rockxk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2006 καλημερα,ρε παιδια εχω φτιαξει χρηστη στο www.dyndns.org και εχω πιστευω ανοιξει και την πορτα στοrouter αλλα τιποτα.μηπως εχει καποιος καποιο manual με screens να στειλει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Βασικά πρέπει να το υποστηρίζει ο router σου (οι πιο πολλοί το υποστηρίζουν).Αν έχεις σκέτο modem τότε χρησιμοποιείς το software του dyndns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιούλιος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 ακομα πολλες φορες παιζει να εχει ανανεωθει και εσυ να μην το βλεπεις η το αντιθετο κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockxk Ιούλιος 6, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 καλημερα,λοιπον εχω το netgear dg834g το οποιο το υποστηριζει και στο τεστ μου λεει good ή ok δεθυμαμαι καλα.παντος δουλευει στο ρουτερστον internet explorer δε γραφω αυτο που εχω διαλεξει?μπορει καποιος να μοθ πει ενα ενα τα βηματα που κανουμε στα windows,στο firewall ,στο ουτερ και στο dyndns.org? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Αφού δουλεύει στο router και σου λέει ότι είναι οκ τότε πες σε κάποιον να κάνει ping το όνομά σου στο dyndns, πχ rockxk.dyndns.orgΣτο router κάνεις port forward τα ports που θέλεις να προωθούνται σε κάποιο μηχάνημα στο lan σου, καθώς επίσης και allow στο firewall.Στα windows δε χρειάζεται να κάνεις κάτι, εκτός αν έχεις και εκεί firewall που πρέπει να κάνεις ξανά allow το port. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockxk Ιούλιος 13, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 οκ πινγκ κανω και απανταει κανονικαοποτε στον inteernet explorer-firefox που πληκτρολογουμε π.χ www.xxxxxxx.com θα πρεπει τωρανα πληκτρολογησω π.χ rockxk.dyndns.org και θα αμεσως θα παρω τον ελεγχοτου η/υ κανωντας παραλληλα log off στον χρηστη που θα καθεται εκεινη την ωρα?οποτε θα μπορω να δουλευω σαν να βρισκομαι μπροστα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Το remote access το κάνεις μέσω του ie-firefox; Αν όχι απλώς θα σου ανοίξει την κεντρική σελίδα του web server που έχεις ορίσει στο modem-router ως forward για το port 80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 14, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Το remote access το κάνεις μέσω του ie-firefox; Αν όχι απλώς θα σου ανοίξει την κεντρική σελίδα του web server που έχεις ορίσει στο modem-router ως forward για το port 80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockxk Ιούλιος 17, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 κοιτα για να μη μπερδευτω.εχω κανει.εγω θελω βασικα να μπορω να διαχειριζομαι μεσω web interface τον Η/υ στο σπιτι σα να βρισκομαι μπροστα.μηπως πρεπει να χρησιμοποιησω κατι αλλο και εχω μπερδευτει?διοτι εχω dynamic ip . Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιούλιος 17, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 Ναι εχεις μπερδευτει. Ναι πρεπει να χρησιμοποιησεις και κατι αλλο.Το dyndns ειναι το πρωτο βημα. Ειναι το προγραμμα που απλα σου κανει γνωστη την IP που εχεις την εκαστοτε στιγμη.Αυτο που θελεις ειναι καποιο προγραμμα απομακρυσμενης διαχειρησης. Προτεινω http://www.tightvnc.com/ πεζει και σε σε web interface με java αλλα ειναι λιγο αργο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιούλιος 17, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 Επίσης, λίγο καλύτερο νομίζω είναι το ultravnc. Είναι παρόμοιο με το tightvnc αλλά είναι περισσότερο παραμετροποιήσιμο και ακόμα επιτρέπει και ανταλλαγή αρχείων ανάμεσα στα 2 pc (το tightvnc νομίζω πως όχι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Ιούλιος 17, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2006 Δοκιμάστε και το www.logmein.com...Κατεβάζετε το προγραμματάκι(server) απο την σελίδα, το κάνετε εγκατάσταση π.χ. στο σπίτι σας και μετά απο κάποιο άλλο μηχάνημα μπορείτε να δείτε και να κάνετε τα πάντα στον υπολογιστή σας (σαν να ήσασταν μπροστά του), ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET EXPLORER Η FIREFOX...Δεν χρειάζεται κάποιο client Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Ιούλιος 18, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Και γω UltraVNC χρησιμοποιώ το οποίο μάλιστα το περνάω και μέσα από SSH με δικό μου certificate για να είμαι σίγουρος.Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να συνδεθεί και δεν έχει το certificate .... γίνεται απλά disconnect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.