Jump to content

Καρτα ηχου με αναλογικους εξοδους

o polonos

Recommended Posts

Για χαρα παιδια ψαχνο για μια καρτα οπως στον τιτλο με 120-150ευρω για να περασω κατι παλιους μαυρους δισκους (δεν ξερω πος λεγονται ακριβως) :tomato: :tomato: στο pc Ευχαριστω προκαταβολικα

Το παλιό καλό βινύλιο λες ε????? Μάλλον αναλογικές εισόδους χρειάζεσαι για να γράψεις τον δίσκο σε αρχείο.

Δεν έχω ασχοληθει εδώ και καιρό με κάρτες ήχου για να σου πω μια στα γρήγορα αλλά έχω την εντύπωση ότι όσες δίνουν κάτι σε panel έχουν και αναλογικές εισόδους-εξόδους πάνω σε αυτο....

Νομίζω πως το πικάπ δεν έχει ενισχυτή ούτε προενίσηση κάνει, αυτό είναι το όλο θέμα. Βάλε το πικάπ πάνω σε έναν απλό στερεο - ενισχυτή, και την έξοδο του ενισχυτή (line out) βαλτή στo Line in μιας οποιαδήποτε κάρτας ήχου. Γιατί να δώσεις 150 e αν δεν σου περισσεύουν? Τσεκαρε και τα καλώδια σου σχετικά με rca κλπ, βρές και ένα προγραμματάκι που να κάνει με τι μία το recording σε mp3 και είσαι μια χαρά.:T:

Δεν θυμάμαι καμία κάρτα ήχου (on board, PCI, με πάνελ ή όχι) που να μην έχει line in αλλά όπως λέει και ο

Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 16:13]

Νομίζω πως το πικάπ δεν έχει ενισχυτή ούτε προενίσηση κάνει, αυτό είναι το όλο θέμα. Βάλε το πικάπ πάνω σε έναν απλό στερεο - ενισχυτή, και την έξοδο του ενισχυτή (line out) βαλτή στo Line in μιας οποιαδήποτε κάρτας ήχου

για σύνδεση με πικαπ θες όχι απλό line in αλλά phono in (το οποίο σημειωτέον δεν έχουν πλέον ακόμα και ολοκληρωμένοι ενισχυτές των 300+ αλλά συνήθως μεγαλύτερα μοντέλα).

Το θέμα είναι ότι δεν έχω κοιτάξει αν το line in των καρτών ήχουν είναι και phono in.

Λογικά δεν θα είναι πάντως οπότε η λύση που προτείνει ο Mainframe ακούγεται λογική.

Για να συνδέσεις απευθείας πικάπ, πρέπει να έχει αναλογικές εισόδους με προενίσχυση για πικάπ, όπως η DMX 6fire 24/96 της terratec (το μοντέλο με το 5.25' panel, οχι το απλό LT). Αλλιώς μέσω κάποιου ενισχυτή (για την προενίσχυση) μπορείς να χρησιμοποιήσεις το line in μιας οποιασδήποτε κάρτας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.