Dagalidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 Eνα ακόμη ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Site όπου μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις TFT oθόνες, ακόμη και να σας βοηθήσει να αγοράσετε οθονούλα ανάλογα με το ποσό που διαθέτετε και τα χαρακτηριστικά που ζητάτε.... Μην διστάσετε να κάνετε σε ΒΑΘΟΣ περιήγηση στις σελίδες του, Θα βρήτε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.. Το LINK ΕΔΩ :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Πολυ καλο με μια γρηγορη ματια Αυριο οταν θα εχω χρονο θα την δω ολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Bookmarked! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 ωραιος ρε dag...Εκανα μια το tft selector και μου εβγαλε την samsung 215ΤW..Kαλη φαινεται απο χαρακτηριστικα..spva ,21,5" wide ....κλπ κλπΞερει κανεις τιποτα για αυτη την οθονη?SPC ή καποιος αλλος?(σε σχεση παντα με την NEC και τη philips..-το glossy της nec για μενα ειναι προτερημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Ιούλιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Δε με διαβάζετε χε χε :) Από 06/05 σας το είπα το site στο thread " αρχή λειτουργίας tn+film,ips,mva " http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26619 Dag ευτυχώς που το υπενθύμισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Ιούλιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG ωραιος ρε dag...Εκανα μια το tft selector και μου εβγαλε την samsung 215ΤW..Kαλη φαινεται απο χαρακτηριστικα..spva ,21,5" wide ....κλπ κλπΞερει κανεις τιποτα για αυτη την οθονη?SPC ή καποιος αλλος?(σε σχεση παντα με την NEC και τη philips..-το glossy της nec για μενα ειναι προτερημα) Δες εδώ για την Samsung http://www.tomshardware.com/2006/07/03/wide_format_lcd_monitors/page13.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.