spresv Ιούλιος 6, 2006 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Δεν ξερω αν το εχεις δει: http://forums.gameservers.net/showthread.php?s=&threadid=18345 <------ Hint Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούλιος 7, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Έχω κολλήσει στο 7.Γράφω ανάποδα τη λέξη twix(το όνομα του candy) στο τέλος της διεύθυνσης και με πετάει σε μια λευκή σελίδα που λέει too new. Τι κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούλιος 7, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Πώπω γ****** και το 7. Το too new σήμαινε κάτι για το γλυκό(κάποιο στοιχείο του).Πάμε για 8.Πρόσεχε τις εκφράσεις σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 7, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 οτι το προιον που εβαλες ειναι πολυ νεο.... Μαλλον δεν ειχες προλαβει διαφημιση με gorillaki ( ) να ανοιγοκλεινει τα δυο δαχτυλα... ....(τι θυμηθηκα ο θεος????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούλιος 7, 2006 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 την είχα προλάβει αλλά που να τη θυμόμουν τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούλιος 7, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Το 8 δεν θέλει γούγλη έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιούλιος 18, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 γιατι δεν εχω καταλαβει το consept? προσπαθουμε να ανοιξουμε τις πορτες?εχω ηδη κολλησει στο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.