giannakis1984 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2006 ξέρετε κάποιο μαγαζί στην αθήνα για να αγοράσω βαφη η οποία να αντιδρά στην UV ακτινοβολία????και αν ναι ξέρετε και κάποια τιμή???ευχαριστώ πολύ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 καλημερα γιαννη και καλως ηλθες στο thelab. πατα το κουμπακι αναζητηση/πηγαινε στο φορουμ cases/psu/mods και θα τα βρεις ολα εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakis1984 Ιούλιος 4, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 με το uv δεν μου βγάζει κάτι ... και με τα spray,paint,καθώς και στα ελληνικά δεν μπορώ να βρώ τίποτα....διαβάζω οτι μπορώ να το προμηθευτώ σε χρωματοπολείο αλλα όχι καποιο συγκεκριμένο....αν γνωρίζει κάποιο κάποιο κατάστημα στην αθήνα ας στείλει ενα pm ...ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από giannakis1984 με το uv δεν μου βγάζει κάτι ... και με τα spray,paint,καθώς και στα ελληνικά δεν μπορώ να βρώ τίποτα....διαβάζω οτι μπορώ να το προμηθευτώ σε χρωματοπολείο αλλα όχι καποιο συγκεκριμένο....αν γνωρίζει κάποιο κάποιο κατάστημα στην αθήνα ας στείλει ενα pm ...ευχαριστώ Τα spray που ψάχνεις ονομάζονται fluorescent (φωσφόριζε) και μπορείς να τα βρεις σε οποιοδήποτε μαγαζί με χρώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Και ήθελα να το ρωτήσω αυτό. Το φωσφωρίζον δεν είναι άλλο πράγμα? Δηλαδή το ένα αντιδράει και αντανακλά σε υπεριώδες φάσμα και το άλλο απλά φωτίζει σε σκοτάδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 υπαρχουν μερικα καταστηματα στη στουρναρη που πουλανε μπουκαλακια με uv reactive μπογια.τιμη κοντα στα 10ευρω μαξιμουμ αναλογα το μπουκαλακι. @schumifer αλλο το uv reactive αλλο το fluorescent. ερμηνεια κατα το ονομα τους: το ενα αντιδρα σε υπεριωδες το αλλο ειναι φθοριζων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Εγώ τι είπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 01:18] Εγώ τι είπα? απλα σε επιβεβαιωσα:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 ΟΚ . Υπάρχει και uv και δεν το ξέρει ο uv alex dj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer ΟΚ . Υπάρχει και uv και δεν το ξέρει ο uv alex dj? Τα fluorescent απλά φωσφορίζουνε στις UV και έχουνε χρώμα αίνο τα καθαρά UV απλός είναι διάφανα και αντιδράνε στις ακτίνες και δεν υπάρχουνε Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma υπαρχουν μερικα καταστηματα στη στουρναρη που πουλανε μπουκαλακια με uv reactive μπογια.τιμη κοντα στα 10ευρω μαξιμουμ αναλογα το μπουκαλακι. Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr δεν υπάρχουνε Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 6, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer Σε spray δεν υπάρχουνε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakis1984 Ιούλιος 6, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 ευχαριστώ για τις απαντήσεις...οπότε θα ήταν καλύτερα να πάρω fluorescent σπρεϊ ή uv μπογιά και να ψεκάσω πάνω απο το χρώμα που έχω βάψει???ή δεν προκειτε να λειτουργήσει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakis1984 Ιούλιος 10, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 http://www.hobbylinc.com/htm/pac/pacrc278.htmμε αυτό θα μπορέσω να κάνω την δουλειά που θέλω???και αν ναί ξέρετε αν μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο στην ελλάδα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 10, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από giannakis1984 http://www.hobbylinc.com/htm/pac/pacrc278.htmμε αυτό θα μπορέσω να κάνω την δουλειά που θέλω???και αν ναί ξέρετε αν μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο στην ελλάδα??? Αυτά είναι για μοντελισμό για lexan (polycarbonate) καπάκια αυτοκινήτων η ελικοπτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakis1984 Ιούλιος 11, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 δηλάδή δεν κάνει ε???θέλω να έχει και χρώμα και να αντιδρά στις uv ακτινοβολίες...θα πρεπει να κοιτάξω για fluorescent???...έχω μπερδευτεί ειλικρινά..D.J.AleXXX_gr βοήθεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 11, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 το προιον που ζητας ειναι αυτοhttp://www.acryan.com/_blackmagic/ACR-UV2438.shtmlκαι υπαρχει σε καταστηματα της στουρναρη σε διαφορα χρωματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakis1984 Ιούλιος 11, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 τελικά πήρα αυτό το σπρέι το οποίο είναι fluorescent.... ελπίζω να κάνει.. fluorescent orange :blink: θα το δούμε στο αποτέλεσμα... ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 11, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από giannakis1984 τελικά πήρα αυτό το σπρέι το οποίο είναι fluorescent.... ελπίζω να κάνει.. fluorescent orange :blink: θα το δούμε στο αποτέλεσμα... ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.. Το πράσινο που είχα έκανε δουλειά Πάντως και αυτό που λέει ο fragmas είναι καλό αλλά δεν το έχω βρει πουθενά και το έψαχνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakis1984 Ιούλιος 11, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 βασικά είναι μπογιά...και δεν ξέρω κατα πόσον θα είναι το ίδιο ευκολοδούλευτο με το σπρεί...γιαυτο κατέληξα εκεί... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.