Jump to content

πως μπορω να διαβασω ΔΥΝΑΜΙΚΟ δισκο?

tolis861416003225

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπόν....προέκυψε ένα πρόβλημα στο pc και έκανα format...μετά το format όμως δε μπορώ να διαβάσω τίποτα ούτε καν να δω ότι υπάρχει ο δίσκος που τον είχα κάνει "δυναμικο"(δεν ήξερα τότε τι διαφορα....) μέσα εκεί έχω 150GB και αν τα έχανα θα στεναχωριόμουν πολύ...και άντε και τα κατεβάζω πάλι αλλα δε θυμάμαι τα πάντα που είχε μέσα ο δίσκος...

αν κάνω format και ψάξω μετά το δίσκο με κάνα προγραμματάκι θα τα βρει? giapeite μου κάνα καλο prog....

εχω δυο δισκους...εναν ιδε 160gb που ειναι κυριος και εχει τα windows και ο προταγωνιστης του topic σατα 300gb

Computer managment με δεξί κλικ στο my computer...Manage θα δεις να γράφει εκει...Πας στο disk managment και κάνεις δεξι κλικ πάνω στο δίσκο και επιλέγεις Import Foreign disk....το πατας και είσαι κομπλε με τα παλια σου δεδομένα :T:

οκ ευχαριστω πολυ ρε φιλε!! απο το αγχος μου να μη χασω τα δεδομενα μου δεν το ειχα δει αυτο!!!και παλι ευχαριστω!! αλλα ετσι για να εχω κανα προγραμμα καλο για ανακτηση για πειτε κανενα καλο δοκιμασμενο...εγω τωρα εχω ενα recover my files δεν το εχω χρησιμοποιησει και πολυ λιγο και δε ξερω αν εκανε τη καλητερη δυνατη δουλεια...

Έτσι...

"darkCount: ολοκληρωμένες λύσεις, επιδιορθώσεις παντώς τύπου, πατάται, κασσέται, τοπικό μασάζ, παράδοση κατ'οίκον"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.