greekfragma Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 http://deathball.net/notpron/ για να δουμε τι μυαλα κουβαλαει το λαμπ (εφτασα στο 3ο αλλα αρχισαν κιολας τα ζορια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 στο 17 παρέα με cherry.. δε μπορείτε να φανταστείτε τι κάψιμο έχει πέσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούλιος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 αλήθεια λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούλιος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 ωραία μετά τις μυστικές σελίδες τώρα επιστρέφουμε στη πηγή του καψίματος....άντε να δω μέχρι που θα πάω (Level 4, εύκολη αρχή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 lvl 7 εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούλιος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 astro οταν το λύσεις πες μου την λύση.... me quit, δε παει το μυαλό μου... (θέλει άλλο όνομα της σοκολάτας? δε βρίσκω τίποτα, τα αντέστρεψα τα γράμματα, μπα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 2, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 ρε γμτ.........τι παιζει με το 7..............old school deutchland και τα μυαλα στα καγκελα.........και ο αδμινης με τον κερασακια πηγανε λεβελ 17 οι τσιτεραδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 ρε παιδια στο λεβελ4 τι γινεται?? βλεπω κατι τελιτσες και κατι παυλες...πως θα βρω username και password???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούλιος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 wikipedia για "morse code" Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Κάποια στιγμη πέρυσι το έιχαμε ξεκινησει 3 συνάδελφοι από το τμήμα μας στη δουλειά. Μετά απο ελεινο κάψιμο ενός μήνα υπήρχε κίνδυνος άμεσης απόλυσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Tι level το φτάσατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Sol wikipedia για "morse code" THX...lvl5 ειμαι τωρα...για να δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούλιος 3, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Έχουμε κολλήσει στο 18 λόγω έλλειψης μουσικής παιδείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 3, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Page Sotirakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 3, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 5 προς στιγμην... Δεν μπορω να βρω μια ποια σειρα να τα βαλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από spresv 5 προς στιγμην... Δεν μπορω να βρω μια ποια σειρα να τα βαλω... και γω στο 5 εχω κολλησει! τι στο καλο το θελει το "What was the name of this song again?"...χρειαζεται πουθενα αυτη η φραση ή της τυχης ειναι? επισης αν καταλαβα καλα θελει καποιο γυναικειο ονομα να βρουμε ή κανω λαθος? αν οχι τοτε τι το θελει το "sheistheoneforme"???????? HEEEEEELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 3, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 google is your friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 3, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Οντως, γραωε στο google τον τιτλο κ θα το βρεις... Αλλα ακομα δνε μπορω να καταλαβω τι παει που... Παρα πολυ εξυπνο παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 3, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από spresv Οντως, γραωε στο google τον τιτλο κ θα το βρεις... Αλλα ακομα δνε μπορω να καταλαβω τι παει που... Παρα πολυ εξυπνο παντως! το εχω καταλαβει οτι με γουγλ θα γινει δουλεια αλλα δεν ξερω τι να ψαξω...το light your torch??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούλιος 3, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 googlαρε το στιχάκι που λέει "eyes like an angel...devil", το πρώτο hit του google αναφέρει το τίτλο του τραγουδιού που σε ενδιαφέρει. στην εικόνα έχει κρυμμένο link με username, password στην άσπρη επιγραφή στη δεξαμενή κάτω αριστερά. astro το έκανες το 7 ωρέ να το κάνω κι εγώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.