Jump to content

190επιπεδα......αντε καλο καψιμο

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

astro οταν το λύσεις πες μου την λύση.... :(:p

me quit, δε παει το μυαλό μου... (θέλει άλλο όνομα της σοκολάτας? δε βρίσκω τίποτα, τα αντέστρεψα τα γράμματα, μπα)

Αρχική απάντηση από spresv

5 προς στιγμην... Δεν μπορω να βρω μια ποια σειρα να τα βαλω...

και γω στο 5 εχω κολλησει! τι στο καλο το θελει το "What was the name of this song again?"...χρειαζεται πουθενα αυτη η φραση ή της τυχης ειναι?

επισης αν καταλαβα καλα θελει καποιο γυναικειο ονομα να βρουμε ή κανω λαθος? αν οχι τοτε τι το θελει το "sheistheoneforme"????????

HEEEEEELP

Αρχική απάντηση από spresv

Οντως, γραωε στο google τον τιτλο κ θα το βρεις... Αλλα ακομα δνε μπορω να καταλαβω τι παει που... Παρα πολυ εξυπνο παντως!

το εχω καταλαβει οτι με γουγλ θα γινει δουλεια αλλα δεν ξερω τι να ψαξω...το light your torch???

googlαρε το στιχάκι που λέει "eyes like an angel...devil", το πρώτο hit του google αναφέρει το τίτλο του τραγουδιού που σε ενδιαφέρει.

στην εικόνα έχει κρυμμένο link με username, password στην άσπρη επιγραφή στη δεξαμενή κάτω αριστερά.

astro το έκανες το 7 ωρέ να το κάνω κι εγώ?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.