Jump to content

Ποια 7600GT;

JdCZT

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μπήκα σήμερα στο e-shop με αφορμή μια προσφορά για μια κάρτα γραφικών και κόλλησα στις 7600GT.Ποια ομως αξίζει;ΜSI-ASUS-LEADTEK-GAINWARD-XFX;Ολες 7600 GT είναι.Απαντήστε αν έχετε κάποια απο τις παραπάνω καρτούλες ή αν έχετε δεί κάποιο σχετικό VS Benchmark ή αν έχετε προηγούμενη εμπειρία με τις παραπάνω εταιρίες.:shifty:

σειρα ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

1)gainward

2)xfx

3)leadtek

4)asus

5)msi

Από αυτές που έχει τώρα το e-shop εγώ θα τσίμπαγα την MSI NX7600GT-T2D256E, γιατί διαθέτει καλύτερο - αποτελεσματικότερο σύστημα ψύξης (αν δε σε ενοχλεί που θα πιάνει και την διπλανό slot) στα ίδια λεφτά με τις άλλες που δε διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους

Υ.Γ το colt που κολλάει?

Αρχική απάντηση από Sol

MSI NX7600GT-T2D256E, γιατί διαθέτει καλύτερο - αποτελεσματικότερο σύστημα ψύξης (αν δε σε ενοχλεί που θα πιάνει και την διπλανό slot)

Συμφωνώ.

Αρχική απάντηση από Sol

Υ.Γ το colt που κολλάει?

Κόκκινο σαν την MSI βρε :p

Αρχική απάντηση από spc

Συμφωνώ.

Κόκκινο σαν την MSI βρε :p

κοκκινη ειναι και η gainward ΣΥΡΙΕ

:p

Αν θέλεις να συζητήσεις κάτι σχετικά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ή απλά το απεικονισμένο αυτοκίνητο, άνοιξε ένα θέμα στην κατηγορία Off Topic.

Ασχετες φωτογραφίες σε άσχετα topics δημιουργούν ένα οπτικοακουστικό μπάχαλο, γιαυτο σε παρακαλώ αφαίρεσε την εικόνα.

Ευχαριστώ :T:

Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 18:18]

Από αυτές που έχει τώρα το e-shop εγώ θα τσίμπαγα την MSI NX7600GT-T2D256E, γιατί διαθέτει καλύτερο - αποτελεσματικότερο σύστημα ψύξης (αν δε σε ενοχλεί που θα πιάνει και την διπλανό slot) στα ίδια λεφτά με τις άλλες που δε διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους

Υ.Γ το colt που κολλάει?

Τα ιδια και απο εμενα!

MSI!:T:

βρε παιδια,παρενεβηκε ο mod και του ζητησε να το βγαλει,μην το αναφερετε αλλο το φαγατε το παιδι

Kόλλημα με το Colt άσχετο.Η ΧFX εχει μεγαλύτερους χρονισμούς απο τις υπόλοιπες υλοποιήσεις.Εγώ είμαι κάτοχος LEADTEK και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος και απο τη θερμική της συμπεριφορά και απο τα επίπεδα υπερχρονισμού(είχε ξεφύγει τελείως η κάρτα):whistling .Αλλά αυτό ήταν κάποια άλλη εποχή καμοία σχέση με τα σημερινά δεδομένα.Και κάτι άλλο,η XFX είναι καμοιά 30 παραπάνω,αξίζουν?

εχουν 30Ε παραπανω επειδη εχουν μεγαλυτερα ρολογια,τα οποια τα πετυχαινεις και μονος σου με μια αλλη πιο φθηνη καρτα.οποτε γι`αυτον τον λογο δεν αξιζει.

Mε φάγατε ρε παιδία καινούριος είμαι πείτε πως την αφαιρώ.:cry:

Αρχική απάντηση από JdCZT

Mε φάγατε ρε παιδία καινούριος είμαι πείτε πως την αφαιρώ.:cry:

Κόμβιον ''Διόρθωση''

και ποσο παει το μαλι για την MSI?θα ειναι καλυτερη απο μια ati x800xt?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.