carlitofj Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2006 Λοιπον παιδια εχει περιπου μια βδομαδα που εγινα κατοχος της παραπανω οθονης...Το προβλημα μου λοιπον ειναι το εξης: Οταν απεικονιζει το μαυρο φαινεται να αλλαζει συνεχως χρωμα.Δηλαδη τι θελω να πω.Οταν η οθονη ειναι full black το μαυρο γινεται μια πιο σκουρο και μια πιο ανοιχτο.Δε μενει δηλαδη σταθερη στην απεικονιση της.Αλλαζει συνεχως απο το πιο σκουρο στο πιο ανοιχτο και αντιστροφα.Ειναι φυσιολογικο αυτο η προκειται για καποιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Ιούλιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αυτό σου το κάνει μόνο στο μαύρο? δοκίμασες την οθόνη σε άλλο πισι? Δες το μήπως και έχεις κανένα πρόβλημα με την κάρτα σου, ειδάλλως επιστροφή 3 χρόνια onsite αν και δεν έχω δει πολλές lg να κάνουν νούμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Την οθόνη την έχεις συνδεδεμένη στο DVI ή στο D-Sub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Για backlight κάνει.Μήπως το κάνει μόνο στα πρώτα λεπτά της λειτουργίας της (μέχρι να ζεσταθούν οι λάμπες) ;Αν όχι, μάλλον έχει πρόβλημα και πας για RMA.Αν όντως έχει πρόβλημα, λογικά θα το κάνει παντού απλώς στο μαύρο θα το καταλαβαίνεις πιο εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Ιούλιος 4, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 09:58] Την οθόνη την έχεις συνδεδεμένη στο DVI ή στο D-Sub? Επειδη συνεχως τις μπερδευω τις θυρες θα σου πω μονο πως εχω την 7900gt και εχει 2 ιδιες υποδοχες οι οποιες ειναι και οι 2 οι μεγαλες.d-sub πρεπει να ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Ιούλιος 4, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Μου το κανει μονο στο μαυρο και σε κανενα αλλο χρωμα και μονο σε full black.Το παραξενο ειναι οτι στα παιχνιδια αν τυχει να εχει περιοχες με σκοταδι που δε φαινεται τπτ δεν το κανει.Το κανει μονο οταν ανοιγει καποιο game.Μηπως ειναι καποια αυτοματη ρυθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιούλιος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από carlitofj [Σήμερα, στις 11:24] Επειδη συνεχως τις μπερδευω τις θυρες θα σου πω μονο πως εχω την 7900gt και εχει 2 ιδιες υποδοχες οι οποιες ειναι και οι 2 οι μεγαλες.d-sub πρεπει να ειναι. DVI είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 4, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από carlitofjΤο κανει μονο οταν ανοιγει καποιο game.Αν το κάνει μόνο εκεί και όχι πχ όταν postάρει το μηχάνημα (DOS) και πατήσεις πχ pause την στιγμή που η οθόνη είναι full black, είναι μάλλον θέμα driver και δεν πρέπει να ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.