Jump to content

Pi 1M με Conroe

darkCount

Recommended Posts

Ήθελα να ζητήσω από όσους έχουν κάποιον απο τις παραπάνω CPU να τρέξουν ένα Pi στο 1Μ ή και 32Μ αργότερα αλλα διαλέγοντας στον task manager Affinity μόνο στον 1 πυρήνα.

Ξέρω ότι το Pi δεν είναι multithreaded αλλά θα ήθελα να επιβεβαιώσω κάτι σχετικά με την αρχιτεκτονική του.

Αν δεν σας κάνει κόπο...ευχαριστώ:T:

έχουμε και λέμε (default setup E6600).

Pi 1M (dual core) 21s 140ms

Pi 8M (dual core) 4m 24s 828ms

Pi 32M (dual core) 21m 15s 047ms

Pi 1M (single core) 21s 516ms

Pi 8M (single core) 4m 29s 453ms

Pi 32M (single core) 21m 38s 438ms

φωτο αύριο (no conection at home):T:

Dag δεν θα δεις καμια διαφορά. Τα όποια optimizations είναι στον εκάστοτε πυρήνα σε συνδιασμό με την μεγάλη cache.

Ήθελα να φύγει η υποψία που είχα για παρόμοια με την Reverse HT τεχνολογία που σέρνεται στο νετ...

Αρχική απάντηση από Voudas

άρα αντί να σου φύγει η υποψία επιβεβαιώθηκε?

Μπα του έφυγε!

Αν οι χρόνοι είχαν μεγάλη διαφορά τότε ο conroe θα χρησιμοποιούσε και α 2 core για το 1 pi, αλλά τώρα βλέπουμε ότι χρησιμοποιεί μόνο 1 άρα no Intel rht

Χωρίς να ξέρω, υποθέτω πως αν το RHT ήταν στο υλικό και ουσιαστικά οι πυρήνες θα τα "έβρισκαν" μεταξύ τους χωρίς να γνωρίζει το OS τι γίνεται, ανεξαρτήτως affinity δηλαδή να έτρεχαν πάντα και οι δύο.

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Εγώ πάλι θα ήθελα να δώ ΔΥΟ PI ταυτόχρονα χωρίς καθόλου επιλογή Afiinity και ένα δεύτερο μετά επιλέγοντας το Affinity 0&1 αντίστοιχα σε κάθε CPU....:D

Αυτό πιστευω και εγώ θα ήταν πιο διαφωτιστικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.