Jump to content

Ποτε μπορω να βάλω αγγελίες?

_K_Marios_

Recommended Posts

Παιδια πότε μπορώ να βάλω αγγελίες ?καπου λέει οτι πρεπει να ξεπερασω της 150 καταχωρήσεις,post h κατι τέτοιο που βλέπω στις πόσες ειμαι εγω νωμίζω οτι της έχω ξεπεράσει!

• 2 weeks later...

http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=policy

Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία έχουν συμπληρώσει τις 150 καταχωρήσεις ΚΑΙ δύο μήνες παραμονής στο forum. Οι αγγελίες δεν προσφέρονται σε εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι εταιρείες μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα marketing του TheLab.gr για την διαφήμιση τους.

Αυτό που καταλαβαίνει κάποιος είναι ότι τζάμπα ποστάρεις για το παραμικρό...

"Πως τυλίγω τα καλώδια"

"Πως βάζω ανεμηστήρα"

"Πως δένω τα κορδόνια μου"

"Πως ανοίγω φύλλο"

"Οπωσδήποτε με φωτογραφία οι απαντήσεις σας"

"Α και μην ξεχάσω..PS3 ftw ραααααα!!!!!! "

Καημό της έχεις την Αγγελία ε?????

Τελοσπάντων...

Εντάξει εγώ μπορώ να καταλάβω ότι δεν είσαι τέλειος οσάν εμένα...

Κατάλαβε και συ όμως ότι αν συνεχίσεις να σπαμάρεις έτσι...καποια πράγματα θα αλλάξουν....:T:

Αρχική απάντηση από darkCount

Εντάξει εγώ μπορώ να καταλάβω ότι δεν είσαι τέλειος οσάν εμένα...

Κατάλαβε και συ όμως ότι αν συνεχίσεις να σπαμάρεις έτσι...καποια πράγματα θα αλλάξουν....:T:

Kαι όχι μόνο για το παιδί, ένα άλλο μέλος(θα το ξέρετε λογικά) εκάνε χθές 42 πόστ σε μια μέρα!Αν συνεχίσει έτσι σε 5 μήνες θα είναι πρώτος πόστερ του site!Και όλα αυτά για μια αγγελία! Δε λέω να βάλει το παιδί την αγγελία του, αλλά το να ποστάρεις ασύστολα με αυτό το σκοπό είναι κακό!Πάνω από όλα υποβαθμίζει το σκοπό του μέτρου αυτού!

Αρχική απάντηση από darkCount

The all seeing eye of Saouron (εγώ δηλαδή) τα βλέπει όλα...:toomuchne

Tο θέμα είναι να μπορείτε να κάνετε και κάτι(βέβαια δε ξέρω αν κάνατε κιόλας και τι θα μπορούσατε να κάνετε, ίσως έχετε κάνει ήδη), αλλά και από την άλλη είναι κρίμα να την χαλάς του παιδιού για την αγγελία του, ίσως χρειάζεται επαναθεώρηση η τακτική με τις αγγελίες,με κάποια άλλα κριτήρια ή συμπλήρωση των ήδη υπάρχοντων κριτηρίων ,που ομολογώ πως δεν έχω ιδέα τι να προτείνω....

πιστευω εκει που εχει τους ορους με μεγαλα γραμματα απο 2-3 μηνες σε 5 μηνες θα διωξει καθε ελπιδα του επιδοξου "εμπορα" να ποσταρει ασταματητα 150 post οσο το δυνατον συντομοτερα!Και με κρυφη δευτερη επιλογη να παραμεινει αν δεν αυξηθει ο αριθμος των ποστ!

Εφοσον δεν πρεπει να ενδιαφερει τους χρηστες καθαρα το θεμα "πωλησεις".....

Οσοι ειναι γνωστοι γνωστων μπορουν να τα δινουν στους "παλιους" ....χωρις ομως να βγαινουν ποστ στην φορα οπως..."ποιος μπορει να βαλει αγγελια το χχχχ μου"

Οκ, ο χρήστης πιστεύω ότι έλυσε την απορία του.

Επόμενο μάθημα να δίνουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και να γράφουμε τα σωστά πράγματα στο σωστό forum :p

Όποια άλλη παρατήρηση, ένσταση, υπόθεση, υπόμνηση, στο TheLab Νέα και Σχόλια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.