Jump to content

Πρόβλημα με dvd programs

johnnymous

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

όταν θέλω να αντιγράψω μία ταινία χρησιμοποιώ το DVD Decrypter και το dvd shrink 3.2. Αλλά μετα το format που έκανα πριν λίγες μέρες έχω ένα πρόβλημα. τα εγκαθηστω και τα δύο και δουλεύουν μέχρι που κάνω επανακκίνηση και μετα μόλις κάνω κλίκ τίποτα.. ούτε σφάλμα ούτε ανοιγει και κλείνει. Λες και δεν κάνω κλικ. το μόνο που κάνει ειναι να υπάρχει η κλεψίθρα για 1,2sec και μετα απόλυτη σιωπή. Εχει κανεις καμια ιδέα? μπορείτε να μου προτείνεται κανενα άλλο καλο πρόγραμμα για αυτο το σκοπό?

Dvdfabdecrypter για ripping. Το DVD Decrypter σταματήσαν να το εξελίσουν. Οπότε μετά το dvd shrink θα σου κάνει τη δουλειά που θες. Για το πρόβλημα που λες δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι

Την στιγμη που πατας για να ανοιγει εφαρμογη και δεν το κανει και θα εξαφανιστει η κλεψίθρα πατα Ctrl+Alt+Del για την Διαχειριση Εργασιων των windows και πατα το tab Διεργασιες και βρες κατι που να λειι για dvd shrink και πατα το τελος διεργασιας και ξανα προσπαθησε να κανεις κλικ και νομιζω θα κανεις την δουλια σου και αν λεω π@παριες να με διορθωσει καποιος:baby:

anydvd + clonedvd

αν εγκαταστησεις μονο του το dvdshrink δουλευει κανονικα μετα την επανεκκινηση?

Αρχική απάντηση από Johnnymous [Σήμερα, στις 10:16]

αφού σου λέω ότι δεν γράφει..ΤΥΦΛΟΣ είμαι... άλλο πρόγραμμα σαν το DVD Shrink?

Μαλλον τυφλος...:p

AnyDVD + CloneDVD και απο εμενα....

:T:

post-1392-1416072685,4128_thumb.jpg

Dvd X Copy ,Anydvd και dvdshrink.Φυσικα προτιμω το τελευταιο αλλα αν δυσκολευεται με το δισκακι παω κατευθειαν για anydvd και μετα παλι dvdshrink απο τον δισκο.Αν παλι δεν το διαβαζει (σπανια) τοτε τα κανει ολα το dvd x copy (με απλα καλοα αποτελεσματα.Τα διαβαζει ολα ομως)

Και εγώ αυτό κάνω...

Πιστευω ότι το exe σου έχει προβλημα...Γιατί δεν προσπαθείς να βρείς ένα άλλο exe κανε την εγκατάσταση και πες μας...

λύση: εγκατάσταση των δύο πργραμμάτων σε έναν εξωτερικό αφαιρούμενο δίσκο. εμένα τουλαχιστον έτσι μου λύθηκε

• 3 weeks later...

Μα γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι ρε άτομο με αυτά?

Βάλε το anydvd να τα σπάει και το clonedvd να τα γράφει και όλα good !

Αρχική απάντηση από atomo [Σήμερα, στις 14:11]

Μα γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι ρε άτομο με αυτά?

Βάλε το anydvd να τα σπάει και το clonedvd να τα γράφει και όλα good !

:T: Σωστός!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.