Jump to content

ξεφλουδησε η οθονη μου?

tolis861416003225

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω την lg f700p και οταν γεμιζε δαχτηλιες κλπ την καθαριζα οπως και σε ολες τισ crt που ειχα και εχω απο παλια με χαρτι μπανιουή βαμβακι ποτισμενο με οινοπνευμα....μηπως αυτο φταιει και κσεφλουδισε? τι ειναι αυτο που βγηκε(?) εχει καποιο φιλτρο σα ζελατινα και το οινοπνευμα το "εφαγε"?

παραθετω φωτογραφια... σορυ για τη ποιοτητα αλλα ειναι μερα και εχει αντανακλασεισ αλλα πιστευω να φενεται το προβλημα...

post-3444-1416072685,4483_thumb.gif

αν και δεν φαινεται καλα,νομιζω πως οι οθονες εχουν καποια επιστρωση πανω,αντιστατικη η κατι τετοιο.πολυ πιθανον με το οινοπνευμα να την "καθαρισες".μια ιδεα ειναι αυτη.

ε δεν ειναι ακριβως ετσι.εγω εχω την Hitachi CM621F που ειναι τρις-χειροτερη και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα εδω και 3 χρονια.

Δεν είχες πρόβλημα σε αυτό τον τομέα... Όταν πληρώνεις λιγότερο, από κάπου κόβει η εταιρία... ;) ’λλες από το κρύσταλο, άλλες από τα ηλεκτρονικά, και πάει λέγοντας... :)

Αν από την φωτό δεν φαίνεται ακριβώς το πρόβλημα, όπως θα διαβάσεις και στα manual των οθόνων, δεν καθαρίζουμε ποτέ την οθόνη με οινόπνευμα, διαλυτικά, azax κλπ γιατί καταστρέφονται οι επιστρώσεις της.

@Wizard: Για δοκίμασε και εσύ τα ίδια στην ΕΙΖΟ και μετά πες μας για το πως την γλύτωσε οθόνη λόγω ποιότητας κατασκευής. :p

μα δεν ηταν φτηνο μοντελο!! την ειχα παρει 170 ευρο οκτομβριο 2004!! ακριβη 17" crt ηταν! και εχς αλλη μια lg studioworks ακριβες μοντελο δε θυμαμαι και η μανα μου την επλινε εεενα σορο φορες με αζαξ αλλα μετα απο πολα μαλωματα σταματισε να το κανει και την καθαριζω με οινοπνευμα και απο το 2000 περιπου που το κανω δεν επαθε κατι αντιστιχο!.... κλπαψ κλαψ....παει η οθονιτσα μου δλδ? το βραδυ θα τραβηξω αλλη μια καλυτερη φωτογραφια...

ακριβο-φθηνο οι επιστρωσεις φθειρονται.σε 2 χρονια θα ειναι,σε 10 χρονια θα ειναι,το σιγουρο ειναι πως φθειρονται.

Αρχική απάντηση από spc

@Wizard: Για δοκίμασε και εσύ τα ίδια στην ΕΙΖΟ και μετά πες μας για το πως την γλύτωσε οθόνη λόγω ποιότητας κατασκευής. :p

’μα έρθεις να δεις πως είναι η παλιά CRT 21'' της Eizo η οποία είχε την ατυχία να βρεθεί στο γραφείο ένος ψυχοπαθή με τις δακτυλιές, που μόνο γυαλόχαρτο δε χρησιμοποιούσε για να την καθαρίσει, θα καταλάβεις :p:P

Το κορυφαίο είναι ακετόνη. Πραγματικά φεύγει όλη η βρώμα μαζί με την προστατευτική επίστρωση, και βλέπεις ένα πράγμα απίστευτο, σαν το glossy των tft γίνεται :hehe:

Βέβαια μετά την πετάς, αλλά τουλάχιστον προσπάθησες να την καθαρίσεις :p

Γι' αυτό κι εγώ δεν καθαρίζω ποτέ τις οθόνες, στη χειρότερη βάζω βρεγμένο πανάκι :)

Εμένα ρε παιδιά, στην δική μου ΤΦΤ έπεσε κόλα logo......τι άλλο να πώ @#%$#%^&! ’μα δεν σε θέλει.......Καθώς πήγα να ανοίξω το σωληνάριο, είχε πάρει αέρα και σπλατς! Εβγαλα όσο μπόρεσα με νερό και βενζίνη αλλά τελικά έμεινε μια μικρή στάμπα. Δεν πειράζει...παράσημο είναι. Παράσημο μαμακίας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.