Jump to content

X2 4200 KAI ASUS A8N32 SLI DELUXE

MORBID21

Recommended Posts

Mεχρι τα 1.425 ρευμα εχω ικανοποιητικες θερμοκρασιες.απο εκει και πανω πλησιαζει στα 45 και.. και λογω του οτι θελω να ειναι μονιμο το ο/c και επειδη δεν κλεινω και ποτε το pc λογικα καπου εκει τα θελω τα ρευματα. 2420 με 220 χ11 ειναι τωρα με 1.39 και οι μνημες 242 2-2-2-5 1τ στα 2.9v 36.4 βγαζει το superpi 1m. memtest εχει κατσει παρα πολλες ωρες και ειναι μια χαρα.καμια ιδεα για λιγο παραπανω αλλα με 1.425 το πολυ vcore.ειπαμε ειναι για 24/7.καλα αν επιμενετε πειτε και πιο extreme ρυθμισεις για βραδυα με τεζα air condition μπας και γραψουμε κανα score.A και κατι τελευταιο.απο ποια θερμοκρασια να αρχισω να ανησυχω για cpu?50c?

MORBID21 καλώς ήλθες. Τα παιδιά εδώ σίγουρα θα σε βοηθήσουν να πάρεις το max o/c από το σύστημά σου αλλά πρέπει να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός, πχ 45 σε full load (2πλό prime κτλ) ή σε idle;

1.425 V μετρημένο, bios, ή ένδειξη software σε windows?

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη διάβασε και την Χ2 o/c database.

Πάντως μου φαίνεται λίγο χαμηλό το score σου ειδικά για τις μνήμες στα 242 (1:1) και υπερβολικά τα volt για αυτή τη συχνότητα του επεξεργαστή. O 3800+ X2 μου ζητoύσε 1,39V (bios: auto*104%) σε DFI UT-D με το Bigwater για τα 2450, ενώ τώρα με την ίδια τάση και τη νέα υδρόψυξη έχει τα 2500.

SPI 1M με 2-2-2-5@220 (9/10 μνήμες) έχω 33sec...

Δεν ξέρω τι τσιπάκια φοράνε οι μνήμες σου γιατί με τα λίγα που ξέρω με 2,9V δεν πρέπει να είναι ΒΗ5 γι'αυτό ψάξε και άλλο στο φορουμ...

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.