ARVAS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2006 Εχω μια adsl απο την forthnet και μπαινω internet μεσω του desktop και οταν προσπαθω να την βαλω στο laptop δεν μου καθεται.. Πιο συγκεκριμενα, κανονικα οταν συνδεσεις το μοντεμ και εγαταστησεις το cd πρεπει να βγουν 2 εικονιδια το ενα σου δειχνει οτι εχεις συνδεθει με το μοντεμ και το αλλο ανοιγει το παραθηρο με τα username kai password στον φορητο ομως δεν βγαινει το δευτερο με τιποτα..Λεω δεν πειραζει ας το κανουμε μεσω των συνδεσεων αλλα ουτε απο εκει γινεται γιατι μου επιτρεπει να δημιουργησω μονο μονιμη συνδεση και οχι συνδεση με κωδικο(εικονα). αυτο πρεπει να δημιουργει το προβλημα.. Ας βοηθησει καποιος εχω εκνευριστει με το ζητημα αυτο.(Για να αποφυγω τις πρωτες απαντησεις εχω δοκιμασει αρκετες φορες να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση και να βαλω και τους καινουριους drivers απο την crypto) το μοντεμ μου ειναι το crypto F200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 για δοκίμασε και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssjin5 Ιούλιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 για να δουλεψει το modem σωστα πρεπει να κανεις εγκατασταση το driver που λεει WAN οχι το LAN και μετα απο αρκετη ωρα θα δειw και τα 2 εικονιδια... θελει παντος αρκετη προσπαθεια.. αν προκειτε να μενεις online για πολες ωρες καλητερα να παρεις router ετσι δεν θα κανεις και εγκατασταση το modem παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Ιούλιος 4, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 @MALKAV:Αν κοιταξεις καλα ειναι σκιασμενα αρα δεν τσεκαρονται και το λεω κιολας οτι δεν με αφηνει..@ssjin5: to wan εχω βαλει αλλα δεν γινεται τιποτα.Αυτο που με προβληματιζει ιδιαιτερα ειναι οτι δεν με αφηνει να κανω ουτε dial up συνδεση οπως φαινεται και απο τη φωτογραφια αρα κατι παιζει με καποια ρυθμιση..ΤΙ ομως;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 H σύνδεση είναι usb ή μέσω ethernet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos H σύνδεση είναι usb ή μέσω ethernet? Το Crypto F200 μόνο usb έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Ιούλιος 11, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Μεσω usb ειναι αλλα το προβλημα οπως το κοβω πρεπει να ειναι καποια ρυθμιση στα windows μιας και δεν με αφηνει να δημιουργησω συνδεση ουτε απο τον connection wizard(ουτε καν pstn). Μαλλον καποιο προβλημα δημιουργιας συνδεσης με κωδικο υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Μήπως έχεις σταματήσει κάποιο service που αναλαμβάνει το authentication; Γιατί απ' ότι βλέπω δε σε αφήνει να κάνεις account που έχει user-pass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Ιούλιος 14, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Για αυτο λεω οτι κατι με ρυθμιση των windows παιζει αφου δεν με αφηνει να κανω καθολου συνδεση με κωδικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssjin5 Ιούλιος 14, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 μηπως ειναι καιρος να παρεις ενα ασυρματο router λεο τωρα... και δεν θα μπερδευεσε με τα καλωδια και το laptop σου το περνεις και πας περιπατο μεσα στο σπιτι .... και στην τουαλετα για να μην σου λειπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssjin5 Ιούλιος 14, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 μηπως ειναι καιρος να παρεις ενα ασυρματο router λεο τωρα... και δεν θα μπερδευεσε με τα καλωδια και το laptop σου το περνεις και πας περιπατο μεσα στο σπιτι .... και στην τουαλετα για να μην σου λειπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.