Jump to content

Αγγελιοφόρος του reverse HT ?

gdp77

Recommended Posts

ΕΕΕΕΕΕ...... ΕΕΕΕΕΕΕ...... ΕΕΡΧΕΤΑΙ το Revese HT.... :D :clap:

Προβλέπω πολύ καυτό καλοκαίρι . :D

Αυτά είναι τα πρώτα δείγματα...

Σε λίγες εβδομάδες θα έχυμε την τελική τους μορφή και ετοιμαστείτε για το ποιό ενδιαφέρον BIOS UPDATE από όλους τους κατασκευαστές AMD μητρικών....

Οσοι έχετε διπλοπύρηνο AMD μην βιαστείτε να ξεπουλήσετε για Conroe γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να ξαναπουλήσετε τον Conroe και να ξαναπάτε σε AMD.... :D

Το λινκ με τους οδηγούς παραπέμπει στον κλασικό driver για cnq της AMD και όχι στον dual core optimizer που είναι άλλος driver. Διόρθωσέ το και βάλε αυτό http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/TscSync.zip .

Όσο για το reverse ht ας μην προτρέχουμε. Αν ερχόταν τίποτε καλό να στε σίγουροι ότι η AMD θα το διαλαλούσε από τώρα. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι αυτός ο driver διορθώνει τα προβλήματα με συγχρονισμό των πυρήνων που δεν διορθώνονταν με το hotfix της MS και την παράμετρο /usepmtimer στο boot.ini.

Dagalidis κάπου διάβασα αυτό που λες, αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό... ’λλωστε νομίζω ότι κανονικά η εν λόγω τεχνολογία αφορά την επόμενη γενιά επεξεργαστών της AMD (ούτε καν K8L).

Η σιωπή της AMD εδώ και πολύ καιρό χαρακτηρίζεται από δύο υποθέσεις....

Α) Ενοχη σιωπή, όπερ σημαίνει ότι δεν έχει καμμία απάντηση να δώσει στην INTEL άρα έχει νικηθεί κατά κράτος....

Β) Διαβολική σιωπή, όπερ σημαίνει ότι ήδη έχει ενημερώσει με Confidential διαδικασίες τους κατασκευαστές μητρικών - εμπορικούς συνεργάτες της ότι είναι έτοιμη να χτυπήσει την INTEL.

Kαι φυσικά η εκδίκηση είναι ΠΑΝΤΑ ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.... :D

Αφήνει λοιπόν την INTEL να κοκορεύεται διεθνώς ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου, η μετά Conroe εποχή, και μόλις η INTEL ανακοινώνει επίσημα την κυκλοφορία του Conroe, αμμέσως απαντάει με τον ποιό αφοπλιστικό τρόπο.... :D

Και κάτι μου λέει ότι ισχύει το Β) :D :D

ΜΑΧΗ ανάμεσα σε 0.65 micron (INTEL) VS 0.95 micron (AMD) ..... :D:T: :clap:

AND THE WINER IS ......... Σύντομα θα ξέρουμε...

@ Dagalidis

Δε νομίζω η ΑΜD να μπορεί να απαντήσει στην Intel. 3 χρόνια ήταν πολλά (έως ανέλπιστα) για τον Βενιαμίν. Με μια γενιά πίσω κλίμακα ολοκλήρωσης, ούτε θαύμα δεν μπορεί να απαντήσει στον Conroe. Aν το RHT υπήρχε, γιατί να μην το διαλαλούσε η AMD και να δεχτεί πλήγμα στις πωλήσεις της; Και γιατί να ρίξει τις τιμές; Και γιατί να ετοιμάζει το 4x4 σαν μια μορφή απάντησης;

Πάντως πολύ θα ήθελα το θαύμα να γίνει, μόνο και μόνο για να γελάω με τις ομαδικές αυτοκτονίες των Intel fans που έχουν πιπιλίσει καλά την καραμέλα και βλέπουν τον Conroe ως τη δευτέρα παρουσία στο χώρο των cpu

Αρχική απάντηση από gdp77

@ Dagalidis

Δε νομίζω η ΑΜD να μπορεί να απαντήσει στην Intel. 3 χρόνια ήταν πολλά (έως ανέλπιστα) για τον Βενιαμίν. Με μια γενιά πίσω κλίμακα ολοκλήρωσης, ούτε θαύμα δεν μπορεί να απαντήσει στον Conroe. Aν το RHT υπήρχε, γιατί να μην το διαλαλούσε η AMD και να δεχτεί πλήγμα στις πωλήσεις της; Και γιατί να ρίξει τις τιμές; Και γιατί να ετοιμάζει το 4x4 σαν μια μορφή απάντησης;

Πάντως πολύ θα ήθελα το θαύμα να γίνει, μόνο και μόνο για να γελάω με τις ομαδικές αυτοκτονίες των Intel fans που έχουν πιπιλίσει καλά την καραμέλα και βλέπουν τον Conroe ως τη δευτέρα παρουσία στο χώρο των cpu

δεν ξερω αν η αμδ μπορει να απαντησει στην ιντελ ....αλλα τα χρονια που η αμδ ηταν μπροστα ηταν παραπανω απο 3...

Το οτι ειναι μια γενια πισω σε κλιμακα ολοκλησρωσης απο μονο του δεν λεει κατι καθως και πριν (δλδ και τωρα) η σειρα 6 και η σειρα 9 ειναι και αυτη στα 0.65 και παλι πισω βρισκεται...

Το οτι εριξε τις τιμες τωρα νομιζω οτι ηθελε να προλαβει τους τελευταιους αναποφασιστους που περιμεναν να πεσουν οι τιμες...!

Το καλοκαιρι (ισως να ειναι και ιδεα μου) ηταν παντα υποτονικα τα πραματα σε πωλησεις..οποτε καποιος που θα παρει τωρα δυσκολα θα παρει παλι (ή θα κανει αναβαθμιση) τον αυγουστο-σεπτεμβριο..Κοβει καπως απο τις πωλησεις της intel..

(Ηταν βεβαια και αυτος ο 930 στα 180€ φαρμακι ρε παιδι μου...:p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.