Dagalidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 Βρήκα ΑΥΤΟ το link που έχει φανταστικά wallpapers σε όποια ανάλυση θέλετε, και σας το παραθέτω να δώσετε και εσείς ένα διαφορετικό χρώμμα στο Desktop σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Και αύτο είναι πολύ καλό και έχει και αρκετά wide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Βρήκα ΑΥΤΟ το link που έχει φανταστικά wallpapers σε όποια ανάλυση θέλετε, και σας το παραθέτω να δώσετε και εσείς ένα διαφορετικό χρώμμα στο Desktop σας... Πολυ πολυ καλες φωτο....απιστευτες τοποθεσιες.... Sticky απο μενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούλιος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 φοβερη ομορφια οντως..κι απο μενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 21:10] Βρήκα ΑΥΤΟ το link που έχει φανταστικά wallpapers σε όποια ανάλυση θέλετε, και σας το παραθέτω να δώσετε και εσείς ένα διαφορετικό χρώμμα στο Desktop σας... Dag εχω κατεβασει ολο το site με wget αν το θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 19:39] Dag εχω κατεβασει ολο το site με wget αν το θες Tώρα το λες βρε αφιλότιμε ????? Πάντως εγώ έβαλα τις Πaπαρούνες και εναλλάσω με τις καμηλοπαρδάλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 ασταμάτητε, μήπως (λέω μήπως) θα μπορούσες να το πασάρεις κι από εδώ? Ε? Φανταστικέ unstoppable; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 http://www.bikewalls.com/index.phpWALLPAPERS Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Μπραβο ρε dag και εψαχνα wide pics...ειδικα το λουλουδι που ειχες οταν παρουσιασες την Philips!Kατι google => flower και τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 2, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 00:13] Μπραβο ρε dag και εψαχνα wide pics...ειδικα το λουλουδι που ειχες οταν παρουσιασες την Philips!Kατι google => flower και τπτ Βρε το λουλούδι που παρουσίασα είναι δικό μου.... Είναι φωτογραφία που τράβηξα με την ΝΙΚΟΝ D-70.. Aν θες μπορώ να στην στείλω σε e-mail.. http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=404635#post404635 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 εισαι και πολυ φωτογραφος λεμεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemonJelly Ιούλιος 10, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Τιποτα για 2 screens (συνεχόμενα wallpapers)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Ιούλιος 10, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Μπράβο ρε παιδιά, ωραίο thread!!! Πραγματικά όμορφα sites και δεν σου σπάνε τα νεύρα με pop-ups και αηδίες... ’ψογοι:clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 10, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από deninho ασταμάτητε, μήπως (λέω μήπως) θα μπορούσες να το πασάρεις κι από εδώ? Ε? Φανταστικέ unstoppable; Ενα Wget το site κανε, 750ΜΒ ειναι περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 10, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 21:03] Ενα Wget το site κανε, 750ΜΒ ειναι περιπου Kαι τι είναι τα MB βρε Ντίνο? στραγάλια να τα παίρνεις με το κιλό ? Κάτσε να βάλουμε 2-4 ΜΒit γραμμή και βλέπουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 10, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Kαι τι είναι τα MB βρε Ντίνο? στραγάλια να τα παίρνεις με το κιλό ? Κάτσε να βάλουμε 2-4 ΜΒit γραμμή και βλέπουμε.. 1 βραδυ να το αφησεις και εισαι ετοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
o athorivos Ιούλιος 10, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Παιδιά μπράβο φανταστική τοποθεσία με εξαιρετικά wallpapers. Πάνω στην στιγμή που το desktop μου χρειαζόταν μια αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούλιος 10, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Τρομερο σαιτ εχει οτι γουσταρεις!Αλλα εγω το λιβαδι δεν το αλλαζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Δεκέμβριος 30, 2007 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Μιας που πήρα wide Οθόνη είπα να κατεβάσω και μερικά wallpapers ευκαιρία να ξεθάψω το θέμα. Το παραπάνω site είναι πραγματικά πολύ καλόΜε το wget όμως δεν τα καταφέρνωΕπίσης δοκίμασα το downthemall μέσω firefox αλλα κατεβαίνει μια σελίδα μόνοΥπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να κατέβουν όλα μαζί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 30, 2007 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Τώρα που το ξέθαψες, το πήρα χαμπάρι και εγώ. και ψαχνόμουν για κανά καλό wallpaper. Πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.