sofix Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2006 ποιο κλιματιστικο για το σπιτι απο τα 3:fujitsu(620)toyotomi(520)delongi(380)ειναι ολα 12.000BTU και στην παρενθεση ειναι στο περιπου η τιμη που τα βρηκα.ποια εταιρια ειναι πιο σοβαρη,τεχνικη υποστηριξη,διαθεσιμοτητα ανταλλακτικων,καλυτερο ονομα στο χωρο,value for money? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες κατά καιρούς αλλά όχι την 2 και 3.Από τα Fujitsu είμαι ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Firsline, 12000btu, 200 euros (πριν 2 χρόνια).Δουλεύει άψογα, απλά δεν είναι αθόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Firsline, 12000btu, 200 euros (πριν 2 χρόνια).Δουλεύει άψογα, απλά δεν είναι αθόρυβο. Μια από τα ίδια, αν και εγώ το άφησα στη Σαλόνικα πέρισυ αλλά από ό,τι έμαθα πρόσφατα λειτουργεί άψογα.Κατα τα άλλα, δύο ίδια 9000btu Hitachi που έχουμε σπίτι έχουν βγει αθάνατα, χωρίς βλάβες (>10 χρόνια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούλιος 4, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 αναμεσα σε ενα κλιματιστικο inverter και ενα κανονικο,υπαρχει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση?το εχει διαπιστωσει κανεις πρακτικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Firsline, Firstline καταρχήν Εμ βέβαια, εσύ τι άλλο θα έπαιρνες; (σε έχω ξεσκίσει τελευταία, ε; βγάζω τα απωθημένα μου τώρα που δεν έχεις εξουσία ) Αρχική απάντηση από sotirisαπλά δεν είναι αθόρυβο. Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά καλών και φτηνιάρικων κλιματιστικών. Αρχική απάντηση από sofix αναμεσα σε ενα κλιματιστικο inverter και ενα κανονικο,υπαρχει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση?το εχει διαπιστωσει κανεις πρακτικα? Τραγική διαφορά στην κατανάλωση δεν θα δεις, απλώς με το inverter θα έχεις σταθερή θερμοκρασία στο χώρο και όχι σκαμπανεβάσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Ντάξει, ανάλογα τις ανάγκες.Εγώ (που είμαι φοιτητής) βολεύομαι και με την κινέζα.Όταν θα γίνω χονδρέμπορας θα πάρω mitsubishi(αυτό που το φτιάχνουν οι Einstein).Ακούς spec-victim? (για να μάθεις να μου τη λες...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Ντάξει, ανάλογα τις ανάγκες. Εγώ (που είμαι φοιτητής) βολεύομαι και με την κινέζα. Όταν θα γίνω χονδρέμπορας θα πάρω mitsubishi (αυτό που το φτιάχνουν οι Einstein). Ακούς spec-victim? (για να μάθεις να μου τη λες...) Βρε χαζό φαφουτοφοιτητάκι αφού ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία Επί του θέματος τώρα: Προφανώς ο καθένας αγοράζει βάσει των αναγκών του. Και εγώ έχω Soulis (το οποίο παρεμπιπτόντως μια χαρά έχει βγει και σχετικά αθόρυβο) για τη χρήση που πρέπει (όχι σε υπνοδωμάτιο προφανώς). Mitsubishi δεν είχα ποτέ (τα θεωρώ υπερβολικά ακριβά χωρίς ιδιαίτερο λόγο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούλιος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:07] ..... Mitsubishi δεν είχα ποτέ (τα θεωρώ υπερβολικά ακριβά χωρίς ιδιαίτερο λόγο). Ίσως γι΄αυτό το λόγο αυτό που έχουμε από το 78 δουλεύει ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 ας παρει καποιο κινεζικο τοτε αλλα να εχει Mitsubishi μοτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούλιος 5, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 το κλιματιστικο το θελει ο father για το σαλονι..ειχε παρει ενα yokohama 18k btu απο makro στην υπερτατη τιμη των 280 ευρω πριν 3 χρονια..το ειχαμε βαλει στο χωλακι κ επιανε 3 υπνοδωματια κ τα εκανε σιβηρια,βεβαια τα ΚW επεφταν βροχη..το θεμα ειναι οτι πριν 1 μηνα χαλασε η πλακετα που δεχετε το σημα απο το τηλεχειριστηριο κ οσους τεχνικους κ αν φεραμε(ακομα κ ο επισημος yokohama στην κορινθο) κανεις δεν ερβισκε πουθενα τετοια πλακετα σκετη,ουτε καμια αλλη λυση..πλεον το εν λογω κλιματιστικο ανοιγει μονο πατωντας ενα κομβιον κατω απο την περσιδα..μετα απο αυτο το περιστατικο, τα "φτηνα" ανωνυμα δεν αποτελουν λυση..οπότε ψαχνει για κατι πιο επωνυμο..απο γνωστους ακουσε καλα λογια για τα fujitsu k απο οτι καταλαβα αυτο θα χτυπησει,αν κ το delongi με τα μισα λ7 σχεδον καραδοκει κ ισως κανει την εκπληξη(εχει κ 5 χρονια εγγυηση κομπρεσορα-εσωτερικης μοναδας).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 5, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από spc Και εγώ έχω Soulis (το οποίο παρεμπιπτόντως μια χαρά έχει βγει και σχετικά αθόρυβο) για τη χρήση που πρέπει (όχι σε υπνοδωμάτιο προφανώς). Και υπό πίεση ανακαλύψαμε άλλη μια άγνωστη πτυχή του αγαπητού φίλτατου: προτιμάει τα Ελληνικά προϊόντα! (<-------------- το linux έχει και διαλυτικά λέμε) Αρχική απάντηση από spc Βρε χαζό φαφουτοφοιτητάκι αφού ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία Αμοιβαία τα αισθήματα (δε λέω "μωρό μου" γιατί καραδοκεί ban από τον καψουρο-admin). Πάντως η οδοντοστοιχεία μου χαίρει άκρας υγείας (ελπίζω), δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρεται το πρόθεμα στο φοιτητάκι... Επί του θέματος: indeed τα κινέζικα είναι πιθανές εστίες προβλημάτων: π.χ. το δικό μου μου είχε κάψει τον αισθητήρα θερμοκρασίας, ήταν στην εγγύηση, αλλάχθηκε και τέλος. Προσωπικά θα έπαιρνα (αν ήθελα να δώσω κάτι παραπάνω) Mitsubishi, όσα έχω δει μου άρεσαν αρκετά από άποψη θορύβου / απόδοσης. Στο firstline μου πάντως ο συμπιεστής είναι νομίζω της Toshiba ή Hitachi, σίγουρα όχι κινέζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούλιος 6, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Οδοντοστοιχία ειναι εκτος αν εχεις καποια αλλα στοιχεια στα δοντια... Να προτεινω εγω παντως και τα general electric που μεχρι στιγμης για 5 χρονια ειναι βραχοσταβλος στην αποδοση του,αντιθετα απο ενα samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούλιος 6, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 τελικα ποια ειναι η καλυτερη οδοντοκρεμα να παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 7, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από aggelopas Οδοντοστοιχία ειναι εκτος αν εχεις καποια αλλα στοιχεια στα δοντια... ξεπεσμός... κι έλεγα γιατί δεν μου άρεσε με ει Αρχική απάντηση από sofix τελικα ποια ειναι η καλυτερη οδοντοκρεμα να παρω? πάντως όχι κινέζικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 7, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Απότι γνωριζω τα mitsubishi οντως καραλενε, αλλα η τιμη παει αλλου. Εμεις στο σπιτι εχουμε ενα 18αρι Sanyo, απο το 90 και μια χαρα δουλευει ακομα..... Απο τιμες δεν ξερω ομως τι παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 7, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 θεμα τυχης(μαλλον ατυχιας) ειναι να παρεις καποιο και να βγει προβληματικο!Στο σαλονι εχουμε κατι sampo(ενα 15αρη και ενα 13αρη) απο το 94 ακομα μια χαρα δουλευουν..Τοτε ηταν απο τα λιγα που ειχαν και αφυγρανση σε νορμαλ τιμη...(δεν την θυμαμαι)Και στα δωματια απο carrefour κατι blusky 9αρια...στα 180 νομιζω εν ετη 2001 αν οχι 2000!Και αυτα μια χαρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούλιος 20, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 τελικα πηραμε toyotomi προσφορα απο κωτσοβολο 299ευρω(απο 500+) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 20, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από sofix τελικα πηραμε toyotomi προσφορα απο κωτσοβολο 299ευρω(απο 500+) λολεν @ ''από 500+'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 2, 2006 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 12.000 + και ΠΟΛΥ αθόρυβο ποιο παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.