sofix Ιούλιος 7, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ssjin5 DHT τι ειναι? και φυσικα τι κανει? http://www.utorrent.com/faq.php#What_is_DHT.3F αρκετοι private trackers προτρεπουν τα μελη τους ,καθαρα για λογους λειτουργιας του tracker, να απενεργοποιουν το DHT.ουσιαστικα προστατευουν τα ratio του καθε μελους,αφου αν εχεις το DHT ενεργοποιημενο μπορεις να leechareis και μετα να γινεις λαγος(να μην seedareis) ,αλλα παρολαυτα το ratio σου να μεγαλωνει αφου μεσω του DHT θα φαινεσαι και εσυ αναμεσα στους seeders ακομα κ αν εισαι offline. με λιγα λογια: αν κατεβαζεται απο private tracker DHT disable,ενω για public trackers στα @@ σας,αφηστε το enable. οριστε κ ενας τροπος για απενεργοποιηση στο μΤorrent: >Options >Preferences >Torrent Options >uncheck "Enable DHT" >Apply >OK παρακαλω καποιος που μπορει να το θεσει πιο απλα(ή πιο επιστημονικα) ας με διορθωσει αν καπου κανω λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssjin5 Ιούλιος 8, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2006 στο κατο μερος του urorent υπαρχει ενα εικονιδιο ειτε ειναι πρασινο ειτε ειναι κιτρινο δεξι κλικ επανω του και ενεργοποιηση ή απενεργοποιηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιούλιος 20, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Παιδιά μία διόρθωση επειδή δοκίμασα για αρκετό καιρό το Azureus είδα ότι το upload του δεν πήγαινε πάνω από 7 και αυτό γιατί είχα χρησιμοποιήσει ένα plugin του προγράμματος to Autospeed αλλά η ταχύτητα δεν ήταν ιδιαίτερα καλή γιαυτό το λόγο σκέφτηκα να επιστρέψω στο μtorrent που είναι μακράν το καλύτερο απλά ξαναενεργοποιήστε το DHT και απλα κατεβάστε το upload στο 7-8(όπως και το Azureus έκανε με το Autospeed) και θα με θυμηθείτε κατεβάζω με 25-40 και δεν κολλάει ποτε ή σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 20, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 bitcomet με dht disable upload στα 10 και download unlimited... με 512 ειμαι απο 35 εως 50 σταθερα σε ¨καλα¨ torrent... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιούλιος 20, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 εγώ με 384 είμαι σταθερά πάνω από 25 στα μέτρια torrent και χτυπάω 40αρια στα "καλά torrent". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.