greekfragma Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2006 καλησπερεςςςςςς εχω το εν λογω tv tuner. δυστυχως μετα απο 5 ωρες ψαξιματος στο ιντερνετ δεν καταφερα να κανω την καρτα να δωσει καθαρη εικονα εκτος απο την ΕΤ-1 και μια μετρια εικονα σε MEGA. ολα τα υπολοιπα καναλια ενω τα βρισκει εχουν απαραδεκτη εικονα.αλλαξα ρυθμισεις με χωρες αλλα και με ολα τα format και πειραματιστηκα και με το τελευταιο software της Leadtek αλλα και με το Dscaler. επισης αλλαξα και καλωδιο αλλα και πριζα τοιχου.καμια διαφορα και παλι. με το dscaler ειχα καπως καλυτερη εικονα αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειχα το αποτελεσμα οπως ειχα δοκιμασει παλιοτερα με μια hauppage αλλα και μια pinnacle pctv pro.(το οποιο ηταν τελειο) το tuner ειναι το philips FQ1216ME MK3 (PAL/SECAM multi) καμια παραπανω ιδεα γιατι εγω στερεψα?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούλιος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Καλημέρα... αρκετά περίεργο... έχω την ίδια ακριβώς κάρτα και παρόλο που την έστησα ξηλώνωντας την προηγούμενη και χωρίς άλλες διαδικασίες (φορματ) με την εγκατάσταση του προγράμματός της έπαιξε άμεσα χωρίς κανένα πρόβλημα. 2 πραγματάκια που μπορώ να σκεφτώ είναι:1. τσέκαρε την πρίζα του τοίχου της κεραίας σου με μία κανονική τηλεόραση. Συνήθως σε κεντρικές εγκαταστάσεις κεραιών καλωδιώσεις και μπρίζες είναι δουλεία ηλεκτρολόγων και συνήθως δεν τα πάνε και πολύ καλά με το συγκεκριμένο θέμα.2. δοκίμασε αντί να κάνεις αυτόματο συντονισμό να εισάγεις απευθείας τη συχνότητα (όχι το κανάλι) λήψης ενός σταθμού (π.χ. για το κανάλι 27 των UHF αντιστοιχεί στα 511 περίπου MHz) με μια απλή έρευνα στο γουγλη θα βρείς τις αντιστοιχίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 θα δοκιμασω και ενα 2ο tuner να δω τι γινεται.......εαν και στο 2ο εχω το ιδιο αποτελεσμα τοτε θα πρεπει σιγουρα να τσεκαρω καλωδιωσεις και πριζες.αν και εχω και τηλεοραση στο διπλα δωματιο οπου με τις ιδιες πριζες και τα ιδια καλωδια παιζει καμπανα......:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.