειναι το προγραμμα που απλα σου κανει γνωστη την IP που εχεις την εκαστοτε στιγμη.

Αυτο που θελεις ειναι καποιο προγραμμα απομακρυσμενης διαχειρησης.

Προτεινω http://www.tightvnc.com/ πεζει και σε σε web interface με java αλλα ειναι λιγο αργο..

Επίσης, λίγο καλύτερο νομίζω είναι το ultravnc. Είναι παρόμοιο με το tightvnc αλλά είναι περισσότερο παραμετροποιήσιμο και ακόμα επιτρέπει και ανταλλαγή αρχείων ανάμεσα στα 2 pc (το tightvnc νομίζω πως όχι).

Δοκιμάστε και το www.logmein.com...

Κατεβάζετε το προγραμματάκι(server) απο την σελίδα, το κάνετε εγκατάσταση π.χ. στο σπίτι σας και μετά απο κάποιο άλλο μηχάνημα μπορείτε να δείτε και να κάνετε τα πάντα στον υπολογιστή σας (σαν να ήσασταν μπροστά του), ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET EXPLORER Η FIREFOX...

Δεν χρειάζεται κάποιο client

Και γω UltraVNC χρησιμοποιώ το οποίο μάλιστα το περνάω και μέσα από SSH με δικό μου certificate για να είμαι σίγουρος.

Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να συνδεθεί και δεν έχει το certificate .... γίνεται απλά disconnect.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.