_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2006 Παιδια πότε μπορώ να βάλω αγγελίες ?καπου λέει οτι πρεπει να ξεπερασω της 150 καταχωρήσεις,post h κατι τέτοιο που βλέπω στις πόσες ειμαι εγω νωμίζω οτι της έχω ξεπεράσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 πρεπει να συμπληρωσεις και 3 μηνες απο την εγγραφη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιούλιος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=policyΟι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία έχουν συμπληρώσει τις 150 καταχωρήσεις ΚΑΙ δύο μήνες παραμονής στο forum. Οι αγγελίες δεν προσφέρονται σε εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι εταιρείες μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα marketing του TheLab.gr για την διαφήμιση τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 12, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 που μπορω να δω ποσο καιρο εχω γινει μελος και πόσες καταχωρήσεις έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 12, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Α οκ το βρήκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 250 μηνύματα σε ένα μήνα. Μάλιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Αυτό που καταλαβαίνει κάποιος είναι ότι τζάμπα ποστάρεις για το παραμικρό..."Πως τυλίγω τα καλώδια""Πως βάζω ανεμηστήρα""Πως δένω τα κορδόνια μου" "Πως ανοίγω φύλλο""Οπωσδήποτε με φωτογραφία οι απαντήσεις σας""Α και μην ξεχάσω..PS3 ftw ραααααα!!!!!! "Καημό της έχεις την Αγγελία ε?????Τελοσπάντων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 12, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 ε τι να κανω δν ειμαι τελειος οπως εσυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 12, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Εντάξει εγώ μπορώ να καταλάβω ότι δεν είσαι τέλειος οσάν εμένα... Κατάλαβε και συ όμως ότι αν συνεχίσεις να σπαμάρεις έτσι...καποια πράγματα θα αλλάξουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 12, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούλιος 12, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount Εντάξει εγώ μπορώ να καταλάβω ότι δεν είσαι τέλειος οσάν εμένα... Κατάλαβε και συ όμως ότι αν συνεχίσεις να σπαμάρεις έτσι...καποια πράγματα θα αλλάξουν.... Kαι όχι μόνο για το παιδί, ένα άλλο μέλος(θα το ξέρετε λογικά) εκάνε χθές 42 πόστ σε μια μέρα!Αν συνεχίσει έτσι σε 5 μήνες θα είναι πρώτος πόστερ του site!Και όλα αυτά για μια αγγελία! Δε λέω να βάλει το παιδί την αγγελία του, αλλά το να ποστάρεις ασύστολα με αυτό το σκοπό είναι κακό!Πάνω από όλα υποβαθμίζει το σκοπό του μέτρου αυτού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 12, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 The all seeing eye of Saouron (εγώ δηλαδή) τα βλέπει όλα...:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούλιος 12, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount The all seeing eye of Saouron (εγώ δηλαδή) τα βλέπει όλα...:toomuchne Tο θέμα είναι να μπορείτε να κάνετε και κάτι(βέβαια δε ξέρω αν κάνατε κιόλας και τι θα μπορούσατε να κάνετε, ίσως έχετε κάνει ήδη), αλλά και από την άλλη είναι κρίμα να την χαλάς του παιδιού για την αγγελία του, ίσως χρειάζεται επαναθεώρηση η τακτική με τις αγγελίες,με κάποια άλλα κριτήρια ή συμπλήρωση των ήδη υπάρχοντων κριτηρίων ,που ομολογώ πως δεν έχω ιδέα τι να προτείνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 12, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 πιστευω εκει που εχει τους ορους με μεγαλα γραμματα απο 2-3 μηνες σε 5 μηνες θα διωξει καθε ελπιδα του επιδοξου "εμπορα" να ποσταρει ασταματητα 150 post οσο το δυνατον συντομοτερα!Και με κρυφη δευτερη επιλογη να παραμεινει αν δεν αυξηθει ο αριθμος των ποστ!Εφοσον δεν πρεπει να ενδιαφερει τους χρηστες καθαρα το θεμα "πωλησεις".....Οσοι ειναι γνωστοι γνωστων μπορουν να τα δινουν στους "παλιους" ....χωρις ομως να βγαινουν ποστ στην φορα οπως..."ποιος μπορει να βαλει αγγελια το χχχχ μου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 12, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Οκ, ο χρήστης πιστεύω ότι έλυσε την απορία του. Επόμενο μάθημα να δίνουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και να γράφουμε τα σωστά πράγματα στο σωστό forum Όποια άλλη παρατήρηση, ένσταση, υπόθεση, υπόμνηση, στο TheLab Νέα και Σχόλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.