_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2006 Αποφάσισα να αγοράσω αυτά τα ηχεία GigaWorks ProGamer G500 [1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500688, 2) http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814]1)Είναι καλά ηχεία?2)Είναι ποιοτικά χωρίς παρεμβολές? 3)Έχετε κάποια άλλη καλύτερη πρόταση να μου προτείνεται στην τιμή αυτή?(250) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Έχω πάρει τα G550W που θεωρητικά είναι τα ίδια, με μόνη διαφορά τα πίσω που είναι ασύρματα. Εξαιρετικά θα έλεγα και πολύ καλύτερα από πολλά Hi-Fi που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά είναι ιδιαίτερα ακριβότερα.Βασικό πλεονέκτημα για μένα, η κορυφαία υποστήριξη της Creative Europe Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 4, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Οταν λες τα πισω ασύρματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Σαν να λέμε ότι τα πίσω ηχεία είναι ασύρματα. Χωρίς καλώδιο δηλαδή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Tα δύο πίσω ηχεία, συνδέονται σε ξεχωριστό ενισχυτή που επικοινωνεί με το κεντρικό σύστημα ασύρματα. Είναι όμως αρκετά ακριβότερα και δεν ξέρω αν θα τα βρεις κι εδώ. Εγώ τα πήρα από έξω. Είναι αυτά: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14661 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 4, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Σε αυτα που θέλω εγω δηλαδη δν ειναι όλα ασυρματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 τσου.. αφού σου το λέει: Περιεχόμενα Πακέτου: 1 x PowerTouch ενσύρματο χειριστήριο, 5 ηχεία (δορυφόροι), 1 Subwoofer, 3 x 2 μέτρων για τα μπροστινά ηχεία, 2 x 5 μέτρων για τα πίσω ηχέια, 5 x βάσεις για τα τέσσερα δορυφορικά ηχεία, 1 x 5.1 audio, 1 x καλώδιο ρεύματος, Εγχειρίδιο Χρήσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 4, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αφου στην εικόνα τα 5 που φένονται ειναι ασυρματα!και το woofer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 4, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 δεν βάζουν τα καλώδια για να μην χαλάει η εικόνα του προϊόντος. Φαντάζεσαι μαζί με τα ηχεία να σου είχαν και τα 16+ μέτρα καλώδια που έχει η συσκευασία? Ούτε από κοντά δε θα πέρναγες Για αυτό διαβάζουμε, και δεν κοιτάμε μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 4, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 3 ασυρματα κ δύο ενσυρματα δηλαδη? ¨( Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 4, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Συγνωμη για το offtopic Μαριε αν ΔΕΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ PM ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 4, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 17:48] Συγνωμη για το offtopic Μαριε αν ΔΕΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ PM ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!!!! :OT: Το εκανα οκ! σορι κιολασ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 4, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Μάριε, ΟΛΑ τα ηχεία στο G500 συνδέονται με καλώδια... ΜΟΝΟ στο G550W, τα 2 ΠΙΣΩ συνδεόνται με καλώδιο σε ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ενισχυτή που παίρνει ΑΣΥΡΜΑΤΑ το σήμα από τον κεντρικό ενισχυτή (subwoofer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.